Kocam artik beni sevmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hic sasirmadim
bu olay ne ilk ne de son olacak

Bazi kadinlar kocalarinin boyle davranmasindan zevk aliyor
Konu sahibi de bunlardan biri sanirim, adam onca hakaret ediyor kadin gidip sarilip ozur dile diyor

Kimse kusura bakmasin bu sekilde davranan bir insan bu muameleyi hak etmistir

Insan kendine deger vermezse kimse vermez

Son düzenleme:
Bu olaylar daha önce de yaşanmış , konu sahibi yazmış zaten.
Belli ki daha önce de böyle küfürler oldu , böyle laflar söylendi konu sahibine karşı
ve o eşine her defasında seviyorum diyerek sarılmayı seçti.
Adam da bunun farkında. Konu sahibinin ne denilirse razı geleceğini ,
kendisine mecbur olduğunu sanıyor.

Kusura bakmayın konu sahibi arkadaşım ama siz bu rahatlığı eşinize vermişsiniz.
Kendi yapması gereken işleri bile zamanında ona yaptırmayıp kendiniz yapmışsınız ki
arabanın lastiğini git yaptır diyebiliyor size.Küfürler , hakaretler de cabası.

Arada ne saygı kalmış ne sevgi.
Yapmayın bunu kendinize.
Boşanmak kolay değil tabi ama ben olsam bu lafları sayan bir eşten boşanır, üstüne de
maddi manevi tazminat davası açardım, el mi yaman, bey mi yaman gördün diye!

Son düzenleme:
çok üzüldüm durumuna göre bu laflar çok ağır çalışıyosun bütün herşeyi sen yapıyosun madem kocayada ihtiyacın yok

o sizi onca küfür etmiş hemde ne küfürler insan kahve arkadaşına etmez, ama sizde sarılmaya çalıştınız öyle mi?
ne desem bilemedim...

sana bu laflarısöylerken ona sarılmaya çalışman nekadar saçma bi hareket azcık gururlu davransan o adam sana böyle davranamazdı suç sende.

adama paye vermişsin o.çocuğu dıyen adama sarılmak nedır ya aklım uçtu bır an

böyle yapmaya devam et ki iice senı hor görsün şiddet uygulasın

bı yumruk çaksın sen git ayağına kapan az gurur!

gözlerimi koccaaman açmış ve hayretler içerisinde okudum yazınızı.gerçekten pes.böyle bir adamla hala evli olmak ne mantık.yazık size biraz mantıklı düşünün lütfen.bu kadar mı değersizsiniz?biran önce kurtarın kendinizi...

filmlerde olur ya çift kavga eder sonra bi an durup öpüşmeye başlarlar sahne biter ve biz ne olduğunu tahmin edebiliriz

bu kadınlar bu filmlerden etkileniyorlar ya da kocalarını o filmlerdeki adamlardan sanıyorlar

adam kuş kadar değer vermiyor kadın daha yenı anlamış kocam artık!benı sevmıyor diyor maalesef ki yıne bişey değişmeyecek çünkü seviyor garip bi şekilde...

Son düzenleme:
Çok üzüldüm durumuna allah yardımcın olsun. Bazı arkadaslara katiliyorum eşini buna sen alıştırmis olabilirsin nasıl olsa bırakıp gitmez gibi bir rahatlik söz konusu olabilir biraz göz daği vermekte yarar var. Yalnız bu eşinin yaptığı saygisizlik gibi bir göz dağından bahsetmiyorum. Mesela bir süre yalnız kalmayı teklif edebilirsin. Bu arada bazı arkadaşlar hemen kestirip atmış hemen boşan gibi iyide herkes sizin kadar güçlü olmayabilir size göre boşanmak kolay gorunsede herkes böyle görmeyebilir. Özellikle bazı yorumlar gerçekten çok tuhaf geldi esine düşen her işi zaten sen yapıyorsun ne yapacaksin kocayi bosan gitsin gibi öyle ah kam kesmekle olmuyor kızlar malesef

Eşinizi çok kınadım, size de çok şaşırdım doğrusu.

Bana o kadar lafı sayacak ve bende gidip sarılacağım.

Elime ne geçerse o lafları sayan ağzının tam ortasına atardım.

Siz kendinizi sevmezseniz eşinizin sizi sevmesini hiç beklemeyin.

Ben de arkadaşın sarılmaya çalışmasına çok şaşırdım. Bu tür hakaretler eden, şiddet uygulayan adama kalkar bir de sarılırsanız, yumruk-tekme kirası da ister. Bu adam karısının çalışmasını ve kendisinin sorumsuzluk yapmasını hak olarak görüyor. Uyanığın önde gideni yani.

Canım oldu olacak bir de bakıcı tutsun ekmek getirmeyen, üstüne üstlük hakaret eden, döven söven adama!

