Kocam bakımlı kadın istiyormus

Dümdüz saç kesimi, yani öyle şekilli vs değil 400 TL olmuş

hele epilasyon, boya vs işine girersen en kötü yerde bin lirayı gözden çıkarmak gerek
gerek kalmadı.ikisi de bir birini olduğu gibi kabul etmeyi seçmişler.aşk bunu gerektirir zaten.

aaaa öyle miymiş, sonuna kadar okumayıp ortadan dalınca konuya böyle oluyor
Evet kıyamamış kocasına. 24 saat ceza/trip bile fazlaymış.Kötü de olsa onun kocasıymış. Üstelik adam ağlamış inanabiliyor musunuz bu ne demek bir fikriniz var mı? Adam ağlamış ya. Niye ağlamış orası muamma ama

ben de anlamlandıramıyorum, böyle bir durumda erkek niye ağlar??

24 saat bile çokmuş gerçekten, konu açana kadar harcadığı zamanda trip atsa yeterliymiş aslında

Bu bakım değil ki, temizlik.
Böyle olmayan da sokağa çıkmasjn lütfen ya

Ya dışarıda bakiyo yada instada vs bakiyo diyo um insta vs ise filtre kimin bacagi parliyo zerre kusur yok.Yok onlarin öyle değil diyo napayım ben daha
Normalde şiddete karşıyım ama yüzüme karşı başka kadınların bacağını konuşan adamı da elime tavayı alır döve döve kapının önüne atarım bu ne!

Bosanmayacagim diyorsaniz adamdan para alin. "Para yok" diye bir sey yok. Adam sizi elestirdigi an ver parayi diyip o anda soke soke alacaksiniz. Vermiyorsa daha kotu yemekler yaparsiniz, temizlik malzemesi ve temel ihtiyaclarini almazsiniz. Ee yemek dediginde de protez tirnaklarinizla n*h cekersiniz.

Dışardaki bakımlı kadınlar da açtı kollarını onu bekliyor..
başka kadınların bacakları böyle değili nasıl söyleyebiliyor size?

Affettim dememle insanlar neden boyle tepki vermiş kan kusturmayi bıraktım sadece kocişim durumuna dönmedim yahu,yorumlara ben bile şaşırdım.Is aramaya devam kendiside onayladı.Para vermezse yine burnundan getiriyorum.Ama her an kavga kanlı bıçaklı olmak insanı yoruyor.
Neden üzüldüm konusu öksüzum bilmiyorum gosteremiyorum demesi bilmem etkileniyorum işte katı kalpli davranamiyorum o an.Diger bir konu adam kendisinede cimri çorapları delinmiş Zor bela indirimden çorap aldım indirip diye diye bende giyerim diye diye.Almigo adam geçen yine sırtına giysi aldık giydikleri solmuş renkler gitmiş vs mağazaya döktüm almicaz tek bakicsz diye kandırıp beğendiği şeyde alalım zorlanmayiz bana hediye almış kadar olrusun diye diye yine binbir zorlukla aldırdım.Kislik iki tane sweatshirt I var başka yok alincak gene,montunun fermuarlari yırtılmış evde habire bişey tamir ediyorum.Dusunuyorum bu adam kendinede cimri.Bogazi hariç.Boks eldivenleri var yırtılmış içindeki sünger gozukuyo yalvara yalvara değiştirmez bu adam özel ders veriyo utanmiyo böyle cikmaya vs vs tonla örnek var.Kisisellestitmemelimiyim acaba vs diyorum.
Triple geçse sinirim degersizligim üç ayda haftanın iki günü hariç full tripligim zaten

Aşkım anlamıyor musun adamın cinsel sorunları var. Marş basmıyo. Yoksa istekte sıkıntı olduğundan değil
Ne yalan söyleyeyim canım istemiyor zaten onun sorunlarıni dert dahi etmiyorum istek kalmıyor bı yerden sonra yaptığı şey sarılmak çoğunlukla özledim vs diyerek oyun vs oynamiyo dibimden ayrilmiyo.
Ailevi seyleriyle aciyorum iste.O sürekli ailesiyle olmak isterken aileside onu saymazken ablasına gidip gelmek istiyo yinede ben gitmeyince oda gitmiyo yalnız hissediyor iyice öksüz garip yalnız mi yaptirdim diye vicdan yapıyorum.Ha gidermiyim ablasına vs hayır.O kadarda yapmıyorum.Dugune zorla gelmiş evlendik evleneli evime ayak basmamis işim olmaz.Yinede bı tık iste adama açıyorum.

Yinede bı tık iste adama açıyorum.

Acımayın acınacak hale düşersiniz. Bu adam size kendinizi değersiz hissettire hissettire kendinize olan sevgi saygınızı kaybettirir, iki gün sonra sizin üzerinizden kazandığı özgüveni geldi mi de ben bu evliliği sürdürmek istemiyorum der, düşüncesinden bile korktuğunuz sığınma evine sığınmak zorunda kalırsınız. Acıdığınız adam iki güne tosun gibi olur kendini toplar yine, olan size olur. Merhamet etmeyi bırakıp derhal kendinize acil durum planı oluşturun.

Öncelikle eşinizin tavrı elbette hoş değil fakat daha çok yeni evli olmanıza rağmen bakımınıza dikkat etmemenize şaşırdım. Bende evliyim ve inanın hergün franch yapıyorum eşim sevgili olduğumuz zamanlarda beğendiğini söylerdi ama ben sadece onun için değil kendim de bakımlı olmayı sevdiğim için zaman ayırıyorum kendime saçlarıma ellerime ayaklarıma vs hep bakıyorum.uzun yıllardır lazer yaptırdığım için de tüylerim bitti nerdeyse ve öneririm sizede çok memnun kalırsınız. Siz eşinizi memnun etmek değil kendinizi mutlu etmek için yapın. Kuaföre gitmenizi istiyorsa bi zahmet parasını da versin zaten bir iki verir sonra vermez ağzını açıp bişeyde diyemez bidaha . Kendinizi sevin kendinizi savunun..

Yalnız konu sizinle alakalı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…