- 19 Ağustos 2017
- 341
- 137
- 53
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
Beni belki hatırlayanlar bilir belki çok geç bile kaldım bunu yapmak için ama sonunda başardım ve babamın evine geldim başka bir kadınla ev tutmuşlar 4 aydır orda beraber yaşıyorlarmış ondan arta kalan zamanlarda eve geliyordu oğlum ağlıyordu baba gitme diye isim var kolay şeyler değil onlarla uğraşıyorum diyordu ama o kadına gidiyormuş bana söylemediği her şeyi ona söylediğini gördüm birlikte resimlerini bile gördüm bir gün bizi arabasına bindirip gezdirmedj ama o kızla her şeyi yapmışlar bu arada o kız daha öncede başka insanlarla böyle dost hayatı yaşamış ve eşim beni çok kısıtlayan biri balkona bile çıkamam ben nasıl böyle bir kadını baş tacı etti anlamıyorum her neyse komşularda aralarında konuşuyormuş ben yeni duydum kapı komşum söyledi başka kimseyle görüşmüyorum çünkü bu adam ailesini götürüyor eve kadın getiriyor diyorlarmış yani benim yatağımda benim evimde oturup kalkmışlar ben bunuda duydum kaynanam gil bana otur dedi gelirse kocan gelmezse komşun sen erkek için mi evlendin çocuklarına bak sen dediler ama ben yapamadım 2 gün durabildim içtigim bardaktan bile tiksinir oldum kendisi hiç bir şeyi kabul etmiyor elimde ekran resimleri oldu halde senin hayal ürünlerin ama git ben biktim diyordu yine evde durmadı o 2 gün ben ağladım kendisi yanıma gelip özür bile dilemedi ve dayanamadım o evden çıkınca bende babamın evine geldim kucak açtılar bana allah bin kere razı olsun ama ben çok kötüyüm 4 aydır beni salak yerine koymuşlar uyutmuşlar ya kocam bana hep küfür ediyordu iftira atmaya çalışıyordu ama allah kendisinin her seyini döktü o kizada ne guzel sozler cinsellik hakkinda bile konusmuşlar dhaa bide beni engellemiş bey efendi bende soyismimi falan kaldirdim instagramdan ama icim de bir ates yaniyor ki anlatamam evime girmelerini arkalarından benim o temizlememi beni aptal yerine koymalarını hazmedemiyorum nasil kurtulacağım bu psikolojiden tek dileğim allahtan gördüğü gün benim günüm olsun onlar beni nasil yaktilar allahta onlari yaksin