Arkadaslar merhaba ben ustuste2 dogum yapmis buyugu 2 yasinda kucugu 6 aylik cocuklarim var buna ragmen cirkin oldugumu soyleyemem dogru durust hic kilo almadim çok bakimliyim evin icinde bile esim gelince suslenirim is yerim nisantasindaydi ve giyinip cikinca insanlar dönüp bakarlardi buna ragmen esim beni hic begenmiyor simdiye kadar 1 kere iltifat etmedi ufak bir kavgamizda tartismamizda tipsiz cirkin deyip beni deli ediyor o bana soyleyince bende basiyorum kalayi tabi anladi artik beni sinir edecegi noktayi surekli soyler oldu butun ozguvenimi yerle bir ediyor bende oyle dedikce kozmetige giyime harcadikca harcar oldum sasirdim nasil davranamiyim
Canim olumsuz yorumlari dikkate alma bosan demek kolay basina gelmeyince insan anlamiyor hele bide cocuk var sen Allaha dua et bol bol ya vedud ya cami esmalarini cek bak nasil duzeliyor sen bile inanamiyacaksin Allah yapilan hic birbduayi geri cevirmez hele bide hamilesin
bu yorum da size ait ve kocanızın sizi ne kadar sevdiğini daha iyi anlamış olduk. bu aşkı artarsa mazallah şiddeti de artar. hep sevgiden olmalı hakaretler, dövmeler filan.yani oyle cok buyuk ask olmasada seviyorduk o daha cok seviyordu ben onun kadarbdegildim
Canim sanki bizi anlatiyorsun bu kadar olmaz kufurler hakaretler tokat falan ayni benim esimde herseye karisir yemegin salcasina bile cocugun bezine neler neler cok didisiyoruz bu yuzden cok yiprandi iliski
Ben bilemiyorum çok mu saçma ama genelde böyle şeyleri erkek kompleksine bağlarım.
Anlattığınız kadarıyla güzel,bakımlı bir kadınsınız eşiniz bunun farkındaysa sizin özgüveninizi sarsmak için bu yönden saldırıyor olabilir.
Aldırış etmeyin evet tipsizim ve sen de bu tipsizle evlisin deyip gülün.Siz sinir olacağınıza o sinir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?