Kocam bana Allahın belası dedi

Genelde insanlar maddi olanaklari iyi olunca mutludurlar diye düşünülüyor
Öyle olmadiginin bir kanıtı..

Eşiniz söyledigi söz affedilecek bişey degil
Gitmek veya kutlamak istemeye bilir
Ama bu kadar ağır beddua eder gibi konuşmaya hakkı yok

Böyle maaş alsam vallaha herif falan istemem. Yemişim kocasını.

Ya aslında insan eşine daha çok yapmalı sonuçta artık eşin senin soyadını alıyor. Çocuğun annesi oluyor. Çok iyi bir baba da demek istemiyorum babalık sadece çocuğuyla iyi ilgilenmek değil aynı ilgiyi ve Özeni annesine de göstermeli

Ya evet ama gönlümü yapmak bu kadar zor onun için.. kayınvalidem aradı sesimden anladı ben senin herhalinden anlarım dedi anlıyor da. Bende dedim oğlunu boşicam anne az kaldı dedim. Sesi boğazına kaçtı dedim bana böyle diyor. Şok oldu

Sempatik bir enerji aldım mesajlarınızdan. Normalde diyecek pek bir şeyim yok ama size yazmak istedim Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Onu ne sarsar siz bilirsiniz, sarsılmaya ihtiyacı var belli ki. Bazı insanlar böyledir, arada bir çarpılmayınca şirazeleri kayar. Boşanma konusunu düşünmüyorsanız -ki kolay verilecek bir karar değil- öyle bir şey yapın ki, bir daha size günaydın derken bile iki kere düşünsün. Hadsizlik edemesin.

Güzel sözmüş çok hoşuma gitti
Bu söz benim de hoşuma gitti artık kullanırım. Yalnız haklisiniz. Bu çok çirkin bir cümle. Ben öfke ile çıkan sözlerin gerçekliğine inanırım. Empati yapalim. Siz hiç ona öyle bir cümle kurdunuz mu? Cevap hayır ise. Demek ki onun içinden gecenler diline vuruyor. Çünkü Dildekiler kıyıya vurur. Bugün bunu der. Yarın başka bişey. Çok net ve sert bı tavır koymalı. Pişman olmalı. Özür dilemeli ki bir daha böyle bir şeye cesaret edemesin

Ben de hemfikirim. Haa hayatında başka biri var diyemem. Ama Ağızdan çıkanlar kesinlikle kendi düşünceleri bu net.

Yavvv ne kadar güzel bir yorum. Kadınlar neden evleniyor? İşte sizin dediğiniz için evleniyor. Yoksa mesele çatı ise babasının evinde de çatı var. Niye gitsin elin adamının kahrını çeksin ki?

Eşimin bir sözü var mutlu kadın, mutlu eş, mutlu çocuk demek. Herşey kadının mutluluğuna bağlı der. Bütün erkekler farkında olsa ve uygulasa keşke

Gönlünüzü yapmak onun için bu kadar zor degil aslinda
Gönlünüzü yapmak istemiyor,ugraşmak istemiyor hepsi bu

Çok teşekkür ederim çocuk olmasa aklı başına gelsin diye annemlere giderim. Down sendromlu kardeşim onunla birlikte 3 kız kardeşim var
Annemin evi küçük bende gidince oraya olmuyor annemle babamı şuan germek istemiyorum. Evin içinde o yokmuş gibi davranıcam.

Böyle birşey demek şurda kalsın. Mal aptal salak bile demedim. Ben de o yüzden çok kırıldım ben onun için buyum bu kadarım yani
Ya birde insanın inde birşey biranda koparmı yada kopmuştu bu sözden sonramı dank etti ona karşı acayip soğudum.

Bişey sorucam ama yanlış anlamayın; uluslararası bir şirkette online çalışabilecek kadar eğitimli bir kadın, taksi şoforuyle niye evlenir? Aileniz gurbetçi mi acaba?
Arkadaşımız tanıştırdı çok romantikti. Konuştuğu zaman ne kadar güzel Konuşuyordu. En ufak sıkıntımda yanımda oluyordu. Çevremde okumuş ama eşini aldatanlar görünce demekki iş okumakta kültürde değil insanın kendisindeymiş ama buda evlendikten sonra kütük çıktı

Ne güzel yorum yapmışsınız psikolokmusunuz?

Almanya doğumlu musunuz?

Gece çalışmak çok stresli kendimden biliyorum,gündüz isterseniz 10 saat uyuyun dinlenemiyorsunuz,kafa yorgun vücut yorgun.Gece nöbetim yoğun geçtiği gün evde uyurken oğlum bile uyandırsa sesli düşünüp bunun için mi,bunun sırası mı dediğim olmuştur.Söylediği sözü asla savunamam ayıp etmiş ama gece çalışanlarda uyandırıldığında genelde oluyor bu,ben bu açıdan baktım olaya.Eşimle aynı sektörde olduğumuz için bizim konuşulmamış anlaşmamız vardır,acil ve zorunlu bir durum olmadıkça birbirimizi uyandırmayız,sizin sebebiniz önemsiz demiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın gecesi çok yoğun geçtiyse uyandırdınız diye muhtemelen size patlamıştır kanaatimce.

Konuşup konuşmaman da çok umrumda değil demek istemiş kendi aklınca anlatımınızdan eşinizin bir gömlek üstü olduğunuz öyle belli ki! Sizinle evlenene kadar yaptığı jestler "sizin hayatınızda varolmaya çalışması nedeniyle..rakiplerini alt etmek için, hatta denk olmadığınızı bilmenin ezikliği ile" ..şimdi ise sizinle evli ve artık siz ulaşılmış olarak görüyor ve onun zihin yapısında bu "saygı ve özeni artık haketmediğiniz " anlamına geliyor.Yine dua edelim çünkü onun dünyasında değer taşıyan /anlamı olan bir gücünüz var ..o da para !! İstediğiniz kadar donanımlı , kendini geliştirmiş , çocuğuna iyi bir anne, insani değerlere sahip dürüst bir kadın olun hasbelkader ekonomik gücü olmayan bir kadın olsaydınız şuan bir bardak suyu size çok görürdü diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…