- 10 Mart 2021
- 78
- 8
- 1
- 34
- Konu Sahibi Ruyadangercege
Kizim ablasioglunuzu almaya gelince birde bosanma dilekcesi tutusturun eline![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizim ablasioglunuzu almaya gelince birde bosanma dilekcesi tutusturun eline![]()
ay pardon oglum diye okudugumu sandim birdenKizim ablasiaynen boşan bak isine alsin ailesini tepesine calsin
ya bu biraz şey gibi olmuş. sizin de büyük suçunuz var ama neden ben de suçluyken benden gelip özür dilemedi şoktayım. ya evet tamam erkeklerin kavga vesaire meselelerde sicili parlak değil ama siz de ağza alınmayacak sözler edip engellemişsiniz. o da bir noktada yorulmuş. düzgün iletişim kurmaya çalışmak yerine her seferinde evi terk edip engellemeseydiniz belki gelirdi. siz karı kocasınız. o erkek diye her seferinde gönlünüzü almak zorunda olan taraf değil. siz de bu evliliğin ve kavganın tarafı olarak eşit derecede sorumlusunuz eşinize.
Ölse imzalamaz kim yazmisti adam keyfine bakıyo diye nasılsa yine donecek diye buda hep aynı sey oluyo rahatinda değiştirmiyorum bu durumuay pardon oglum diye okudugumu sandim birden
kagidi yollayin imzalarsa bosanirsiniz imzalamazsa dolaşsın dursun kapida azicik
her seferinde baba evine gitme pek çabalama gibi gözükmüyor. bir evlilikte baba evine bence eşten sözlü ya da fiziksel şiddet görülürse gidilmeli. sizinle bile alakalı olmayan sorunlardan baba evine gitmek nedir? kendi aranızda bir anlaşma yapıp ailelerinizden bahsetmeyin olur biter. daha büyük sorunlarınız olursa ne yapacaksınız? bir insanı engellemek zaten baştan sona senle iletişim kurmak istemiyorum. demek eş engellenir mi ya? bir insanı engellediniz mi her şeyi göze almanız lazım.Çok cabaladim ben onun icin o hep aile hep aile ve kendi rahatı
Eşimin ailesi arar beni gorumceler hep yakamda yazar dururlar whatsapp bilmem ne o oldu bu oldu sürekli ama ben uğraşmam içine çekerler her olayın ve nasıl olursa hep merkezde kalirim en son benBen sana söyliyeyim mi sakın Arama sorma mesaj atma.. Zamanla özler geri gelir ararsan sorarsan işi inada bindirir. Zaman a bırak herşey yoluna girer.. Birde çeneni tut eşinin ailesinden kimseyle iletişim kurma...
hem imzalamaz hemde gelip almaz mı diyorsunuz?Ölse imzalamaz kim yazmisti adam keyfine bakıyo diye nasılsa yine donecek diye buda hep aynı sey oluyo rahatinda değiştirmiyorum bu durumu
Galiba herseyi goze aldim ben bide 15 gundur bu kendi keyfine dusup birkez konuşmaya tenezzul etmeyisi iyice karartı gozumuher seferinde baba evine gitme pek çabalama gibi gözükmüyor. bir evlilikte baba evine bence eşten sözlü ya da fiziksel şiddet görülürse gidilmeli. sizinle bile alakalı olmayan sorunlardan baba evine gitmek nedir? kendi aranızda bir anlaşma yapıp ailelerinizden bahsetmeyin olur biter. daha büyük sorunlarınız olursa ne yapacaksınız? bir insanı engellemek zaten baştan sona senle iletişim kurmak istemiyorum. demek eş engellenir mi ya? bir insanı engellediniz mi her şeyi göze almanız lazım.
Öyle dedi evet belkide imzalar diyom ya 15 gündür bi değişti herseyhem imzalamaz hemde gelip almaz mı diyorsunuz?
ama nolur benden bosansana falan demiş size
ya siz ne yaşıyorsanız o da yaşıyor şu an aynısını. eşi ve çocuğu evi terk etmiş bir adam var. üstelik ne için kardeşinin kocası için. öyle incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebep ki. böyle bir sebepten değil evimi terk etmek bu konuda 3-5 cümleden fazla konuşup kendimi bile yormam. eğer barışırsanız bir dahakine düzgünce kaçmadan iletişim kurmayı deneyin. en azından söyleyecekleriniz içinde kalmaz.Galiba herseyi goze aldim ben bide 15 gundur bu kendi keyfine dusup birkez konuşmaya tenezzul etmeyisi iyice karartı gozumu
Ağzın bal yesin ama suluk gibi yapışmam asla kimseyeKusura bakmayın da suç sizde.
adam boşanalım diye yalvarmış
niçin sülük gibi yapıştınız adama?
Işte ben duramıyorum sorunum keşke bende 3 cümle edip sussam olmuyo o da susmayinca herşey aklımıza geliyo saydır saydir gidiyo isteya siz ne yaşıyorsanız o da yaşıyor şu an aynısını. eşi ve çocuğu evi terk etmiş bir adam var. üstelik ne için kardeşinin kocası için. öyle incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebep ki. böyle bir sebepten değil evimi terk etmek bu konuda 3-5 cümleden fazla konuşup kendimi bile yormam. eğer barışırsanız bir dahakine düzgünce kaçmadan iletişim kurmayı deneyin. en azından söyleyecekleriniz içinde kalmaz.
Ben kavga edince yüzünü gormeye tahammül edemem evde durunca bu mumkunmu
yahu konuşma enerjinizi yapıcı bir konuşmaya aktaramıyor musunuz. illa her şeyi saydırmanız mı gerekiyor. nerede kaldı karşılıklı saygı?Işte ben duramıyorum sorunum keşke bende 3 cümle edip sussam olmuyo o da susmayinca herşey aklımıza geliyo saydır saydir gidiyo iste
Gidisat o yönde olacak sanırım 15 gün oldu 15 günYanınızda çocuk her kavga da aile evine gitmek, eşinizin dönüp sizi almasını beklemek nedir yahu? Çocuk oyununa çevirmişsiniz evliliği.
Çocuğunuz da olumsuz etkileniyordur bu durumdan.
Size beni boşa diye yalvaran adamin eline tutusturcaksiniz boşanma dilekçesini.
Bence siz alişmışsınız; giderim nasılsa gelip beni alır diye.
Şimdi aramayinca da şaşırdınız
Saygıyı yitirdik belkide bilmiyorum kiyahu konuşma enerjinizi yapıcı bir konuşmaya aktaramıyor musunuz. illa her şeyi saydırmanız mı gerekiyor. nerede kaldı karşılıklı saygı?
E boşayın o zaman , boşanmak isteyen birinden boşanmamak tuhaf değil mi? Erkek boşanmak istemese yapıştı derdik,aynı hesapAğzın bal yesin ama suluk gibi yapışmam asla kimseye
Ruh hastası işte