kocam bana tipsiz diyor

Hak veriyorum size şu an. Yalnız değilsiniz. Maalesef bu tip bir erkek benim hayatımda da var. Tamamen kendileri kompleksli olduğu için böyle davranıyorlar. Size layık olamayacakları için ,özgüveninizi yıkmak için, başkasına bakmayın diye ,sizi aldığından ona minnettar olun diye, ya da belki bu şekilde aşağılamak onları yüce hissettiriyor. Benim hayatımdaki kişi bana hergün iğrençsin diyor. Kadına benzemediğimi söylüyor. Erkek gibisin diyor.asker arkadaşım diye hitab ediyor.çok afedersiniz özel anlarımızda bile bu aşağılamalar devam ediyor. Kese kağıdı alıcam sana falan diyor.daha birsürü berbat laf.beni bu şekilde kendinebağlamaya çalıştığını düşünüyor sanırım .3 kuruşluk aklıyla.ama tam tersi iyice soğuttu. Sanıyorum ki benden önceki ilişkisi tarafından kendisi iyice aşağılanmış. Kötü bir insana denk gelmiş.o derece ki herşeye küsmüş. Hırsını benden çıkarıyor.
Benim özgüvenin o kadar yüksek ki zerre kadar kendi güzelliğimden şüpheye düşmüyorum. O öyle söyledikçe inadına onun yanında çirkinleşmeye çalışıp dışarda bakımlı gezmeye dikkat ediyorum.böyle bir ilişki yürütmeye çalışmak tabi ki çok yıpratıcı. Tam 1,5yıl oldu. Daha önce hiç böyle bir karakterle karşılaşmamıştım.beni aşağılamak senin aşağı olduğunu gösteriyor dediğimde evet ben de aşağılığım diyor!madem iğreniyorsun benimle ne işin var diyorum, yokluktan diyor. Berbat bir karakter. böylelerine papuç bırakmamak cezaların en büyüğüyle karşılamak gerekir diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun. Biz kadınların...
Not: Ben manken standartlarında bir kadınım.boy kilo olsun. Fitness hocasıyız ayrıca .plajda bir bakan 10 kere bakar. Yanıma gelip sorarlar sporcu musunuz diye. Bayanlar gelerek fizik gerçek mi ameliyat mi derler?dokunabilir miyiz falan diyen de oluyor. Eşim bu yüzden sanırım plaja gitmemi falan yasakladı. Halbuki onla da plajda tanışmıştık.
Dokunabilir miyiz derken?
Çok abartı geldi.
Ayrıca ne zorunuz var bu adamı çekiyorsunuz?
Benim kocamda bana tipsiz şekilsiz huysuz uyuz ne varsa söyler de ciddi bir şekilde değil,benim eşim size söylenenlerin 1 tanesini söylese kapının önüne koyarım.
Siz bir garipsiniz.

Sizi cirkin buldugu icin degil sadece sinir etmek icin yapiyor bence.yada oyle takilmayi seviyor size
arkadasima da nisanlisi boyle seyler daha agirini hatta soylerdi.
Mesela saclarini boyatirdi kiz,rengini igrenc syelre benzetir hep onu rencide ederdi.kizcagiz uzulur kimsye belli etmeden aglar,bakimini da hic ihmal etmezdi.
Cocuk asla ayrilamadi kizdan,asiri bagliydi ona.hicbiryere gidemezdi onsuz.
Bu yuzden size olan sevgisiyle alakali oldygunu dusunmuyorum.
Siz rahstsizliginizi dile getirin .
Devam ederse siz de ona takilin:)
Aranizda espri konusu haline getirin.

Böyle bir adamı çekiyor musunuz :KK57:
Haklısınız ayrılmak lazım. Ama hem yalnızlıktan korkmak hem de yenisi daha beter olabilir diye ayrılmaya cesaret edemiyorum. İki sene önce biten bir evliliğim oldu da bitişler çok üzücü. Ayrılmayı birkaç kere denedim. Başkasını mi buldun dedi . Seni bu tiple kim napsın anca vurkaç yaparlar diyor.. aslında söylediklerine kendi bile inanmıyor sırf beni aşağılamak için yapıyor. Makyaj falan yapayım güzelleşeyim ona hizmetler edeyim diye. Ben de spor yaşantım var .Makyaj saç falan durmaz bizde.doğal halde güzel olduğumu düşünüyorum. Hizmet falan da bana göre değil. Yeterince yoruluyorum çünkü.

