gerek kalmadı.ikisi de bir birini olduğu gibi kabul etmeyi seçmişler.aşk bunu gerektirir zaten.Dümdüz saç kesimi, yani öyle şekilli vs değil 400 TL olmuş
hele epilasyon, boya vs işine girersen en kötü yerde bin lirayı gözden çıkarmak gerek
aaaa öyle miymiş, sonuna kadar okumayıp ortadan dalınca konuya böyle oluyorgerek kalmadı.ikisi de bir birini olduğu gibi kabul etmeyi seçmişler.aşk bunu gerektirir zaten.
Evet kıyamamış kocasına. 24 saat ceza/trip bile fazlaymış.Kötü de olsa onun kocasıymış. Üstelik adam ağlamış inanabiliyor musunuz bu ne demek bir fikriniz var mı? Adam ağlamış ya. Niye ağlamış orası muamma amaaaaa öyle miymiş, sonuna kadar okumayıp ortadan dalınca konuya böyle oluyor
ben de anlamlandıramıyorum, böyle bir durumda erkek niye ağlar??Evet kıyamamış kocasına. 24 saat ceza/trip bile fazlaymış.Kötü de olsa onun kocasıymış. Üstelik adam ağlamış inanabiliyor musunuz bu ne demek bir fikriniz var mı? Adam ağlamış ya. Niye ağlamış orası muamma ama
Siginma evleri cok mu kotu?Sevmiyorum ama bosanmami istemeyen bı ailem var.Zaten evlenirken acele etmem ergen kardeslerle vs bir gür içine girmem evden defol git evlenemedin kaldın vs diye eziyolardi.Simdide gelmesin sığınma evine gitsin diyorlarmış
Bu bakım değil ki, temizlik.Bakim ayridir, bu saydiklariniz ayri.
Bakim diyince benim aklima temiz bir cilt, temiz tirnaklar/disler ve temiz kıyafetler geliyor, oyle yaptırılmis tirnaklar, kaynak saclar leş gibi bir makyaj bakim degildir ki, bunlari da istemiyorsaniz yapmak zorunda degilsiniz.
Normalde şiddete karşıyım ama yüzüme karşı başka kadınların bacağını konuşan adamı da elime tavayı alır döve döve kapının önüne atarım bu ne!Ya dışarıda bakiyo yada instada vs bakiyo diyo um insta vs ise filtre kimin bacagi parliyo zerre kusur yok.Yok onlarin öyle değil diyo napayım ben daha
Bu iyiydiKalkmayan şeyine bahane arıyor Allah'ın çulsuz yamuğu
Yok dünde olmadı bugünde,onu bende düşündüm yoksaAynen ondan olmuş aşko, belli adamın canı segz istemiş, 10 dk gir çıkını yaptı mı rahatlar özüne döner yine.
Aşkım anlamıyor musun adamın cinsel sorunları var. Marş basmıyo. Yoksa istekte sıkıntı olduğundan değilYok dünde olmadı bugünde,onu bende düşündüm yoksa
Bilmiyorum düşüncesi sizide korkutmuyor mu ?Siginma evleri cok mu kotu?
Ne yalan söyleyeyim canım istemiyor zaten onun sorunlarıni dert dahi etmiyorum istek kalmıyor bı yerden sonra yaptığı şey sarılmak çoğunlukla özledim vs diyerek oyun vs oynamiyo dibimden ayrilmiyo.Aşkım anlamıyor musun adamın cinsel sorunları var. Marş basmıyo. Yoksa istekte sıkıntı olduğundan değil
Yinede bı tık iste adama açıyorum.
şarkı açıp anamda anam diye ağlıyor
Yalnız konu sizinle alakalı değilÖncelikle eşinizin tavrı elbette hoş değil fakat daha çok yeni evli olmanıza rağmen bakımınıza dikkat etmemenize şaşırdım. Bende evliyim ve inanın hergün franch yapıyorum eşim sevgili olduğumuz zamanlarda beğendiğini söylerdi ama ben sadece onun için değil kendim de bakımlı olmayı sevdiğim için zaman ayırıyorum kendime saçlarıma ellerime ayaklarıma vs hep bakıyorum.uzun yıllardır lazer yaptırdığım için de tüylerim bitti nerdeyse ve öneririm sizede çok memnun kalırsınız. Siz eşinizi memnun etmek değil kendinizi mutlu etmek için yapın. Kuaföre gitmenizi istiyorsa bi zahmet parasını da versin zaten bir iki verir sonra vermez ağzını açıp bişeyde diyemez bidaha . Kendinizi sevin kendinizi savunun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?