Kocam ateist oglumuzun sünnet olmasina karşı yardim edin.

ecem1986

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
8
2
8
39
merhaba arkadaşlar evlendikten sonra birşeyler oldu aramız gayet iyi cocugum 5 yaşında ve ben sünnet ettirmek istiyorum kocam ise karşı cıkıyor sacmalık felan diyor cocuk bizim türk erkekleri gibi erken mi boşalmasını istiyorsun gibi sacma sapan konusuyor lütfen yardım edin nasıl ikna edebilir ailem sürekli ne zaman sünnet yapıcaksınız diyor bende hep geçiştiriyorum

evlenirken ateist degildi namazında niyazinda degildi elbette ama inanıyordu birşeyler oldu bilmiyorum.

Belirli bir yaşa kadar sünnet ettirmeyin ve bu kararı çocuğunuzuna bırakın.

siz=bilimsel olarak araştıralım aşkım sünnet amerikada hristyan aileler tarafından bile yapılıyormuş saglıklı ve estetik bir görünüş saglıyor dini araya sıkıştırmadan söylerseniz ikna olur gerçekten

çocuğunuza bırakın bu kararı bence, ilerde kendi isteğiyle olması daha iyi.

bence bir rahatsızlığı olduğunu ve sünnet olmadan geçmeyeceğini söyleyip ikna edin
fıtık iltahap gibi bişeyler

hertürlü yolu denedim ama ikna olmadi. ondan izinsiz böyle bir şey yaparsam herhalde beni öldürür.

hem sünnet olan hem vaftiz edilen çocuk gördüm ama bunda napılır çözüm bulamadım kim baskınsa onun sözü geçecek sanırım

sünneti çoğu ülkede sağlık için yaptırıyorlar yani Müslüman olmuyanlarda yaptırıyor sizde böyle ikna etmeye çalışın eşinizi

ne yapacagımı gerçekten bilmiyorum.

Belirli bir yaşa kadar sünnet ettirmeyin ve bu kararı çocuğunuzuna bırakın.

En doğrusu bu. Böyle bir kararı tek başınıza veremezsiniz. Ateist bir adamla evlendiğinize göre genelden daha esnek bir kadın olmalısınız. Bırakın oğlunuz kendi yolunu çizsin. Başkalarının ne düşündüğü de o kadar önemli değil.

Eşim sonradan müslüman olmuş ve 30 yaşından sonra sünnet olmuş. Öncesi ve sonrası hakkında cinsel deneyimi var ve her ikisinin farkli olduğunu söylüyor. Daha iyi veya kötü değil. Bana bir gün oğlumuz olursa sunnet olmayı kişinin kendisinin seçmesi gerektiğini, bu nedenle oğlunu çocukken sünnet ettirmek istemediğini söyledi. Bende çok üstünde düşünmedim. Oğlumuz yok çünkü ama haklı taraflarida olabilir ama buyukken sünnet olmakta kolay değil.

evlenmeden önce normaldi evlendikten sonra böyle oldu sebebi meçhul cocuguma ne diyecegim oglum sünnet olmak ister misin pipini kesicekler cocuk normal olarak istemeyecek.

Valla sünnet sağlık açısından önemli. Olmadan da olmuyor mu oluyor ama o derinin alınması sağlıklı.
Ayrıca eşiniz Sünneti erken boşalmaya sebep görmüş ama bunca çift var gayeet mutlu sünnetli eşinden. Yani her sünnet olan o sorunu yaşar die de bişey yok.

Sünnet hijyen yönünden tüm dinlerde yapılıor.. Valla eşin erken boşalıorsa o kendi sorunu, bir zahmet öylr düşünsün.. Hayatımda bu kadar saçmalık duymadım.. Asıl sünnet olmayan erkekte, erken boşalma olur, hatta eriksiyon tam yaşayamazlar.. Sırf bu yüzdrn bile çoğu yabancı kadın türk erkeklerle beraber oluyolar.. Ay neyse, keşke başka türlü açıklasaydı.. Çok bilmiş cahillerden miş kocan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…