kocam bana tipsiz diyor

Üslubu nasıl söylerken? Yani ciddi bir şekilde mi söylüyor?

Sevgilimde beni tipsizim diye severde:) ciddi yönden düşünürsek kırıcı olabilir. Ama böyle sinir etmek için falansa diye şey yaptım?
Sinir olmus bi sekilde soyluyir

Bence sadece çok kaba bir adam kıskançlık değil bu. Sen de evet tipsiz im de bunu birkaç kez kabul ettiğini görürse bu aptalligindan vazgecer

Bilmiyorum acaba oylemi
evet büyük ihtimal öyle o kadar çok belirtme gereği duyması tuhaf sen kendini güzel bulma istiyodur, çirkin bile olsan , kimse kıskandıgı bir tarafı olmadıgı birine sıkça çirkinsin deyip durmaz.

Bence de harca canım aklı başına gelsin paralar gidince. Tipsizmisim tiplenmeye harcıyorum dersin. Canim bence bunlar tamamen kocanın kendini senden asagida görmesi. O yüzden özgüvenini yok etmek için sana bunu yapıyor. Kendini sana yakistirmiyordur aslında

Basiyorum kalayi ilkkez duydum ama cook hosuma gitti...guldummm:))))))

kendisi cok yakisikli heralde.....bana esim bunu dese canmm sen bana bakmaktan aynaya bakmayi unutmussn sanirim derdim

Herneyse canim ama arkadasin esi guven kirmak icin yapiyoolabilir. Cok guzel sebepler yazmis arkadaslar.benim esimde yapar vunu bazen.

cok ilginc, ya adam kendi cirkin ve sizin guzelliginiz karsisinda komplekse giriyor, yada sizi sevmiyor ve kirici olmaya calisiyor duygularin azalmasi soz konusu. Insanin sevdigi nasil gorunurse gorunsun gozune hep guzel gelir, ama birini sevmezsen katlanamazsan dunya guzeli bile olsa o kisi illa gicik olacak bir yerini bulursun. Sebep ne olursa olsun cok seviyesizce bir uslup esinizinki, ve zaten size hakaret ettigini zannederken kendine hakaret ediyor farkida degil sonucta sizi begenen kendine yakistiran evlenme teklif eden cocuklarinin annesi yapan kendisi.
Siz bence fazla takmayin esinizin bu kendini bilmez tavrini bos yere de gereksiz harcama yapmayin

Yani bende ona diyorum bagirarak sen kendine bak falan vs vs

Yanlış yapıyorsunuz. Sinirlendiğinizi bildiği bir kelimeyi kavga sırasında söylüyor, hepsi bu.
Yanlış mı yanlış ancak siz böyle bakıp asla duymayacaksınız.
İsterse elli defa desin susun , başka yöne mekin konuyu.
Bir süre duymazsanız emin olun ki bir daha tekrarlamaz.

Guzel bulmadığından değil sizin zayıf noktanız olduğunu bildiğinden yapıyordur.

Bir insanın tipsiz demesiyle özgüven yıkılmaz , yıkılıyorsa özgüven yoktur zaten.

Kendi brad pitt miymiş tipsiz sensin deyin, saygısız adam ya kadın ona iki tane evlat vermiş o hala nasıl laf atar böyle kutsal bir varlığa aklım almıyor.

QUOTE="Anneoldumben, post: 44432090, member: 516101"]Bence kozmetiğe harcadığımız parayı avukata harcayın şutlayın o adamı. Hayret bişey insan çirkin bile olsa onu seven Ada'ma güzel görünür[/QUOTE]ah ah 2 bebekle nereye bosaniyorum soylemesi ne kolay bende bekarken arkadaslarima derdim oyle olmuyormus yasayinca anliyorsun napim sindirecegim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…