merhaba arkadaşlar evlendikten sonra birşeyler oldu aramız gayet iyi cocugum 5 yaşında ve ben sünnet ettirmek istiyorum kocam ise karşı cıkıyor sacmalık felan diyor cocuk bizim türk erkekleri gibi erken mi boşalmasını istiyorsun gibi sacma sapan konusuyor lütfen yardım edin nasıl ikna edebilir ailem sürekli ne zaman sünnet yapıcaksınız diyor bende hep geçiştiriyorum
büyükleri katarsam çok uzar ve kocam dışarıya karşı sayko bir kişiligi var adam bile vurur o derece. sanırım kabullenicem
Sünnet olması neden bu kadar lazım?
Evet sağlık açısından faydası olduğunu biliyoruz ama dinin de şartlarından değil. Olunmayınca da müslüman olunabiliyor ve ertelenebilir bir karar bence.
Hö.. koalinacım branşınla ilgili fetva ver bence...
Misal oruç farz. Peki herkes orucunu tam mı tutuyor? Namaz farz herkes tam mı kılıyor? Bunları yapmayınca müslümanlıktan çıkılmış mı olunuyor? Bunlar daha ciddi konularken pipiye fazla anlam yükleniyor bence. Ayrıca ben de sünnet diye biliyorum farz değilSünnet farz mı?
Sünnet ya bu adı üstünde değil mi :)
Ben Müslümanım ama çocuğun pipisini kestirmem onun kararı olmalı bence.
Mesela ben 1 yaşındayken annemler kulağımı deldirmiş ve ben çok kızıyorım. Benim vücuduma isteğim dışında kalıcı bir şey yaptırmak kimsenin hakkı değil. Oğlum olursa karar onun. Eşim ateist ama mutlaka sünnet yaptırırm diyor
Bunun ateist olmakla ilgisi yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?