- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
- Konu Sahibi PammukSeker
- #241
7. tanışma günü nedir yaw ? başka kutlayacak bir şey bulamadınız mı? gereksiz şeyleri kutlamayın. biraz müsrifçe davranmış kocanızda. ufak bir cicek bir pasta ile gayet güzel bir kutlama yapabilirdiniz.Herkese merhaba kızlar. Evlilik hazırlıkları, düğün balayı derken uzun süredir foruma giremiyordum, malesef ta ki bugüne kadar. Nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama bir yerden başlayayım.
Biz 3 buçuk aylık evliyiz. Yeni evli olduğumuzdan haliyle baya borcumuz var. Mayısta bitecek ama ciddi anlamda ucu ucuna bazen eksilere düşerek geçiniyoruz. Dün de bizim 7. tanışma yıldönümümüzdü. Neyse tam 00:00'da kocam sağolsun elinde minik bir pastayla odaya girip bana sürpriz yaptı. Ve gerçekten bu benim hayatımda yaşadığım en güzel kutlamaydı çünkü 7 yılın sonunda birlikte aynı evde, evimizde ilk kez bir kutlama yapıyorduk. O mumları birlikte üflemek bana en büyük hediyeydi.
Ama eşim sağolsun işleri abartmış. Ben bir üniversitede yüksek lisans yapıyorum. Bir baktım ellerinde çiçek ve çikolatalarla kurye geldi okula. Biliyorum bir çoğunuz diyecek ki "E daha ne istiyorsun?" Ama benim derdim o değil birazdan açıklayacağım üzere. Tabiki çiçekleri görünce çok sevindim, hemen eşimi aradım falan. Ama bir yandan içim içimi yiyor kızlar çünkü çiçekler öyle sıradan gül demeti vs değil, bildiğiniz aranjman yaptırmış ve içimden dua ediyorum Allah'ım nolur çok pahalı bir şey olmasın diye.
Okul çıkışı da sağolsun beni aldı birlikte güzel bir yemek yedik, ki ben yemeği de evimizde yemeyi istemiştim aslında. Günümüzü güzel geçirmek adına hiç bir şeyi kafama takmadan kendimi günün akışına bıraktım ve gerçekten güzel bir gün geçirdik.
Gelin görün ki yaptığım her ne kadar yanlış görülse de bu sabah artık dayanamayıp çiçeği aldığı siteye girdim fiyatına bakmak için. Ve beyefendi bu çiçeğe tam tamına 350 tl vermiş!! İnanamadım, şok oldum. Çünkü ben zaten çiçeğe para verilmesini tasvip eden bir insan değilim, hem bu kadar borcumuz varken ve o parayla bir çok ihtiyacımızı karşılama şansımız varken, hem de ertesi günü solup gidecek bir çiçeğe 350 tl vermesi reva mı kızlar sizce? Bir de ben 4 ay önce işten çıkmak zorunda kaldım. Atama bekliyorum şu an ve ilk defa bu kadar para sıkıntısı çekiyorum hayatımda. Ki bundan hiç bir zaman da şikayet etmedim ta ki cebinde olmayan 350 tl'yi bir çiçeğe verdiğini duyana kadar. Ben mi abartıyorum kızlar? Tamam maddi sıkıntımız olmasa bir şekilde hoş göreceğim ama o parayla yapabileceklerimizi düşündüğüm zaman ağlayasım geliyor. Yok ben işten gelmesini bekleyemeyeceğim. Şimdi arayıp ağzıma geleni sayacağım ona!!
tabii olan olmuş şimdi ye bakarsak :
ennnn ennn ennn tatlı ses tonunuzla aşkım böcwgim ile başlayıp yaptgının muhteşem bir şey olduğunu hayatında böyle güzel bir şey olamacagını filan de sonra da ama yı ekle ve tatlı bir şekilde
maddi durumumuz belli bu yüzden biraz daha dikkatli olmanız gerektiğini paranın koılay kazanılmadığını diyip
bir daha ki kutlamalarımızda ikimizde biraz daha dikkatli olalım de.
sonrada kocaman bir öpücük kondur ve ama herşey de pek güzeldi kaç kadına bu nasip olur filan de

yağla balla arada lafı cak daha ne oldum demeden bir daha gene yağla balla
