Kocam annesinde yemek yemek istiyor, Ne yapacağımı bilmiyorum

Şiddet uygulamışsın 25 kişi de beğenmiş. Senin darp eden öküz erkeklerden ne farkın var şimdi?
Bazen bazı kadınların fiziken daha güçsüz olduğu için kocayı darp etmediğini/ edemediğini fırsatını bulsa edeceğini düşünüyorum
Şimdi durum şiddetten farkli aslinda bende beğendim ama neden dersen erkeklerin hele ki türk erkeklerinin çoğu ağam paşam ne istersin oğlusum modunda büyüdükleri için evlenince eş olarak elinden geleni yapiyorsun ama begenmiyor ve begenmedikleri gibi elestiriyorda utanmadan o zaman o tabağı kafasina yemesi lazim başka türlü kıt zekalariyla anlamiyor.
En yakin örneğim ortanca görümcem 30 yillik evli dört dörtlük yemegi temizligi ile çok çok tatlı bir kadin elinden sarmadan el açma böreğine her is gelir gelen bayilarak yer amma enisteme bakiyorum da bir kiymeti asla yok bu da ablami çok üzüyor.
Bende 8 senelik evliyim ama oyle sarmadir borektir nadiren yaparim çok cok becerikli aman aman titizde degilim oldugu kadar eşimi paşa gibi yetistirdikleri için ilk evlendigimizde elma yer yatakta birakirdi en son iki çocuklu olunxa bana bir cinnet hali geldi sonrasinda mi simdi ev süpürür bulaşık akıtır yerleri siler yani bazen birseyler firlatmadan anlamiyorlar :KK53:

Galiba bende ole yapicam alışmış köy usulü yemeklere bende bilmiyorum onun yediklerini hergun 3cesit çıkarıyorum önüne iş cikisi yorgun argın ama bisiler kırmak gerek galiba
Benim ki anasi yemek yapmayida bilmiyor onune 2yumurta kirip koyarlardi bende senin gibi 3cesit yemek yapardm baktim yemiyor burun kiviriyor falan sonra iste kavga ettik zamanlada yemek yapmayi kestim hafta 2 gun yada keyfim isterse 3 gun yapiyorum hakedene hakertigi gibi muhamele yapicaksin fazlasini kimse haketmiyor bende bunu ogrenms oldum hatta simdi esim yemek yapiyor begenmiyosa yapsin yesin onla ugrasamam koca aldik bebek degil

Dayaktan,aldatmadan doneni gordum. Anneci kocanın değiştiğini görmedim.
Ben gördüm şükür ki eşim.Gene anam canım anam ama biliyorum ki eskisi gibi değil çok şükür.Bende konu sahibi gibi eşime rest çektim kv de dedim buyur oğlun 😏

Şiddet uygulamışsın 25 kişi de beğenmiş. Senin darp eden öküz erkeklerden ne farkın var şimdi?
Bazen bazı kadınların fiziken daha güçsüz olduğu için kocayı darp etmediğini/ edemediğini fırsatını bulsa edeceğini düşünüyorum
Bence ortada şiddet değil, nefsi müdafaa var. Karşı tarafın uyguladığı şiddet neydi derseniz, psikolojik şiddet uyguluyormuş gayet de güzel. Karısının yemeğine mırın kırın etmek yerine, yemekleri ben yapayım deseydi, karısı da buna rağmen o kaseyi fırlatsaydı, o zaman şiddet olurdu evet. Ama eline yapışır tabi.

Empati yeteneği olan, düşünceli her annenin, kayınvalidenin yapması gereken bu ama dediğiniz gibi sayıları oldukça az.

Umarım ileride bizler öyle anne ve kayinvalidemler oluruz , kendimizden bağımsız evlatlar yetistiririz dr bu anneci koca dramı biter 😅
İnşallah

Simdi sen bana öküz demek istemissin sanirim? Aynen canim siddet uyguladim kemerle falan sirtina vurdum sonra oda yetmedi ellerini ocakta atese tuttum hizimi alamayıp kafasını duvarlara vurdum saclarından surdum sonra ana avrat kufrettim polisler falan geldi esim mor catiya sigindi. Bende ifade verip ciktim. Hanimefendi isinize bakin herseye gereksiz muhalefet olmayin birseyi begenmediyseniz siz uygulamazsiniz. Ben erkekten dayak yiyecegime o benden yesin itirazi olan varsa bana ne herkes isine baksin.

Her gun her gun annesini gormek isteyecekse ne diye evleniyorlar anlamiyorum! Madem bu kadar ama kuzusuydu beyefendi, anasinin dizinin dibinden ayrilmasaydi!
Siz calisiyor musunuz? Çalışıyorsanız isinize gelecek bir durum, calismiyorsaniz eger mümkünse calismanizi tavsiye ederim.

