Kocam aşırı sakin bir adam, bu durum nasıl düzelir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer eşiniz varlığını hissettiriyorsa (tartışma dışında( sevgi saygı baabinda ve evdeki işlerle ilgilenmesi açısından) ) böyle olmasi çok çok daha iyi. Beynini kullanamayip erkekliğini ispatlamaya çalışan ağzı bozuk kaba Saba erkek diye geçinen varlıklara göre.
Çok doğru

Erkek adam biraz gücünü göstermez mi yani
Ben eşime kavga olursa karışma diyorum siz kavgaya karis diyorsunuz,akrabalarimdan biri sırf ayırmak için girdiği kavga sebebiyle senelerce hapiste yattı derdiniz ne kocadan kurtulmak mi?

Ne olsun istersiniz?mesela yemegin tuzu eksik diye kavga cikarsin mi?Trafikte bagiran adama uyup tekme tokat kavgaya mi girsin?Tartismalarinizda da sinir krizi gecirip siddet uygulasin mi?Ne guzel iste insan gibi insan bir ese sahipsiniz.Herseyi konusarak halledebilirsiniz yani.Sesler yukselince kavga cikar,hakaretler edilir sorunlar cozulmez ama...

Ne olsun istersiniz?mesela yemegin tuzu eksik diye kavga cikarsin mi?Trafikte bagiran adama uyup tekme tokat kavgaya mi girsin?Tartismalarinizda da sinir krizi gecirip siddet uygulasin mi?Ne guzel iste insan gibi insan bir ese sahipsiniz.Herseyi konusarak halledebilirsiniz yani.Sesler yukselince kavga cikar,hakaretler edilir sorunlar cozulmez ama...
O kadar da değil ama biraz güçlü olsaydı keşke

H HelplessQueen
Benim eşim de çok sakin bir adamdır. Bazen bende deliricek gibi olabiliyorum. Ama bu onu erkeklikten feragat eden bir durum değil, sizde esiniz hakkinda boyle konusmayin bence.. Bu tamamen karakter meselesi ve karakter çatışmasından ibaret. Ha ama damarına basılırsa nasıl biri olduğunu da iyi bilirim. Genel olarak sakin olması aslında bir çok alanda ise yarıyor. Tartışırken bende çoğu zaman kendi kendime tartisiyo olsam da evliligimizin dengesinin bu durum üzerine kurulu oldugunu düşünüyorum. + ve - çekimi.
Erkeklik öyle hayt huyt demekle olmuyor. Böyle büyük konuşmalar yapmayın. Sonra erkek diye bir hayvana denk gelir; sakin olan adamcagizi mumla ararsınız.
Ona gore bakalım siz nasılsınız?

Kimse 4 4 lük değil? Dimi.. 🙂

Yani bilemedim...bence kocanız gayet düzgün normal olması gereken profilde.

Ben sinirden kuduran bı insanım ne faydasını görüyorum.
Kim vay canına vuuuuu.diyo ki şimdi beni öyle görünce .

Ne alaka niye desin zaten.bu güç mu

Ne güzel trafikte küfür eden kavga edeni ne yapıcaksınız eşim hiperaktif yerinde duramayan kavga oldu mu ilk o koşar ben bu durumdan rahatsızım.

Başına birşey gelecek diye stres olmaktan sıkıldım. Eşinize de o şekilde konuşmayın bence o hep böyleydi sonuçta biliyordunuz.

Peki ya evdeki hali ne olacak?
Gerçekten ne insanlar var bırakın sakin olsun.Yapisi böyle demek ki. Daha önceden yapısını bilmiyor muydunuz? Sonradan sakinlesmez çünkü genelde insanlar. Yani tamam olabilir insan çok sakin değil ama dozunda olsun da isteyebilir birşey diyemiyorum.Ama boşanmayı düşünecek kadar bilemedim yani. Bir de onurunu kırmaya calismayin bence eşinizin. Sevginiz yoksa bunu bilemem bu ayrı konu. Ama diğer türlü boşanmak böyle bir durumda çok büyük laf bence

O kadar da değil ama biraz güçlü olsaydı keşke
Siz bana başka konularda güç arıyor gibi geldiniz ama yanlış yerden konuya girdiniz.
Aslında derdiniz kocanizin hiç bir şeye karışmaması müdahale etmemesi varlığını hissettirmemesi olabilir(her konuda) o yüzden siz de diğer gördüğünüz erkekler gibi olmasını beklediniz eşinizin normali o gibi göründü belki o da diğer eksiklerden kaynaklı battı gözünüze.
Ama yok sadece diğer ortamlardaki kavgayla vs alakalı diyorsanız çok yanlış dusunuyorsunuz

Hayır biraz diş göstersin ama
Elin kavgasına ne diş göstermesi Allah aşkına ,size biri laf atsa size birşey olsa karşılık olarak sizi korumasa ezik deriz,dışardaki insanların kavgasından eşinize ne başını agritmak istemiyor işte.bence siz eşinizi beğenmiyorsunuz ezik görüyorsunuz .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X