Kocam bakımlı kadın istiyormus

Bosan çalış kendi işini görürsün hem de bakımlı olursun. Şimdi hem bedavaya ev işi yapiyorsun, kocanin arkasını topluyorsun hem de asagilaniyorsun.. kendini bu kadar mı sevmiyorsun

Gülmekten karnıma ağrı girdi inan
Trajikomik kısmı kalkık ama o yorulmasin psikolojisi bozulmasın diye iki günde yada üç günde o ne zaman derse ben istersem değil bakın o eğer isterse oluyor.Bir kere bosaliyo daha yok on dklik şey için benimde içimden gelmiyor soğudum.Sevisme yok gir çık bitti oda o ne zaman isterse.Bastan aşağı bencillik her hareketi herşeyi.Ve benden bana hazırlanmanın yok ojen yok yok saçını sarıya boyamadin diye asagiliyo plus para da vermez yaptitma için vereyim de yap şu halimden kurtul fiye asagilar ama vermez asagilandigimla kalırım sorunu ne anlamıyorum ve asla pişman olmuyor yaptıkları indan

Başta yapiyodum ama onun davranışları beni bunaltiyor içimden gelmiyor üstüne cilrimde reaksiyon yapınca son günlerde tuzu biberi oldu
Ona inanıyorum ya. Mutsuzluk cildi bozuyor. Çok zor bir durumdasınız Allah yardımcınız olsun. Uzaktan bize boşan demek kolay. Karşınıza alıp düzgünce konuşmaya çalışın anlarsa tabi. Ama sürekli mutsuz ederse sizi en güzel yaşlarınıza yıllarınıza yazık.

Allah için konudan bağımsız lütfen yalvarıyorum düzenleyin konuyu gerçekten bu şekilde okuyamıyorum elim ayağım boşalıyor Türkçeyi katletmişsiniz.
Noktalama işaretlerini geçtim sadece kelimeleri doğru yazın gerçekten yahu.

Evlenmeden önce bir tane yüzümde sivilce çıkmazdı şimdi cikiyo ve yara oluyo.Migrenim tutuyo.Mutsuzum asla konuşmaktan anlamıyor kusmekten anlamıyor.Hep kendi haklı yanlisini gösterebilsem o bile yeticrk bana

2 ayda mi. 9 senelik evliyim evde yemek olmasa da olur , o gun ev temizlenmese de olur ama kendimi o kotu hale sokmadim hiç, gercekten geregi oldugunu dusunmuyorum.

Ona kaşar biri lazım.
Sarışın ,uzun saçlı mini etekli tığ topuklu , dekolteli, dolgun göğüslü, kalçalı , etine dolgun, ojeli, makyajlı, takıp takıştıran , erotik şuh bi hatun lazım..

Yalnız böyle bi kadın ya paraya gelir, yada parayla gelir senin kocanda hiç bi vasıf yok ki?
Kendine hiç sormuş mu, böyle bi kadın bana bakar mı diye?

Sarı saçların bakımına onun maaşı yetmez
Bunu biliyor mu sevgili kocan?

Çalışın adama yedirin demiyoruz. Çalışın ve boşanın diyoruz. Zaten siz boşanmasanız bile bu adam sizi boşayacak yakın zamanda. Önleminizi alın en azından.

Sinirden benimde şu an elim ayağım boşalmış durumda kafam allak bullak sakın bı kafayla yazmadım.Kafami dahi toparlayamiyorum ağlamakla ağlamamak arasında panik atak gevitmekle gecitmemek arasinda bı yerdeyim sizce boktalama işaretlerini dusunebilecek kafam varmi

İşte adamın kompleksi var o nedenle zeytinyağ modunda terbiyesiz. Altta kalmayın siz de ona aynısını yapın ki anlasın hatasını.

Anlamıyor anlatamıyorum sanki benim kusurummus gibi söylüyor.Siyahi masrafı çok olmasın diye seçtim ben kendim acsmamki bu saçı sarıya mahfolur o açıcı boyaya bile para vermez içi yanar

Daha önce belli etmedi mi kendini?Boşanmak gibi bir niyetiniz yoksa korunun bari.

Ee! Daha ne yapacaksınız. Bende günlük hayatımda ruj ve rimel dışında hiç pek bir şey kullanmam.
Dedim ya sarı saç yapacakmisim uzun gür saça ne wcivi yeter ne boya ne kuaföre para verir aylık bide asla vermez ama beni asagiliyo.Putuzsuz patlak bacaklar.Birde protez tırnaklar.

Dış görünüşe bakım istiyorsa para verecek. Parasız bakım olmuyor. Ben sık kuaföre giden biriyim minicik kaşım çıksa aldırırım , geçen gittim kaş bıyık 180 oldu dedi şaşırdım . Kuaför işleri hiç ucuz değil hele ki öyle siyah saç sarıya döncek falan eşiniz rüyalar aleminde yaşıyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…