siz o gelince süs püs yaptıkça bir yerleri kalktı herhalde hiç uğraşmam böyle adamlar için süslenmeyi.sırf sizi kıskandığı için söylüyordur bana göre.2 evlat vemişsiniz tipiniz kaysa ne olacak o doğrusunda görelim üst üste töbeya sinirim bozuldu.Arkadaslar merhaba ben ustuste2 dogum yapmis buyugu 2 yasinda kucugu 6 aylik cocuklarim var buna ragmen cirkin oldugumu soyleyemem dogru durust hic kilo almadim çok bakimliyim evin icinde bile esim gelince suslenirim is yerim nisantasindaydi ve giyinip cikinca insanlar dönüp bakarlardi buna ragmen esim beni hic begenmiyor simdiye kadar 1 kere iltifat etmedi ufak bir kavgamizda tartismamizda tipsiz cirkin deyip beni deli ediyor o bana soyleyince bende basiyorum kalayi tabi anladi artik beni sinir edecegi noktayi surekli soyler oldu butun ozguvenimi yerle bir ediyor bende oyle dedikce kozmetige giyime harcadikca harcar oldum sasirdim nasil davranamiyim
Üslubu nasıl söylerken? Yani ciddi bir şekilde mi söylüyor?
Sevgilimde beni tipsizim diye severde:) ciddi yönden düşünürsek kırıcı olabilir. Ama böyle sinir etmek için falansa diye şey yaptım?
süslen püslen yaklaşma yanına. o gelincede tipsizlerle nie ilgileniyorsun de bakalm cevabı ne olacak
anlat canm. +18 ise mesaj yaz bana merak ettim :)Katılıyorum..
Çok güzel bir fıkra var da bilemedim şimdi anlatsam mı : )
anlat canm. +18 ise mesaj yaz bana merak ettim :)
Kıskançlığından öyle söylüyor canım. Benimde eşim bi gün bana tipsiz dedi sensin tipsiz dedim. Sobra bir gün barıştığımızda oturdum yanına ben tipsizmiyin gerçejten dedi oda hayır ben çok güzelsin diye öyle söyledim dedi. HiçArkadaslar merhaba ben ustuste2 dogum yapmis buyugu 2 yasinda kucugu 6 aylik cocuklarim var buna ragmen cirkin oldugumu soyleyemem dogru durust hic kilo almadim çok bakimliyim evin icinde bile esim gelince suslenirim is yerim nisantasindaydi ve giyinip cikinca insanlar dönüp bakarlardi buna ragmen esim beni hic begenmiyor simdiye kadar 1 kere iltifat etmedi ufak bir kavgamizda tartismamizda tipsiz cirkin deyip beni deli ediyor o bana soyleyince bende basiyorum kalayi tabi anladi artik beni sinir edecegi noktayi surekli soyler oldu butun ozguvenimi yerle bir ediyor bende oyle dedikce kozmetige giyime harcadikca harcar oldum sasirdim nasil davranamiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?