Kocam bana hediye aldı ama ben sinirden ağlamak üzereyim!

Evet biraz aslan burcunun özelliğinden sanırım, her şeyi en uçlarda yapan gösteren biri. Bu zaman zaman hoşuma gitmiyor değil ama bu zamanda yapılacak şey değildi bir sürü ödememiz varken bu ay. O da zamanla evlilik sorumluluğuyla kendine gelecektir sanıyorum. teşekkürler yorumunuz için:)

Eki Görüntüle 1758659
Bu arada olaya sebep olan çiçek bu kızlar. Koyacağımı söylemiştim kaynadı arada.

Ben başta size kızıp, sonra çiçeklere bakarak 350 lira ile özdeşleştiremeyip tansiyonu düşen üyeyim :)))

ilk elin günahı olmaz derler, bundan sonrası için gerekli konuşmayı da yapmışsın.
bize de mutluluklar dilemek düşer

Son düzenleme:
aynı benim eşim
mddi olarak zorlandıgımız donemlerde bıle pahalı hedıyeler alıp benı çileden cıkartırdı
tel bır hedıye ıle yetınmez asla o özel olan tüm gunu hedıyelere bogardı.
sizi cok ıyı anlıyorum , ben de siteye gırıp cıceklerın fıyatını gorunce baygınlık gecırecek gbı olurdum

Sonucun tatlıya bağlanmasına sevindim, konunuzu geç görenlerdenim.

Sizinle aynı fikirdeyim.
Ben de çiçek alınmasına karşıyım, zira dediğiniz gibi 1-2 gün sonra solup gidiyorlar.
Havaya verilen para gibi geliyor bana.
Aynı şekilde parfüm alınmasına da karşıyım mesela
300 TL bir parfüme vereceğime, evime bir güzel alışveriş yaparım.
Misler gibi de sofralar kurarım eşime, afiyetle yeriz....

Tutumlu olmak sadece size değil, eşinize de fayda sağlar.
Bu da sizin ilerde belki daha çok imkanlarınız olarak farklı şeyler yapmanızı sağlar.

Ben mesela para biriktirip eşimle bir haftasonu kaçamağını bir parfüme, bir çiçeğe veya bir abuk subuk para verilecek hediyeye tercih ederim. Tabii ki maddi durumlar göz önünde bulundurularak yapılacak şeyler bunlar.

Sizi 3 aylık evli olmanıza rağmen bu düşüncelerinizden dolayı tebrik ediyorum.
Allah bir ömür mutluluk, huzur versin inşallah...

Adam düşünmüş mutlu etmek istemiş yapmış. Abartmayın lütfen. 350tl sizi öldürmez. Baktığınız açıdan haklosınız belki ama eşinizide kırmaya değmez. Adam bidaha jest yapmak istese bu sefer ne diyecek acaba diye düşünecek,içinden gelmeyecek haberiniz olsun..

Ayy valla bi acayipsiniz ya. Ne guzel almis iste. Bulup bunuyosunuz. Adamin burnundan getirmissin. Yani tepki gosterince ne oldu para geri mi geldi. Sacma olmus yani

+++++++1 ayneen

Ayy ne güzel ya ben tek bi gül görsem gobek atarim. Ben buzurum bozulmasin diye herseyi sineye cekerim millet kavga etmeye yer ariyor. Boyle yapmaya devam edersen sonrada esim bana hic hesiye almiyor diye konu acarsin soyleyim.

Arkadaşlar her şey yolunda artık merak etmeyin.
Konuyu tekrar üstlere taşıyan arkadaşa selamlar.

Bu sizin evlilikle taclandirdiginiz ilk yil donumunuz neden bu kadar sert tepkiler veriyorsunuz para yerine gelir böyle birşey için kalp kırmaya değmez ve sizi düşündüğü halde

Valla ben gerçek çiçek alma taraftarı değilim açıkcası hele de 350 TLyi benim için çöpe atmak demektir.
Ben eşime dedim bir kere çiçek aldığında bana çiçek alacaksan yapma çiçek al diye sağolsun yapma çiçek alır eşim de ama kalitelisini alır hatta evdeki çiçeklerimin çoğunu gelenler gerçek sanıyor.
Hiç değilse yıllarca durabiliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…