Kocam baba evinde kalmama seviniyo resmen

Çok cabaladim ben onun icin o hep aile hep aile ve kendi rahatı
ya bu biraz şey gibi olmuş. sizin de büyük suçunuz var ama neden ben de suçluyken benden gelip özür dilemedi şoktayım. ya evet tamam erkeklerin kavga vesaire meselelerde sicili parlak değil ama siz de ağza alınmayacak sözler edip engellemişsiniz. o da bir noktada yorulmuş. düzgün iletişim kurmaya çalışmak yerine her seferinde evi terk edip engellemeseydiniz belki gelirdi. siz karı kocasınız. o erkek diye her seferinde gönlünüzü almak zorunda olan taraf değil. siz de bu evliliğin ve kavganın tarafı olarak eşit derecede sorumlusunuz eşinize.

Çok cabaladim ben onun icin o hep aile hep aile ve kendi rahatı
her seferinde baba evine gitme pek çabalama gibi gözükmüyor. bir evlilikte baba evine bence eşten sözlü ya da fiziksel şiddet görülürse gidilmeli. sizinle bile alakalı olmayan sorunlardan baba evine gitmek nedir? kendi aranızda bir anlaşma yapıp ailelerinizden bahsetmeyin olur biter. daha büyük sorunlarınız olursa ne yapacaksınız? bir insanı engellemek zaten baştan sona senle iletişim kurmak istemiyorum. demek eş engellenir mi ya? bir insanı engellediniz mi her şeyi göze almanız lazım.

Ben sana söyliyeyim mi sakın Arama sorma mesaj atma.. Zamanla özler geri gelir ararsan sorarsan işi inada bindirir. Zaman a bırak herşey yoluna girer.. Birde çeneni tut eşinin ailesinden kimseyle iletişim kurma...
Eşimin ailesi arar beni gorumceler hep yakamda yazar dururlar whatsapp bilmem ne o oldu bu oldu sürekli ama ben uğraşmam içine çekerler her olayın ve nasıl olursa hep merkezde kalirim en son ben

Kusura bakmayın da suç sizde.
adam boşanalım diye yalvarmış
niçin sülük gibi yapıştınız adama?

her seferinde baba evine gitme pek çabalama gibi gözükmüyor. bir evlilikte baba evine bence eşten sözlü ya da fiziksel şiddet görülürse gidilmeli. sizinle bile alakalı olmayan sorunlardan baba evine gitmek nedir? kendi aranızda bir anlaşma yapıp ailelerinizden bahsetmeyin olur biter. daha büyük sorunlarınız olursa ne yapacaksınız? bir insanı engellemek zaten baştan sona senle iletişim kurmak istemiyorum. demek eş engellenir mi ya? bir insanı engellediniz mi her şeyi göze almanız lazım.
Galiba herseyi goze aldim ben bide 15 gundur bu kendi keyfine dusup birkez konuşmaya tenezzul etmeyisi iyice karartı gozumu

Galiba herseyi goze aldim ben bide 15 gundur bu kendi keyfine dusup birkez konuşmaya tenezzul etmeyisi iyice karartı gozumu
ya siz ne yaşıyorsanız o da yaşıyor şu an aynısını. eşi ve çocuğu evi terk etmiş bir adam var. üstelik ne için kardeşinin kocası için. öyle incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebep ki. böyle bir sebepten değil evimi terk etmek bu konuda 3-5 cümleden fazla konuşup kendimi bile yormam. eğer barışırsanız bir dahakine düzgünce kaçmadan iletişim kurmayı deneyin. en azından söyleyecekleriniz içinde kalmaz.

ya siz ne yaşıyorsanız o da yaşıyor şu an aynısını. eşi ve çocuğu evi terk etmiş bir adam var. üstelik ne için kardeşinin kocası için. öyle incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebep ki. böyle bir sebepten değil evimi terk etmek bu konuda 3-5 cümleden fazla konuşup kendimi bile yormam. eğer barışırsanız bir dahakine düzgünce kaçmadan iletişim kurmayı deneyin. en azından söyleyecekleriniz içinde kalmaz.
Işte ben duramıyorum sorunum keşke bende 3 cümle edip sussam olmuyo o da susmayinca herşey aklımıza geliyo saydır saydir gidiyo iste

Yanınızda çocuk her kavga da aile evine gitmek, eşinizin dönüp sizi almasını beklemek nedir yahu? Çocuk oyununa çevirmişsiniz evliliği.

Kızınız da olumsuz etkileniyordur bu durumdan.

Size beni boşa diye yalvaran adamin eline tutusturcaksiniz boşanma dilekçesini.

Yanınızda çocuk her kavga da aile evine gitmek, eşinizin dönüp sizi almasını beklemek nedir yahu? Çocuk oyununa çevirmişsiniz evliliği.

Çocuğunuz da olumsuz etkileniyordur bu durumdan.

Size beni boşa diye yalvaran adamin eline tutusturcaksiniz boşanma dilekçesini.
Gidisat o yönde olacak sanırım 15 gün oldu 15 gün

Ağzın bal yesin ama suluk gibi yapışmam asla kimseye
E boşayın o zaman , boşanmak isteyen birinden boşanmamak tuhaf değil mi? Erkek boşanmak istemese yapıştı derdik,aynı hesap
yani ayrılmak istiyor zorla güzellik olur mu olmaz,

Ruh hastası işte

Olay çok eksik gibi. Taşlar yerine oturmuyor

" Kardeşin hamile " ee tamam sonrası ev terk etmeye varana kadar ne konuşulabilir ki ?

Eğer gerçekten çocuğunuzu dusunseydiniz o büyük kavgayı etmezsiniz, evi terk etmezdiniz.

Kendisi görümce hakkında saydirirken " aman boşver bizene Allah mutlu etsin der geçersiniz.

Eski defterleri sürekli açmak niye ya. Ömürden ömür götürür , zaten kıymetine kalmaz sözlerinizin artık.

Çocuk kaç yaşında ? Siz kavga ederken neredeydi ?

Back
X