Kocam başka bir kadına ev açmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendini suçlama sevince insanın gözü kör oluyor diyolar ya cidden öyle ben de 21 yaşındayım daha çok gençsin hiç bişey için geç değil. Keşke daha önce gerçek yüzünü görseydin bende çok büyük hatalar yaptım ama zararın neresinden dönersen kardır. Allah yoluna hep güzellikler çıkarsın bu zamana kadar yaşadıkların tek imtihanın olsun inşallah. İstersen özelden yaz elimden bişey gelmese de destek olmaya çalışırım

Geçmiş olsun, zor bir süreç. Uzulmeniz cok dogal, cok normal. Uzulmeyeyim diye kendinizi zorlamayin. Ama acinizi kendi basiniza yasayin. Öldü var sayin. Eden bulur atasözünü aklinizdan cikarmayin. Sabirlar diliyorum, Allah iyilerin karşısına iyileri cikarsin...

bak bunu cok ivten duygularla haykira haykira insallah dermansiz dertleri olurda sna muhtac olurlar boyle haksizliklari allah kabul etmez sen merak etme

Çok geçmis olsun, yasamayan bilemez eminim çok acı çekiyorsunuzdur ama bir an düsünün Allah korusun çocuklarınızın çok ciddi bir hastalığı var, öyle bir durumda aldatılmış olmak sizin için bir sey ifade eder miydi? Eminim hiç umrunuzda olmazdı, tek düşünceniz çocuklarınızın sağlığı olurdu. Sizin, ailenizin ve cocuklarinizin sagligi yerindeyse baska hicbir seyin onemi yok, en buyuk nimete sahipsiniz. Bu nedenle eski eşinizi bosverin ne halleri varsa görsünler, üzüntünüzü bastırmayın yaşayın ama en kisa zamanda kendinize gelin. Çok gençsiniz daha güzel bir ömür var önünüzde size baskı yapan, destek olmayan, değer vermeyen birinden kurtulmussunuz, bu hatayi yapmasaydi eminim bu iliskiyi evlilik olarak kabul edip cocuklariniz icin omrunuzu bu adamla tuketecektiniz. Allah kurtarmis sizi. Siz de duygusalligi birakip akli basinda insanlarin destegini alarak tum haklarinizi almaya çalışın, cocuklari falan alamaz sizden, tehdit edip sizi manipule etmeye calisiyor sadece. Yolunuz acik olsun.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun çok zor bir durum. Çok iyi yapmışsınız evi bırakarak ama keşke evden gidecek kişi o olsaymış nasıl olsa kurulu bir evi daha var. Kadının düşmanı kadındır zaten şaşırmadık.
Asla şunu unutmayın ki balkona bile çıkarmayan kıskançlık numaraları yapan adam mutlaka aldatiyodur. Kendi aldattığı için seninde onu aldaticagini düşünür. Kafa tamamen budur. İşte şunu giyme markete yalnız gitme. Balkona çıkma. Tek başına arkadaşlarınla görüşme. Arkadaşın olmasın. Onla. Konuşma bunla konuşma. Bu karakter net aldatiyodur. Nokta.

Çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizdende

Helal yap benim yerime de bi güzel döv haberlerinj bekliyorum
Gittim akşam vardiyasına gelecekmiş bir tanıdık buldum oruçtum dayanamadım sabahtan beri bekledik sıcakta bozdum allah affetsin 5 re geri gideceğim öldürcem dövmeylede koymuycam onu

Gittim akşam vardiyasına gelecekmiş bir tanıdık buldum oruçtum dayanamadım sabahtan beri bekledik sıcakta bozdum allah affetsin 5 re geri gideceğim öldürcem dövmeylede koymuycam onu

Acınızı anlıyorum.
Yaşadıklarınız kolay değil, sakin kalmak da öyle.
Ancak şu mübarek günleri bir yosma peşinde kendinizi helak ederek geçirmenizin
sizi rahatlatacak hiç bir yanı olmayacak emin olun.
Dövseniz de ağlaya ağlaya döneceksiniz eve, bu haksızlığın altında ezik ve yenik hissetmeye devam edeceksiniz.
Aslında iyi bir dayağı hakeden esas kişi eş bozuntusu.
Size sadakatsizlik eden o.
Ama nedense böyle durumlarda eşten daha çok el o...na kızılır.

Yerinizde olsaydım enerjimi bu iki pisliğe harcamak yerine kendimi nasıl toparlayabilirim,
çocuklarım için iyi neler yapabilirim buna harcardım.

İlahi adalet er geç işler. Allah'a bırakın ve yolunuza bakın.
Kendinize daha çok eziyet olur aksi..

O haketti valla ben olsaydim aynisini yapardm sen kim oluyosunda evli adami ayartiyosun bide ev actiriyosun yaptigin marifetse gor marifet nasil biseymis her yere rezil olsun sen sakince git yaklas sonra istedigini yap onceden belli etme kurtulmasin icini rahatlat benimde burda icim rahatlsn sonra birak ne yapsalar umrun olmaz bu stresi de bi atarsin ohhh

Canım yaşın daha cokkk genç eğer annen baban arkandaysa hiçbirseye gerek yok bu mübarek gunlerde allah ıslah etsin onlari tamam basindan gecen hiç hoş degil ama biraz sakin cocuklarinida düşünüp hareket et nolorrr

Noldu acaba merak ettim, öyle insanlar dayaktan da anlamaz doğrusu sen suçlu konuma düşersin bide. Allah belasını versin 2sinin de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…