Kocam annesinde yemek yemek istiyor, Ne yapacağımı bilmiyorum

Dejavu yaşıyorum 😅😅😅 face de ki bi konuyu burda göreceğim aklıma bile gelmezdi 😃😃😃

Eklentiler

• Screenshot_2019-09-12-17-46-58.webp
    Screenshot_2019-09-12-17-46-58.webp
    47 KB · Görüntüleme: 95
Kaynanan ile konus bu durumu. O da ogluna usulünce senin söylediğini söylemeden, evinde yemesini arada bir kendisinin davet ettikçe gelmesi gerektigini söylesin

Arada yemek yemeğe gitseniz tamam ama böyle rest çekmiş adeta, annesinde yemek yeme konusunda .
Değişeceğini asla sanmıyorum ben, çözüm de aklıma gelmedi . Allah yardımcınız olsun

Yazık gerçekten hakkıma giriyorsunuz her kim onu paylaştıysa burdan ss almış. Hakkımı helal etmiyorum. Çünkü noktalama işaretlerine kadar aynı, mümkün mü sizce de !!!
Ihtimaller de bulunuyoruz. Bilemeyiz ki,belki de sen ordan kopyaladin vs. Dediğiniz de olabilir bilemicem.

Bırakın yesin, siz hayır dedikçe kahvaltıya da gider. Sizde masaya bir tabak eksik koyun, Kayınvalidede menü iyi olursa oraya gidersiniz olmadı canınız istemezse yemek yapmazsınız. yani kısaca canınızı sıkıp bosyere ağlamayın hiçbirşey değişmez. Beklentinizi düşük tutun, umursamayın yada becerebilirseniz en azından öyle görünün.
Değerli yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim. Aslında çok mantıklı teşekkür ederim 😄

Her gun her gun annesini gormek isteyecekse ne diye evleniyorlar anlamiyorum! Madem bu kadar ama kuzusuydu beyefendi, anasinin dizinin dibinden ayrilmasaydi!
Siz calisiyor musunuz? Çalışıyorsanız isinize gelecek bir durum, calismiyorsaniz eger mümkünse calismanizi tavsiye ederim.

Esiniz icin de alttan alttan belli etmeden ana kuzusu tipleri yerebilirsiniz yaninda. Bir arkadas demis anneci erkekler degismez diye, cok hakli. Etrafimdaki anasina duskun erkeklerin cogu kendi kimligini tam anlamiyla oluşturamamış tipler. Bu yuzden analarindan ayrilmak zor gelir onlara.
Eger direk yuzune vurup soylerseniz annesini sevmediginizi vs dusunebilir. Onunla ayni fikirde gibi gorunun yoksa yanlis anlasilirisniz, bu durumda kotu olan kisi siz olursunuz.
Sizin yorumunuzu da birebir kopyalamışlar ne değişik iğreti insanlar var

Bir anasınınkuzusu daha :sinirli: bunlar her gün annesine gidecekse niye evleniyor başkasının da hayatını karartıyor . Bırakın gitsin yesin zamanla kendi evine alışmazsa cıngar çıkartın hakkınızdır .

Back
X