Esiniz icin de alttan alttan belli etmeden ana kuzusu tipleri yerebilirsiniz yaninda. Bir arkadas demis anneci erkekler degismez diye, cok hakli. Etrafimdaki anasina duskun erkeklerin cogu kendi kimligini tam anlamiyla oluşturamamış tipler. Bu yuzden analarindan ayrilmak zor gelir onlara.
Eger direk yuzune vurup soylerseniz annesini sevmediginizi vs dusunebilir. Onunla ayni fikirde gibi gorunun yoksa yanlis anlasilirisniz, bu durumda kotu olan kisi siz olursunuz.
Doğrusun hatta korumaya geçiyorlar ahlaksız bir şekilde ben annesine yalakalık yaptığında gidip annesine diyeceğini kıyametler kopacağını bildiğim halde yalakkk diyordum tabi söylüyordu kıyamette kopuyordu ama fikrimi biliyordu 😁Sonra sonra sustum ama dalga geçiyordum gülüyordum ne oldu diyince de hicccc diyordum daha önce ki düşüncelerimi bildiği içinde msji alıyordu 😁😁

Bence ortada şiddet değil, nefsi müdafaa var. Karşı tarafın uyguladığı şiddet neydi derseniz, psikolojik şiddet uyguluyormuş gayet de güzel. Karısının yemeğine mırın kırın etmek yerine, yemekleri ben yapayım deseydi, karısı da buna rağmen o kaseyi fırlatsaydı, o zaman şiddet olurdu evet. Ama eline yapışır tabi.

Kafaya kase fırlatmak şiddettir.

Ayy benim.kirmizi cizgilerimden biridir bu annesi hergun gelsin ister yesin icsin yok oyle ben evde yemek icin adami bekliyim o gitsin anasinda yesin yyok oyle yağma.
Cocuklari bile bekletiyorum babayla oturacaklar.gec gelmeyecekse...

Simdi sen bana öküz demek istemissin sanirim? Aynen canim siddet uyguladim kemerle falan sirtina vurdum sonra oda yetmedi ellerini ocakta atese tuttum hizimi alamayıp kafasını duvarlara vurdum saclarından surdum sonra ana avrat kufrettim polisler falan geldi esim mor catiya sigindi. Bende ifade verip ciktim. Hanimefendi isinize bakin herseye gereksiz muhalefet olmayin birseyi begenmediyseniz siz uygulamazsiniz. Ben erkekten dayak yiyecegime o benden yesin itirazi olan varsa bana ne herkes isine baksin.

:D Sizin yaş kaç?

Bence inatlasmayin siz de ona eslik edin ailesi size kotu davranmiyorsa hatta kayinvalidenizle konusun yemeklerin bir kismini siz yapin yine beraber yiyin. Evet evlendiniz ev kurdunuz basbasa yemek istemeniz en dogal hakkiniz ama karsinizda siz karsi ciktikca inatlasan bir es var. Bir sure bu sekilde deneyin derim ben.

Selam olsun herkese...

Arkadaşlar ben yeni evliyim ve kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz. Sorun kayınvalidemler değil sevgili eşimle.. Her gün oraya gitmek istiyor onlarla yemek yemek istiyor. Ben de bir aile olmak için, aile kavramını oturtmak için gitmek istemiyorum yani her gün her gün gitmek istemiyorum. Ben gidecem diye rest çekti sen gelmezsen gelme dedi bana bugün en son.. Ne yapayım off.. Neden yazıyorum bunu artık ileri gidemiyorum saçma saçma oturup ağlıyorum. Lütfen bana yardımcı olun fikirleriniz benm için önemli. Ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem gerekiyor sizce
Benim görüslerime saygı duymayan adama ben de saygi duyamam.birakin gitsin. Eger dedigini yaparsaniz her konu da bu boyle gider. Ayrica k.v illanki cagiriyordur. Oturcak sizin yaptiginiz yemekleri yiyecek.

Kk hatunlari yine yargı dagitiyorduuu.Yahu bı sakin.Kafasina bişey fırlatmak,gitsin kimle yiyorsa onun koynuna demek de ne biliyim...🙄kayınvalideniz makul biri mıdır?Onunla bir konussaniz.Anne ben de sizinle yemek isterim ,bana da kolaylık olur hem ama eşim de evini bilsin,aile duzenimizi oturtalim,bana yardımcı ol deyip bu konuda esinize yüz vermemesini isterseniz belki sorun hallolur.

ayyy bana dese böyle bişiyi gelmezsen gelme tamam derim git ben gelmıyorum.. İlla ki aksam koynuma gelecek bu adam.. git derim her gun her gun annende yiyorsun beni çiğniyorsun git annende kal derim.. hee illa ki o da rest çekecek hiçte geri adım atmam kv uzanırsa da konu guzel dille anlatırım derdimi.. ben kocamla basbasa yemek yıyemıyorum derdim ..

Kafaya kase fırlatmak şiddettir.
Tek başına kase fırlatmak şiddettir. Bense söz konusu olayda yemek konusunda karısına baskı yapan bir adama karşı geçirilmiş bir cinnet görüyorum. Ha sağlıklı bir durum mu, değil. Bu bir bahane mi, olmamalı. Ama şiddet gösteren öküz erkeklerden ne farkınız var lafı da abesle iştigal...

Ayıpsın. Elimden gelse eşek sudan gelinceye kadar döverim. :KK70: :KK70:
Şaka bir yana da şiddet demek sadece kaba kuvvet değildir ki. En büyük şiddet yediden yetmişe herkesin birbirine uyguladığı psikolojik şiddettir. Erkeklerin kadınlara zorla dayattığı kurallar, koyduğu yasaklar, ettiği tehditlerin yanında kase fırlatmak çok hafif kalıyor. Karşıdaki o raddeye geliyor.
Can havliyle çıkış yolu arıyor işte.

Back
X