Siz demediginize göre onun sevgi sorunu var emin olun. Benzerini yaşadım. Tepkinizi koyun. Düzelme olmazsa anlayın ki sorun ciddiBöyle birşey demek şurda kalsın. Mal aptal salak bile demedim. Ben de o yüzden çok kırıldım ben onun için buyum bu kadarım yani
Ya birde insanın inde birşey biranda koparmı yada kopmuştu bu sözden sonramı dank etti ona karşı acayip soğudum.
Yok sivaslıyımAlmanya doğumlu musunuz?
Reklam ve tanıtım firmanın ingilteredeki müşterileriyle ilgileniyorum. Bizim firmanın ingiltere temsilcisiyimNe iş yapiyorsunuz tam olarak ben bu konuda sadece onu merak ettim
Bende öyle düşünüyorum. Evlendimden beri hiç parasını tutmadım bile gece geldi içerde yatmış sabahta aldı kızı öptü falan işe gitti ne bir özür hiçbirşey yok sanki ben ona allahın belası dedimKonuşup konuşmaman da çok umrumda değil demek istemiş kendi aklıncaanlatımınızdan eşinizin bir gömlek üstü olduğunuz öyle belli ki! Sizinle evlenene kadar yaptığı jestler "sizin hayatınızda varolmaya çalışması nedeniyle..rakiplerini alt etmek için, hatta denk olmadığınızı bilmenin ezikliği ile" ..şimdi ise sizinle evli ve artık siz ulaşılmış olarak görüyor ve onun zihin yapısında bu "saygı ve özeni artık haketmediğiniz " anlamına geliyor.Yine dua edelim çünkü onun dünyasında değer taşıyan /anlamı olan bir gücünüz var ..o da para !! İstediğiniz kadar donanımlı , kendini geliştirmiş , çocuğuna iyi bir anne, insani değerlere sahip dürüst bir kadın olun hasbelkader ekonomik gücü olmayan bir kadın olsaydınız şuan bir bardak suyu size çok görürdü diye düşünüyorum.
Evet benim aklımada geldi. Ancak insan ne biliyim niye uyandırdın diye kızsaydı böyle bir kelime etmektenseGece çalışmak çok stresli kendimden biliyorum,gündüz isterseniz 10 saat uyuyun dinlenemiyorsunuz,kafa yorgun vücut yorgun.Gece nöbetim yoğun geçtiği gün evde uyurken oğlum bile uyandırsa sesli düşünüp bunun için mi,bunun sırası mı dediğim olmuştur.Söylediği sözü asla savunamam ayıp etmiş ama gece çalışanlarda uyandırıldığında genelde oluyor bu,ben bu açıdan baktım olaya.Eşimle aynı sektörde olduğumuz için bizim konuşulmamış anlaşmamız vardır,acil ve zorunlu bir durum olmadıkça birbirimizi uyandırmayız,sizin sebebiniz önemsiz demiyorum lütfen yanlış anlaşılmasıngecesi çok yoğun geçtiyse uyandırdınız diye muhtemelen size patlamıştır kanaatimce.
Dediğiniz gibi sakin ve uzlaşmacı bir yapınız varsa eşiniz yaptığı hatayı bildiği halde sizin yine alttan almanız için trip yapıyor ve maalesef buna siz alıştırmışsınız. Gerçekten bu defa ilk adımı atan olmayın ki geç olmadan sizin de sınırlarınız olduğununun farkına varıp davranışlarını düzeltme yoluna gitsin yoksa katlanarak çoğalır bu kırıcı sözlerGece gelmiş içerde yatmış iyi de yapmış dün onu kovmuştumSabah kızı aldı sevdi falan yüzüne Bile bakmadım oda sanki ben suçluyum konuşmamalar falan insan bir özür dilemeye çalışır gerçi ben bir allahın belasıyım niye dilesin ki
Evlılık yıl donumunuzu sız mı hatırlatıyorsunuz adama?Daha 2 yıl olmus programı sız yapıyorsanız ısınız var.Bıde adamın tarzından kutlanacak bı evlılık yok gibi duruyor ortada.Bugün evliliğinin 2 yılı evlilik yıldönümüzdü bende dedim gel dışarı kutlamaya gidelim bir tane küçük pasta alalım bir mum üfler yada bir kahve içmeye gidelim dedim. Kızdı bana ne gerek var falan heveslendim ama dedim yok falan diyince bende ağladım özel günlerimizi önemli kılmıyorsun diye ve bana şunu dedi. ALLAH BANA SENİN GİBİ BİR BELA VERMİŞ AL BUNUNLA UĞRAŞ DEMİŞ. insanın içinde herşey biran da koparmı koparmış. Benimde koptu
2 yılda cocugu ne ara yapıyonuz ya:)Masallah, ben 2.yılda yemek yapmayı yenı ogrenmıstım daha jhjhjkllkjSabah kızı aldı sevdi falan
Yalnız burada çok büyük bir hatayı yapmak üzeresin ..seni inciten sindiremeyeceğin bu cümleyi sürekli tekrarlayıp sıradanlaştırmak üzeresin.Bu cümleyi böyle tekrarlarsan adam da sonrasında kullanmaya devam eder.Küsüp tavır yapma.Alaycı bir şekilde de olsa o cümleyi sakınGece gelmiş içerde yatmış iyi de yapmış dün onu kovmuştumSabah kızı aldı sevdi falan yüzüne Bile bakmadım oda sanki ben suçluyum konuşmamalar falan insan bir özür dilemeye çalışır gerçi ben bir allahın belasıyım niye dilesin ki
Ha yok kendisine demedim ben yorum yaparken yazdım ben onun gözünde böyleyim diyeYalnız burada çok büyük bir hatayı yapmak üzeresin ..seni inciten sindiremeyeceğin bu cümleyi sürekli tekrarlayıp sıradanlaştırmak üzeresin.Bu cümleyi böyle tekrarlarsan adam da sonrasında kullanmaya devam eder.Küsüp tavır yapma.Alaycı bir şekilde de olsa o cümleyi sakın
"ben zaten senin gözünde şuyum" deme! Al karşına "benim için düşüncen bu mu?" de."Ben bu cümleyi sindiremem sindirmek zorunda da değilim kimse kimseye mecbur değil" de.Eğer şimdi sınırı çizmezsen öyle sık duyarsın ki bu cümleyi sen bile şaşırırsın
En doğrusunu sen yapmışsın. Şuan kendi kızıma bakınca yok bende iyi ki bunu yapmışım2 yılda cocugu ne ara yapıyonuz ya:)Masallah, ben 2.yılda yemek yapmayı yenı ogrenmıstım daha jhjhjkllkj
Yook biliyor gittim birde ona ayakkabı aldım.. yok ya valla safım ben.Evlılık yıl donumunuzu sız mı hatırlatıyorsunuz adama?Daha 2 yıl olmus programı sız yapıyorsanız ısınız var.Bıde adamın tarzından kutlanacak bı evlılık yok gibi duruyor ortada.
