- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.689
- 548
- Konu Sahibi HelplessQueen
Tanımadan mi evlendinizSanırım eşi bu kadar ezik olan tek benim inanamadınız bile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanımadan mi evlendinizSanırım eşi bu kadar ezik olan tek benim inanamadınız bile
Neden çok mu agresifEşlerimizin huylarını değişelim1 günde hasret kalırsın eşinin sakinliğine
![]()
Çok doğruEğer eşiniz varlığını hissettiriyorsa (tartışma dışında( sevgi saygı baabinda ve evdeki işlerle ilgilenmesi açısından) ) böyle olmasi çok çok daha iyi. Beynini kullanamayip erkekliğini ispatlamaya çalışan ağzı bozuk kaba Saba erkek diye geçinen varlıklara göre.
Sakin deilNeden çok mu agresif
Ben eşime kavga olursa karışma diyorum siz kavgaya karis diyorsunuz,akrabalarimdan biri sırf ayırmak için girdiği kavga sebebiyle senelerce hapiste yattı derdiniz ne kocadan kurtulmak mi?Erkek adam biraz gücünü göstermez mi yani
Bazı insanlar ezik gözüylr bakıyor amaAllah'ım bize şöyle mülayimi düşmedivalla kıymetini bilin. Ne güzel ya kavga gürültü yok. Uzun yaşarsınız
Hayır biraz diş göstersin amaBen eşime kavga olursa karışma diyorum siz kavgaya karis diyorsunuz,akrabalarimdan biri sırf ayırmak için girdiği kavga sebebiyle senelerce hapiste yattı derdiniz ne kocadan kurtulmak mi?
O kadar da değil ama biraz güçlü olsaydı keşkeNe olsun istersiniz?mesela yemegin tuzu eksik diye kavga cikarsin mi?Trafikte bagiran adama uyup tekme tokat kavgaya mi girsin?Tartismalarinizda da sinir krizi gecirip siddet uygulasin mi?Ne guzel iste insan gibi insan bir ese sahipsiniz.Herseyi konusarak halledebilirsiniz yani.Sesler yukselince kavga cikar,hakaretler edilir sorunlar cozulmez ama...
Siz cesur olun ve boşayın adamıO kadar da değil ama biraz güçlü olsaydı keşke
Gerçekten ne insanlar var bırakın sakin olsun.Yapisi böyle demek ki. Daha önceden yapısını bilmiyor muydunuz? Sonradan sakinlesmez çünkü genelde insanlar. Yani tamam olabilir insan çok sakin değil ama dozunda olsun da isteyebilir birşey diyemiyorum.Ama boşanmayı düşünecek kadar bilemedim yani. Bir de onurunu kırmaya calismayin bence eşinizin. Sevginiz yoksa bunu bilemem bu ayrı konu. Ama diğer türlü boşanmak böyle bir durumda çok büyük laf bencePeki ya evdeki hali ne olacak?
Siz bana başka konularda güç arıyor gibi geldiniz ama yanlış yerden konuya girdiniz.O kadar da değil ama biraz güçlü olsaydı keşke
Elin kavgasına ne diş göstermesi Allah aşkına ,size biri laf atsa size birşey olsa karşılık olarak sizi korumasa ezik deriz,dışardaki insanların kavgasından eşinize ne başını agritmak istemiyor işte.bence siz eşinizi beğenmiyorsunuz ezik görüyorsunuz .Hayır biraz diş göstersin ama