Öncedende böyleydi ama bugün cigirindan cikti bu kadar terbiyesizlestigi birde Üste cikmaya calistigi hic olmadi
Ben hic sasirmadim
bu olay ne ilk ne de son olacak
Bazi kadinlar kocalarinin boyle davranmasindan zevk aliyor
Konu sahibi de bunlardan biri sanirim, adam onca hakaret ediyor kadin gidip sarilip ozur dile diyor
Kimse kusura bakmasin bu sekilde davranan bir insan bu muameleyi hak etmistir
Insan kendine deger vermezse kimse vermez
git arabanın lastiğini yaptır ne demek yahu oduna bak sen.
ettiği küfürlerde cabası terbiyesiz herif çok sinir oldum sabah sabah
canım sende fazlasıyla taviz vermişsin anlaşılan baksana o san küfür ederken sarılmaya çalışmışsın.
yapma kendini geri çek biraz tavrını koy mutlaka hatasının farkına varmalı bence çok üzüldüm senin adına
ALLAH yardımcın olsun
Çok üzüldüm durumuna allah yardımcın olsun. Bazı arkadaslara katiliyorum eşini buna sen alıştırmis olabilirsin nasıl olsa bırakıp gitmez gibi bir rahatlik söz konusu olabilir biraz göz daği vermekte yarar var. Yalnız bu eşinin yaptığı saygisizlik gibi bir göz dağından bahsetmiyorum. Mesela bir süre yalnız kalmayı teklif edebilirsin. Bu arada bazı arkadaşlar hemen kestirip atmış hemen boşan gibi iyide herkes sizin kadar güçlü olmayabilir size göre boşanmak kolay gorunsede herkes böyle görmeyebilir. Özellikle bazı yorumlar gerçekten çok tuhaf geldi esine düşen her işi zaten sen yapıyorsun ne yapacaksin kocayi bosan gitsin gibi öyle ah kam kesmekle olmuyor kızlar malesef
ne yapiyim böyle bir adamla evlendim iste aptalligima mi yasadiklarima mi üzüliyim bilemiyorum
Canım ben kocasını savunmuyorum keşke hiç bu hale gelmeseydi evlilikleri allah kimseye yaşatmasın ama bazen boşanmak herkes için kolay olmuyor burda yaşadığı çevre ve aile çok rol oynuyor. Her sorunda evlilikler bitseydi boşanmayan bir çift kalmazdı önce düzeltilme yoluna gidilmeli bir değişiklik olmazsa iş boşanma noktasına gelmeli bence. Ben boşanmaya karşı değilim burda okuyorum bazı konularda hemen boşan bu adamla nasıl bir dakika aynı evde kalıyorsun gibi yorumlar ( bu konu gibi ) ya bunlar iki yıldır hep böyle mi yaşamışlar muhakkak bu noktaya getiren bazı şeyler olabilir onlar bir gözden geçirilsin ilk önce bir kurtarmaya çalışılsin bir çaba olsun karşılıklı tabi bu ondan sonra olmuyorsa yollarını ayırırlar. Yalnız her durum için geçerli değil bazı durumlar var ki üzerinde bile düşünülmeye degmez kestirip atılması gereken olaylarda olabiliyor. Ama bu arkadaşin konusu bence kestirip atilacak gibi değil tamam çok ağır kolay değil yaşadıkları ama karşılıklı konusmayi gerektiriyor en azından. Bu benim düşüncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?