Seni bu tiple kim napsın anca vurkaç yaparlar diyor.. aslında söylediklerine kendi bile inanmıyor sırf beni aşağılamak için yapıyor. .
Konuyu hortlatmaya devam ediyorum özür olsun da dayanamadım.
Yalnızlık şu cümleleri sarf eden bi mahluktan daha kötü değildir.

Haklısınız valla .bu adamı tanımadan önce erkeklerin bu kadar aşağılık olabileceği aklıma gelmiyordu.eşim beni neredeyse sırtında taşır öve öve bitiremezdi.belki de ilahi güç bana onun değerini göstermek için beni bu rezille tanıştırdı. Konuyu tekrar açabilirsiniz ayrıca yazmak deşarj olmak gibi. Kimseye anlatılamayacak şeyler çünkü bunlar.

Merhaba R reprezant Hanım;

Biraz ağır gelebilir bu söyleyeceğim fakat bence eşiniz sizi avam buluyor.

Çirkin demiyor. Dunya güzeli de olsanız sizi beğenmeyecek çünkü şahsınıza bir beğenisi, hayranlığı söz konusu değil. Ne yaparsanız yapın karakter anlamında bir değişiklik olmadıkça (ki insan neyse odur, değişmek çok zor ) onun nazarında vasat-tipsiz kalacaksınız.

Artık valla gülüyorum haline . Abuzittin diyo bana.ağlanıcak şeye gülüyoruz. Ben de saygı çerçevesinden çıktım ona kulplar buluyorum.hata ters psikoloji uygulayıp sen çok yakışıklısın falan diyorum bana nasıl dayanıyorsun ?diyorum kendisi kompleksli ya gerçekten ona iltifat edebileceğime inanmıyor.yakışıklısın sözünü o da "çirkinsin "diye algılayıp sinirleniyor. Valla sadece gülüyorum

Merhaba R reprezant Hanım;

Biraz ağır gelebilir bu söyleyeceğim fakat bence eşiniz sizi avam buluyor.

Çirkin demiyor. Dunya güzeli de olsanız sizi beğenmeyecek çünkü şahsınıza bir beğenisi, hayranlığı söz konusu değil. Ne yaparsanız yapın karakter anlamında bir değişiklik olmadıkça (ki insan neyse odur, değişmek çok zor ) onun nazarında vasat-tipsiz kalacaksınız.
Benimle napıyormuş acaba avamsam. Çok enteresan bir yorum. Ben yurt dışında üniversite okudum. Seçkin bir ailenin üyesiyim. Sanırım benim karakter değil sorun onu karakteri . İki üniversite mezunuyum .2 yabancı dil. Güzel bir kariyer. Bunlara hayran zaten. Benim gibi yaşamaya çalışıyor.ayrıca o beni güzel buluyor ki siz konuyu anlayamadınız.sadece neden aksini söylüyor?sorun bu

Benimle napıyormuş acaba avamsam. Çok enteresan bir yorum. Ben yurt dışında üniversite okudum. Seçkin bir ailenin üyesiyim. Sanırım benim karakter değil sorun onu karakteri . İki üniversite mezunuyum .2 yabancı dil. Güzel bir kariyer. Bunlara hayran zaten. Benim gibi yaşamaya çalışıyor.ayrıca o beni güzel buluyor ki siz konuyu anlayamadınız.sadece neden aksini söylüyor?sorun bu
Bunu size değil konu sahibine yazmış.

F Fitnessyoga Öğrenim durumunuzu bilemem fakat ilişkinizle konu sahibinin ilişkisi, uslubu tarzı cok farklı.

Sizin konunuzsa sizi aşagı çekerek tatmin olmaya çalışan, yetersizlik hissi yaşayan aşagılık kompleksli, problemli bir adam gördüm. Ustteki yorumlara katılıyorum.

F Fitnessyoga Öğrenim durumunuzu bilemem fakat ilişkinizle konu sahibinin ilişkisi, uslubu tarzı cok farklı.

