Üyenin fake olduğunu sanmıyorum çünkü hem yönetimde iletişim bilgileri mevcut hem de daha önce açtığı konular bu konuyla örtüşüyor fakat yaşanan olay gerçekse maalesef ortada adli bir vaka var ve bu topik adli vakanın itiraf edildiği delil niteliği taşıyan bir konu haline geldi, üyeliği konu aydınlanana kadar, en azından yönetimle irtibata geçene kadar askıya almak zorunda kaldım.
Bu arada hanımlar lütfen rica ediyorum topiklerde şiddete özendiren, teşvik eden, zaten yaşadıkları yüzünden öfkelenen insanların öfkelerini körükleyen paylaşımlar yapmayınız zira suçtur, rica ediyorum 5237 sayılı TCK 38. Maddeyi okuyunuz:
"Suça azmettirme, belli bir suçu işleme konusunda henüz bir düşüncesi olmayan bir kişinin başkası tarafından ikna, telkin veya diğer bir suretle bu suçu işlemeye karar vermesinin sağlanmasıdır. Suça azmettiren kişi, suç teşkil eden fiili işleyecek kişinin karar almasında önemli bir rol üstlendiğinden azmettiren de işlenen suçun cezası ile cezalandırılır."
Ve aynı sayılı kanunun 39/2 maddesini de okumalısınız, bir forumda kullanıcı adıyla yazıyor olmanız adli vakalarda savcılık tarafından araştırılmayacağınız manasına gelmemekle birlikte, internet üzerinden yazılanlarda TCK kapsamındadır.
Suça manevi yardım etme; TCK md.39/2’ye göre şu şekillerde meydana gelir:
Suç işlemeye teşvik etmek,
Suç işleme kararını kuvvetlendirmek,
Suçun işlenmesinden sonra yardımda bulunmayı vaad etmek,
Suçun nasıl işleneceği konusunda yol göstermek.