kocam bana tipsiz diyor

kocanızın saygısızlığı bence. dediğiniz gibi anladı sizin bu konuda hassaslaştığınızı inadına üzerinize gidiyor. hiç aldırmamanız lazım. tipsiz dediğinde gülün geçin ti'ye alın yani

Zaten özgüvenini ortadan kaldırmaya çalışıyor kocan dışarıda hakkında söylenen güzel şeyler kulağına gelmiştir ya da çevreden biri maşallah yengem/ablam vs doğumdan sonra çabuk topladı kendini tarzında konuşmuş da olabilir

Kendini sizin yanınızda çirkin hissedip oradan vurmaya çalışıyor olabilir.
Ya da gerçekten şaka yapıyordur.

Bana da bir keresinde eşim demişti ona benzer bir şey.Sirke cilde faydalı gibi bir yazı okuyordum o da dedi ki sür tüm şişeyi belki güzelleşirsin,ben de ona sana da fıçı lazım ama işe yarayacağını sanmıyorum dedim,bir daha da şakasını bile yapmadı ,hep güzel karım diye sever beni

Ya adam seni kızdıracak ve güvenini kaybetmeni sağlayacak bir nokta buldu sende onu kullanıyor. Takılma. Sende de ki evet sende Brad Pit'sin haklısın.

siz o gelince süs püs yaptıkça bir yerleri kalktı herhalde hiç uğraşmam böyle adamlar için süslenmeyi.sırf sizi kıskandığı için söylüyordur bana göre.2 evlat vemişsiniz tipiniz kaysa ne olacak o doğrusunda görelim üst üste töbeya sinirim bozuldu.

Şu sözü okuyunca çok hoşuma gitti, Dücane Cündioğlu nun sözü..
''Eksiklerini, yetersizliklerini, günahlarını kibirle örtmeye alışmış zekâlar nezdinde suçlu hep başkalarıdır.''
Sizin eşiniz sorunlu..

Hic uzulme tipik kompleksli kiskanc erkek hareketi. Eger cevrende gercekten begenilen biriysen bunun farkinda ve aklinca popon kalkmasin diye, kendi guzelliginin farkina varama diye boyle asagiliyor. Cok gordum bu erkek tipini cevremde bu tipler, herkesin sende guzel buldugu seye, bilerek cirkin der ama hos bir sey degil, kiskancligi seni dusunmesinin onune gecmemeliydi. Kendi kiskancligi ugruna seni kiriyor. Olgunlasamamis erkek. Ayni zamanda bencil bir okuzcuk.

Öyle bir durumda kızdığını bekli etme. Sonra daha çok üstüne gelir ki geliyormuş da zaten.

Şakaya vur sen de. Gamsız ol. Ya da o lafına hiç tepki verme. Hani pekiştirme yani

Tipsizsin ama gelmiş senle evlenmiş, kendi seçimine mi hakaret ediyor? İki çocuk vermişsin ona, maddi özgürlüğün de elindeymiş ve dediğine göre doğru bile değilmiş yakıştırdığı sıfat. Senin o konudaki hassasiyetini farkedip o konudaki özgüvenini baltalayarak kendini yakışıklı sanıyor aklında.
Kıllı bağrına, koca göbeğine, çupurlu cildine ve bir türlü oturmamış giyim tarzına bakmadan türk kadının aşağılan kamiller işte...

Yerinde olsam hareketlerimle ve laflarimla gomerdim. Ne laflar soylerdim. Bu durumdan ciddi rahatsizlik duydugunu ifade et anlasin. Benim kocam en bakimsiz halimde bile iltifat ediyo. Ben diyorum hatta bi tipe mi iltifat ediyosun diye. Olmasi gereken bu.

O size dış gorunusunuz hakkında ne dediyse hiç umurumuzda değilmiş gibi davranın kendinizin çok güzel olduğunu biliyormuş o ne derse desin sallamiyormus gibi yapın bu sizin özgüvenle olduğunuzu gösterir zaten bir kadını güzel yapan unsurların başında özgüven gelir eşiniz gözünde güzel değilseniz bile böyle yaptıkça sizi incelemeye başlar ve güzel yanlarinizı bulur bir süre sonra baktı bu taktik ise yaramiyo susar

Kıskançlığından öyle söylüyor canım. Benimde eşim bi gün bana tipsiz dedi sensin tipsiz dedim. Sobra bir gün barıştığımızda oturdum yanına ben tipsizmiyin gerçejten dedi oda hayır ben çok güzelsin diye öyle söyledim dedi. Hiç
Sinirlenme o öyle söylediği zaman takmazsan sinirlenen o olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…