Bu nasıl iştir ya bu yazılanalrı okudukça eşimin ayağının altını öpesim geliyor.Kusura bakma canım.İlk sayfayı okudum ona göre yazıyorum.Öküz desem değil kocan.Tam bir malmış.Kadın olarak herşeyi yap üstüne birde laf işit.Yok ya Allah bazı erkekleri bizim sabrımızı denemek için yaratmış.Rabbim affetsin beni.

Okyunca o kadar çok üzüldümki.. En kısa sürede Allahım sana ferahlık, mutluluk nasip etsin inşallah. Kocana da biraz merhamet.

henüz 2 yıllık evlisinizz..

araba lastıgını kadının yaptıgı nerden görülmüş anlamadım..

kendı ellerinlemi yap demek istedı yoksa bır tamırcıye mı gotur demek ıstedıı...

............
her ne demek istedıysee istesın o küfürlerr cok ayıp...

bir erkege yakışmıyorr..karsındakı askerlık arkadasın degıl..karın..en başta bır bayan..

dağda mı yetişmişş senın kocan acabaa

Evlilik biraz süpriz yumurta gibi. Ne kadar içinde ne olduğunu bilsen de, tam olarak ine çıkacağını tahmin edemiyorsun.
Öncelikle eşinizi biraz rahata alıştırmış olabilirsiniz. Ya da şartlar öyle gerektirmiş olabilir. Ama sizin emek adına yaptıklarınız, karşı taraftan taviz olarak algılanmış.
Eşiniz kusura bakmayın ama odunun önde gideni. oturup ciddi şekilde ilişkinizi gözden geçirin derim. Bu böyle ömür boyu çekilmez.

Canım ben kocasını savunmuyorum keşke hiç bu hale gelmeseydi evlilikleri allah kimseye yaşatmasın ama bazen boşanmak herkes için kolay olmuyor burda yaşadığı çevre ve aile çok rol oynuyor. Her sorunda evlilikler bitseydi boşanmayan bir çift kalmazdı önce düzeltilme yoluna gidilmeli bir değişiklik olmazsa iş boşanma noktasına gelmeli bence. Ben boşanmaya karşı değilim burda okuyorum bazı konularda hemen boşan bu adamla nasıl bir dakika aynı evde kalıyorsun gibi yorumlar ( bu konu gibi ) ya bunlar iki yıldır hep böyle mi yaşamışlar muhakkak bu noktaya getiren bazı şeyler olabilir onlar bir gözden geçirilsin ilk önce bir kurtarmaya çalışılsin bir çaba olsun karşılıklı tabi bu ondan sonra olmuyorsa yollarını ayırırlar. Yalnız her durum için geçerli değil bazı durumlar var ki üzerinde bile düşünülmeye degmez kestirip atılması gereken olaylarda olabiliyor. Ama bu arkadaşin konusu bence kestirip atilacak gibi değil tamam çok ağır kolay değil yaşadıkları ama karşılıklı konusmayi gerektiriyor en azından. Bu benim düşüncem

Haklisiniz bende kestirip atabilseydim buraya bu konuyu acmazdim

Sapına kadar haklısınız da bir gözlemim olacak sizin durumla ilgili. Kadınların erkeklere sarfettiği "erkek ol bir kere," "sen de erkek misin" gibi laflar o erkeklere hiç iyi gelmiyor. Yani mesele lastik değiştirmek, onun size yardım etmesi vs gibi konular iken bambaşka bir noktaya taşınıyor. Ve aslında bu laflar, ithamlar çoğunlukla sözlü veya fiziksel şiddetle sonuçlanıyor.

Çünkü erkeklik çok kırılgan bir şey, erkekler erkekliklerinin sorgulanmasından nefret ediyorlar, kuduruyorlar... (Yani siz onu kırmışsınız, erkekliğine laf etmişsiniz; o da sizi kırmak amacıyla kadınlığınıza laf etmiş; incinen gururunu tamir etmeye çalışmış...)

Yani bir erkekten en kötü ne çıkacak (dayak mı, küfür mü, hakaret mi) diye merak ediyorsanız, sen de erkek misin deyiniz ona. Çok kolay inciniyorlar "erkeklik"leriyle ilgili.

Onun için bence sadece istediğiniz yardıma odaklanın böyle durumlarda. Araba lastiğinden başlayıp kocaman krizlere gitmemeye çalışın.

Ha ama mesele araba lastiğine gelene kadar, siz bu tabloyu görüyorsunuz. kendi kriterlerime göre çok da erkek saymadığım, saygımın kalmadığı, görevlerini yerine getirmediğine inandığım bir eşle yaşamak istiyor muyum diye düşünüp düşünmemek de size kalmış. Çiftler arasında başka dinamikler de olabiliyor, kimi eşinin annesi oluyor, kimi onun sorumluluklarını da alıyor, gölgesi yeter diyebiliyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…