Genelde insanlar maddi olanaklari iyi olunca mutludurlar diye düşünülüyorYok çok şükür iyi durumumuz. Ben bir firmanın ingiltere temsilcisiyim. Evden çalışıyorum. Eşim taksici ama taksi bizim o 20 bin kazanıyor ben 10-15 bin evimiz kira değil. Yani maddi bir sıkıntımız da yok
Böyle maaş alsam vallaha herif falan istemem.Yok çok şükür iyi durumumuz. Ben bir firmanın ingiltere temsilcisiyim. Evden çalışıyorum. Eşim taksici ama taksi bizim o 20 bin kazanıyor ben 10-15 bin evimiz kira değil. Yani maddi bir sıkıntımız da yok
HahahahaBöyle maaş alsam vallaha herif falan istemem.Yemişim kocasını.
Ya aslında insan eşine daha çok yapmalı sonuçta artık eşin senin soyadını alıyor. Çocuğun annesi oluyor. Çok iyi bir baba da demek istemiyorum babalık sadece çocuğuyla iyi ilgilenmek değil aynı ilgiyi ve Özeni annesine de göstermeliVallaha evlenene kadar yapıyorlar, bu bariz zaten. Evlenmeden önce kuyruklarına sağlam basmayı öğrenmelisiniz. En hassas yerini bulup basmazsanız gerçek yüzünü göstermez erkeklerKuyruk sonrası hala aynıysa o zaman evlenilir
Ya evet ama gönlümü yapmak bu kadar zor onun için.. kayınvalidem aradı sesimden anladı ben senin herhalinden anlarım dedi anlıyor da. Bende dedim oğlunu boşicam anne az kaldı dedim. Sesi boğazına kaçtı dedim bana böyle diyor. Şok olduGenelde insanlar maddi olanaklari iyi olunca mutludurlar diye düşünülüyor
Öyle olmadiginin bir kanıtı..
Eşiniz söyledigi söz affedilecek bişey degil
Gitmek veya kutlamak istemeye bilir
Ama bu kadar ağır beddua eder gibi konuşmaya hakkı yok
Bu söz benim de hoşuma gittiGüzel sözmüş çok hoşuma gitti
Ben de hemfikirim. Haa hayatında başka biri var diyemem. Ama Ağızdan çıkanlar kesinlikle kendi düşünceleri bu net.Bazıları sinirle söylemiştir yazmış ama ben tam tersi düşünüyorum gerçek düşünceleri bence, hatta hayatında başka biri bile olabilir, biraz ağlayıp sitem ettin diye Allah belanı versin diyorsa size Sabrı yok. üstelik 'bununla' demiş kucumsuyor saygisiz
Yavvv ne kadar güzel bir yorum.Hararetli kavga anında söylense belki unutulabilir ama adam genel olarak kütük bir tip gibi geldi bana. Yani o an paran olmasa bile gider termosunla parkta sahilde bi yerde oturursun elinden geldiğince romantik olursun bir cift güzel söz söylersin. Ki mesele para da değilmiş gayet kazançları iyiymiş.
Valla evlilik bir külfet, fedakarlık gerektiriyor, ortalama bir kadın zaten duyguları için evleniyor. Seveyim sevileyim diyerek. Sevgi de yoksa niye çekilsin ki erkek kişisinin kahrı? Çok mu varlıklı veya eşsiz bir cinsel performansı mı var? Sanmıyorum. Evliliği hala kadınlara lütuf olarak gören bir kitle var. Seni nikahıma aldım daha ne kafasında. Bu da onlardan. Doğru düzgün özür dilemeye bile tenezzül etmiyor.
Bazı olaylar durumsaldır o anlık çıkar ama bazıları karakterseldir yani genel tavır tepki bu yöndedir. Bana ikincisi böyle geliyor
Ya aslında insan eşine daha çok yapmalı sonuçta artık eşin senin soyadını alıyor. Çocuğun annesi oluyor. Çok iyi bir baba da demek istemiyorum babalık sadece çocuğuyla iyi ilgilenmek değil aynı ilgiyi ve Özeni annesine de göstermeli
Gönlünüzü yapmak onun için bu kadar zor degil aslindaYa evet ama gönlümü yapmak bu kadar zor onun için.. kayınvalidem aradı sesimden anladı ben senin herhalinden anlarım dedi anlıyor da. Bende dedim oğlunu boşicam anne az kaldı dedim. Sesi boğazına kaçtı dedim bana böyle diyor. Şok oldu
Çok teşekkür ederimSempatik bir enerji aldım mesajlarınızdan. Normalde diyecek pek bir şeyim yok ama size yazmak istedimEşinizi en iyi siz tanırsınız. Onu ne sarsar siz bilirsiniz, sarsılmaya ihtiyacı var belli ki. Bazı insanlar böyledir, arada bir çarpılmayınca şirazeleri kayar. Boşanma konusunu düşünmüyorsanız -ki kolay verilecek bir karar değil- öyle bir şey yapın ki, bir daha size günaydın derken bile iki kere düşünsün. Hadsizlik edemesin.