Sizin konunuzsa sizi aşagı çekerek tatmin olmaya çalışan, yetersizlik hissi yaşayan aşagılık kompleksli, problemli bir adam gördüm. Ustteki yorumlara katılıyorum.
Kesinlikle yetersizlik hissi konusuna katılıyorum.bunu aşması için ona defalarca yeterli olduğunu ima ettim. Akıllı da biri. O yüzden anlıyor ve hala yetersiz sanmaya devam ediyor

Hak veriyorum size şu an. Yalnız değilsiniz. Maalesef bu tip bir erkek benim hayatımda da var. Tamamen kendileri kompleksli olduğu için böyle davranıyorlar. Size layık olamayacakları için ,özgüveninizi yıkmak için, başkasına bakmayın diye ,sizi aldığından ona minnettar olun diye, ya da belki bu şekilde aşağılamak onları yüce hissettiriyor. Benim hayatımdaki kişi bana hergün iğrençsin diyor. Kadına benzemediğimi söylüyor. Erkek gibisin diyor.asker arkadaşım diye hitab ediyor.çok afedersiniz özel anlarımızda bile bu aşağılamalar devam ediyor. Kese kağıdı alıcam sana falan diyor.daha birsürü berbat laf.beni bu şekilde kendinebağlamaya çalıştığını düşünüyor sanırım .3 kuruşluk aklıyla.ama tam tersi iyice soğuttu. Sanıyorum ki benden önceki ilişkisi tarafından kendisi iyice aşağılanmış. Kötü bir insana denk gelmiş.o derece ki herşeye küsmüş. Hırsını benden çıkarıyor.
Benim özgüvenin o kadar yüksek ki zerre kadar kendi güzelliğimden şüpheye düşmüyorum. O öyle söyledikçe inadına onun yanında çirkinleşmeye çalışıp dışarda bakımlı gezmeye dikkat ediyorum.böyle bir ilişki yürütmeye çalışmak tabi ki çok yıpratıcı. Tam 1,5yıl oldu. Daha önce hiç böyle bir karakterle karşılaşmamıştım.beni aşağılamak senin aşağı olduğunu gösteriyor dediğimde evet ben de aşağılığım diyor!madem iğreniyorsun benimle ne işin var diyorum, yokluktan diyor. Berbat bir karakter. böylelerine papuç bırakmamak cezaların en büyüğüyle karşılamak gerekir diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun. Biz kadınların...
Not: Ben manken standartlarında bir kadınım.boy kilo olsun. Fitness hocasıyız ayrıca .plajda bir bakan 10 kere bakar. Yanıma gelip sorarlar sporcu musunuz diye. Bayanlar gelerek fizik gerçek mi ameliyat mi derler?dokunabilir miyiz falan diyen de oluyor. Eşim bu yüzden sanırım plaja gitmemi falan yasakladı. Halbuki onla da plajda tanışmıştık.

Peki neden 2 senelik eski konu? :işsiz:
Ve neden bu şahıs hayatınızda? Birbirinizin üstünden ego mu tatmin ediyorsunuz? :KK51:

Not: Manken standartlarında bir kadın degilim. 160cm boy ile 5 kilo fazlası olan biriyim. Spor yapmıyorum fit değilim. Hamileyken 80kg. olduğum zaman bile eşimden hakaret duymadım duymayacağımı da bilirim.. :işsiz:

Kesinlikle yetersizlik hissi konusuna katılıyorum.bunu aşması için ona defalarca yeterli olduğunu ima ettim. Akıllı da biri. O yüzden anlıyor ve hala yetersiz sanmaya devam ediyor

Sevginizden emin mi peki? Yansitabiliyor musunuz ona? Ya da romantik anlarınız olabiliyor mu hiç birbirinize duygularınızı açabileceğiniz, onun size sevgisini gösterebileceği?

size değil konu sahibine yazmis hazirda bekliyormusunuz sanki butun meziyetlerinizi saymak icin madem bu ladar yetenekli guzelsiniz k8 dogrudur neden sizi korelten bi adamdan ayrilmiyorsunuz onu merak ettim

Bana yazmış gibi bildirim geldi .1 günlük üyeyim sanırım ondan anlayamadım. Teşekkürler
Anladım,üyeler konulara yorum yapınca bildirim geliyor. Biri sizi alıntı yaptığında "......bu konuda mesajınızdan alıntı yaptı ...." diye bildirim geliyor,çözersiniz yakında.

Back
X