- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi Sonsuz olsun istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlendirmeyin onu25 yaşında hep böyleydi burcu da yengeç tam anneci burcu yani![]()
Bugun uye olmuş. Acaba fake olabilir mi.?Dejavu yaşıyorumface de ki bi konuyu burda göreceğim aklıma bile gelmezdi
![]()
%100000 fakeBugun uye olmuş. Acaba fake olabilir mi.?
Yazık gerçekten hakkıma giriyorsunuz her kim onu paylaştıysa burdan ss almış. Hakkımı helal etmiyorum. Çünkü noktalama işaretlerine kadar aynı, mümkün mü sizce de !!!Bugun uye olmuş. Acaba fake olabilir mi.?
Yazık gerçekten hakkıma giriyorsunuz her kim onu paylaştıysa burdan ss almış. Hakkımı helal etmiyorum. Çünkü noktalama işaretlerine kadar aynı, mümkün mü sizce de !!!%100000 fake
Ihtimaller de bulunuyoruz. Bilemeyiz ki,belki de sen ordan kopyaladin vs. Dediğiniz de olabilir bilemicem.Yazık gerçekten hakkıma giriyorsunuz her kim onu paylaştıysa burdan ss almış. Hakkımı helal etmiyorum. Çünkü noktalama işaretlerine kadar aynı, mümkün mü sizce de !!!
Tamam kızma. Burda cok böyle vaka var. Biz de ister istemez iskilleniyoruz yani..Yazık gerçekten hakkıma giriyorsunuz her kim onu paylaştıysa burdan ss almış. Hakkımı helal etmiyorum. Çünkü noktalama işaretlerine kadar aynı, mümkün mü sizce de !!!
İnsanları ne çabuk yargılıyorz dimi düşünmeden, sorgulamadanNeredeyse hiçbir yoruma cevap vermeyip, fake olmakla ilgili yorumlara cevap vermeniz irite edici.
İnsanlar önemseyip yorum yazıyor, hiçbir tepki vermiyorsunuz.
Konuyu neden açıyorsunuz?
Değerli yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim. sizin gibi düşünmedim değil ama bir süre sonra dahasını ister mi diye de düşünüyorum vazgeçiyorum gitmemek için bahane buluyorumBi gün gidelim bi gün gitmeyelimle başlayarak zamanla azalttırmaya çalışsanız işe yarar mı acaba
Değerli yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim. Aslında çok mantıklı teşekkür ederimBırakın yesin, siz hayır dedikçe kahvaltıya da gider. Sizde masaya bir tabak eksik koyun, Kayınvalidede menü iyi olursa oraya gidersiniz olmadı canınız istemezse yemek yapmazsınız. yani kısaca canınızı sıkıp bosyere ağlamayın hiçbirşey değişmez. Beklentinizi düşük tutun, umursamayın yada becerebilirseniz en azından öyle görünün.
Sizin yorumunuzu da birebir kopyalamışlar ne değişik iğreti insanlar varHer gun her gun annesini gormek isteyecekse ne diye evleniyorlar anlamiyorum! Madem bu kadar ama kuzusuydu beyefendi, anasinin dizinin dibinden ayrilmasaydi!
Siz calisiyor musunuz? Çalışıyorsanız isinize gelecek bir durum, calismiyorsaniz eger mümkünse calismanizi tavsiye ederim.
Esiniz icin de alttan alttan belli etmeden ana kuzusu tipleri yerebilirsiniz yaninda. Bir arkadas demis anneci erkekler degismez diye, cok hakli. Etrafimdaki anasina duskun erkeklerin cogu kendi kimligini tam anlamiyla oluşturamamış tipler. Bu yuzden analarindan ayrilmak zor gelir onlara.
Eger direk yuzune vurup soylerseniz annesini sevmediginizi vs dusunebilir. Onunla ayni fikirde gibi gorunun yoksa yanlis anlasilirisniz, bu durumda kotu olan kisi siz olursunuz.
Birisi burayı okuyup kopyala yapıştır yapmış ağır işsizDejavu yaşıyorumface de ki bi konuyu burda göreceğim aklıma bile gelmezdi
![]()
Teşekkür ederim gerçekten yanımda oluşunuzdan ötürü. Çünkü sadece benm yazdığımı değil yazılan yorumlar da itinayla kopyalamışBirisi burayı okuyup kopyala yapıştır yapmış ağır işsiz![]()