Böyle birşey demek şurda kalsın. Mal aptal salak bile demedim. Ben de o yüzden çok kırıldım ben onun için buyum bu kadarım yaniBu söz benim de hoşuma gittiartık kullanırım. Yalnız haklisiniz. Bu çok çirkin bir cümle. Ben öfke ile çıkan sözlerin gerçekliğine inanırım. Empati yapalim. Siz hiç ona öyle bir cümle kurdunuz mu? Cevap hayır ise. Demek ki onun içinden gecenler diline vuruyor. Çünkü Dildekiler kıyıya vurur. Bugün bunu der. Yarın başka bişey. Çok net ve sert bı tavır koymalı. Pişman olmalı. Özür dilemeli ki bir daha böyle bir şeye cesaret edemesin
Arkadaşımız tanıştırdı çok romantikti. Konuştuğu zaman ne kadar güzel Konuşuyordu. En ufak sıkıntımda yanımda oluyordu. Çevremde okumuş ama eşini aldatanlar görünce demekki iş okumakta kültürde değil insanın kendisindeymiş ama buda evlendikten sonra kütük çıktıBişey sorucam ama yanlış anlamayın; uluslararası bir şirkette online çalışabilecek kadar eğitimli bir kadın, taksi şoforuyle niye evlenir? Aileniz gurbetçi mi acaba?
Ne güzel yorum yapmışsınız psikolokmusunuz?Bazı şeyleri bu kadar kafanıza takmayın , evet çok yanlış bi söylem kırmış sizi ama şimdi bunu dedi diye hemen eşinizi boşayın falan denilmez, alttan alın belki gergin sinirlidir , evlilikler kolay değil , her zaman her anınınız bir anınızı tutmaz , eşinizde insan evladı kusursuz değil canı sıkılmıştır ağzından çıkıvermiştir olabilir böyle şeyler çok büyütmeyin bence , üzüldüğünüzü belli edin gelir özür diler zaten eminim
Ne iş yapiyorsunuz tam olarak ben bu konuda sadece onu merak ettimHahahaha700 sterlin alıyorum bozdurunca bu paraya denk geliyor. Ne kadar değersizleşti paramız. Herife gelince de ya insanın içinde bişeyler biran da koparmı koptu
Almanya doğumlu musunuz?Arkadaşımız tanıştırdı çok romantikti. Konuştuğu zaman ne kadar güzel Konuşuyordu. En ufak sıkıntımda yanımda oluyordu. Çevremde okumuş ama eşini aldatanlar görünce demekki iş okumakta kültürde değil insanın kendisindeymiş ama buda evlendikten sonra kütük çıktı
Gece çalışmak çok stresli kendimden biliyorum,gündüz isterseniz 10 saat uyuyun dinlenemiyorsunuz,kafa yorgun vücut yorgun.Gece nöbetim yoğun geçtiği gün evde uyurken oğlum bile uyandırsa sesli düşünüp bunun için mi,bunun sırası mı dediğim olmuştur.Söylediği sözü asla savunamam ayıp etmiş ama gece çalışanlarda uyandırıldığında genelde oluyor bu,ben bu açıdan baktım olaya.Eşimle aynı sektörde olduğumuz için bizim konuşulmamış anlaşmamız vardır,acil ve zorunlu bir durum olmadıkça birbirimizi uyandırmayız,sizin sebebiniz önemsiz demiyorum lütfen yanlış anlaşılmasınEstağfurullah.. zaten sessiz sessiz ağlamadım da işten geldi 6 saat uyudu zaten bende o sıra işlerimi hallettim kızımla oynadım kızım uyudu kalktı falan bende gittim uyandırdım artık bende sıkıldım birde özel günümüz dedim hadi kalk canım sıkılıyor gel birşeyler yapalım dedim yok mok diyince ağladım sonra bunları söyledi. Naptım da böyle dedin diyorum bişey yapmadın diyor bişey yapmadıysan neden söyledin diyorum ee dedim de noldu öylemi oldun diyor
Konuşup konuşmaman da çok umrumda değil demek istemiş kendi aklıncaHepinize çok teşekkür ederim... özellikle konuşmicam cevap vermicem sabahta işe giderken oyum nerde buyum nerde dedi cevap bile vermedim kahvaltısınıda hazırlamadım. Birde giderken konuşmicakmısın dedi ben allahın belası boşver konuşma benimle dedim . Senin sorunun benim sorunum değil dedi o nedemekse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?