Yook biliyor gittim birde ona ayakkabı aldım.. yok ya valla safım ben.
Hiçbişey yazmam onaŞu dediğimi yaparsan onurunu kurtarır, özürünü diletirsin.
Eşine mesaj at. De ki, dünden beri kafamda evirip çeviriyorum bana söylediğin sözü, kaldıramıyorum, sindiremiyorum, evin duvarları üzerime geliyor sığamıyorum artık bu eve ve evliliğe. Bu laf benim ağzımdan çıkmış olsaydı kendimi paralardım nasıl böyle bir söz edebildim diye, karşından mahcubiyetten kahrolurdum. Bu rahat davranışınla, üzerini önemsizmiş gibi kapatmaya çalışmanla birbirimize aynı değeri vermediğimizi anladım. Akşam dönünce konuşalım, gereği neyse yapalım.
Bak bunu yaz neler oluyor gör. Tecrübeyle sabit.
Sizde ona sen Allah'ın lütfu musun sanki deyinBugün evliliğinin 2 yılı evlilik yıldönümüzdü bende dedim gel dışarı kutlamaya gidelim bir tane küçük pasta alalım bir mum üfler yada bir kahve içmeye gidelim dedim. Kızdı bana ne gerek var falan heveslendim ama dedim yok falan diyince bende ağladım özel günlerimizi önemli kılmıyorsun diye ve bana şunu dedi. ALLAH BANA SENİN GİBİ BİR BELA VERMİŞ AL BUNUNLA UĞRAŞ DEMİŞ. insanın içinde herşey biran da koparmı koparmış. Benimde koptu
Demekki siz zamanında çok alttan aldınız. İsteklerinize sürekli fedakarlık ettiniz bu yüzden en ufak isteğiniz karşılanmamaya sürekli cepte görülmeye başlandınız.Gece gelmiş içerde yatmış iyi de yapmış dün onu kovmuştumSabah kızı aldı sevdi falan yüzüne Bile bakmadım oda sanki ben suçluyum konuşmamalar falan insan bir özür dilemeye çalışır gerçi ben bir allahın belasıyım niye dilesin ki
Bunu bende düşündüm adam kılını kıpırdatmıyor kadın program yapıyor daha birde laf söylüyor. Çoğu kadın unuttun diye yıldırım gibi çökerdi tepesine o adamınEvlılık yıl donumunuzu sız mı hatırlatıyorsunuz adama?Daha 2 yıl olmus programı sız yapıyorsanız ısınız var.Bıde adamın tarzından kutlanacak bı evlılık yok gibi duruyor ortada.
Yine gelmiş gece içerde yatmış ben onunla ne konuşucam hiç birşey de konuşmam. Özür diliyorsa gelir kendi diler. Zaten hep ben yazdığım ve aradım için bu rahat tavırlar nede olsa dayanamaz arar sorar diye. Yüzüne bile bakmıyorum. Evlilik yıldönümünde ayakkabı almıştım numarası yoktu eve gönderelim dediler tamam dedim dün gelmişti. Giyip gitmiş yüzsüzzzBence bu küslüğü uzatma. Küslük evliliklerde pek bir işe yaramıyor. Onun yerine karşına al konuş. Duygularını anlat. Inan ki çözeceksiniz. Bu söz bana dokundu. Bu hayatta senin için bir lutuf degil de bela isem bu evliligin ne anlamı kalıyor de. Hemen sözü boşanmaya götürme. Ama hafiften bir korkut. Öyle seni boşarım falan deme. Evliliği yıpratıyor. Ayrıca eşin taksiciymiş. Bu tarz meslek grupları çalışma disiplininden dolayı agresif olabiliyor. Hatta cok özür dilerim argo konuşabiliyorlar. Konuşun çözün. Evdeki balkız hissediyordur emin ol. Daha fazla soğuk yapma problemi çözmeye odaklan. Eminim eşin de alttan alacaktır.bebegin küçük oldugu zamanlarda ilgi bebege kaydığı için erkekler böyle sacma hallere girebiliyor. Hatasıni telafi eder insAllah eniste bey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?