Kocam arkadaslik sitesinde

uydurmaır o kadarı da.ama başkasının o fotoya bakıp keyiflenmesinden hoşlanıyomuş.binlerce dolu ya.çok garip
Arkadaş linkini bile atmıştı ama ben memurum bakamam öyle şeylere başım yanar diye düşünüp bakmamıştım bile. O da kesfette denk gelip incelemiş şokla anlatmıştı bize whatsapp grubundan. Uydurma değildir yani. Hem niye uydursun ki

arkadaşımın eşi değişik fantaziler için hem de eşiyle ilgili gizli hesap açmış paylaşım yapıyomuş.olur ya karşılıklı fln.şok olmuş yakalamış eşim.bi gzl ağzına etmiş.çocuk fln ayrılmadı ama ilginç bunlar ya
Adam karısının bilgilerini ve fotoğrafını kullanarak hesapmı açmış? :KK57:

Kizlar cocuk olunca oyle ha deyince bosanmak olmuyor. Eksi ve artilariyla cocugun gelisimini dusunuyorum.Genis aileye sahipler her kafadan bir ses cikicak,bu muydu ,bir selam yazmis bundan ibaret dicekler,keske dediginiz kadar kolay olsaydi.Bekarken bende amann bosarim gitsin derdim lakin evlenince isler degisiyor.

Bence henen şimdi o siteden bir üyelik al... onunla konuş mesajlas... amacı sadece heyecan mı yoksa ciddi mi? Sorunu nedir? Neden bu siteye üye olmuş.. bence sahte profil açarak bunları öğren.. sonra ona göre davranırsın.. ailene de kanıt olarak gösterırsın

Eski eşim i öyle bir sitede yakalamistim. O pislik 18-99 yas arasi kadın arkadaş arıyormus. Nefes alsın yeter demiş aşağılık herif. Boşandım çoktan da sonuna kadar inkar etmişti o zaman. Sözde arkadaşı onun adını kullanarak hesap açmıştı..
Ayrıca çalıştığı is haninin bekçisi üzerine hat almış ve ikinci bir tlf kullanıyormus işyerinde cekmecesinde duruyormus geceleri. Yani zerre suphelenmemistim telefonu ortada dururdu şifre de yoktu ama ikinci tlf almış adam aman dikkat arkadaşlar :KK43: Allah hiç bir kadına böyle birşey yaşatmasin.

Ne yapabilirim baska fikir uretin.Bunu ailelere aciklasak nerde aldatmis hani konusma felan dicekler.Ben yazsam suclu duruma dusermiyim.Yani ekran goruntusu alsam mahkeme suclar mi
Sende üye ol güzel bir kadın resmi ekle profiline sonra görüşelim falan derse buluşmaya da git sonrasında da sı...sın ağzına artık

Yıllar oldu gerçi , bulduğum her siteye üye olurdum eğitimle ilgili, sonra adımı-nickimi aratınca bisuru arkadaşlık sitesine üye olduğumu hatta profil fotosunda kendi fotom ve adım vardı. Şok şok şok.
Sonra önemsemedim demek ki siteler üye sayısı fazla olsun diye üyelerinin bilgilerini paylaşıyorlardı.
Esim de o dönem sevgiliydik onun da profili vardı aynı sitelerde sanırım ilk onunkini görsem ayrılırdım ama ilk kendimi görünce sövdük geçti.
Sizin eşinizin yazışmaları var böyle olduğunu sanmıyorum ama oladabilir
Aynı şey benimde başıma geldi başka sitelerden çekebiliyorlar demekki bilgileri, bide evli yazıomuş çokmu safım bilmiyorumda öyle bişey olabilirmi acaba, açık açık konuşsanız zaten öyle bişey varsa verdiği tepkiden halinden tavrından anlaşılır

Ayy allahim bu erkekler sapıtmış gercekten
Bosarim diyosaniz takip edip kanit toplayin tabiki
Bosanmazsaniz da hep guvensizlik olucak
Hakkinizda hayirlisi olsun

Back
X