- 26 Şubat 2020
- 211
- 94
- 53
- 27
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
-
Kendini suçlama sevince insanın gözü kör oluyor diyolar ya cidden öyle ben de 21 yaşındayım daha çok gençsin hiç bişey için geç değil. Keşke daha önce gerçek yüzünü görseydin bende çok büyük hatalar yaptım ama zararın neresinden dönersen kardır. Allah yoluna hep güzellikler çıkarsın bu zamana kadar yaşadıkların tek imtihanın olsun inşallah. İstersen özelden yaz elimden bişey gelmese de destek olmaya çalışırımAllah razı olsun kimseyle görüştürmedıği için bir arkadaşım da yok ki ama destek alacağım bundan sonra kimseye güvenemem ben evimiz için çalışıyor derken o bana bunu yapmış ve bende salak gibi yutmuşum eşekliğime doymayayım ben işte
bak bunu cok ivten duygularla haykira haykira insallah dermansiz dertleri olurda sna muhtac olurlar boyle haksizliklari allah kabul etmez sen merak etmeBeni belki hatırlayanlar bilir belki çok geç bile kaldım bunu yapmak için ama sonunda başardım ve babamın evine geldim başka bir kadınla ev tutmuşlar 4 aydır orda beraber yaşıyorlarmış ondan arta kalan zamanlarda eve geliyordu oğlum ağlıyordu baba gitme diye isim var kolay şeyler değil onlarla uğraşıyorum diyordu ama o kadına gidiyormuş bana söylemediği her şeyi ona söylediğini gördüm birlikte resimlerini bile gördüm bir gün bizi arabasına bindirip gezdirmedj ama o kızla her şeyi yapmışlar bu arada o kız daha öncede başka insanlarla böyle dost hayatı yaşamış ve eşim beni çok kısıtlayan biri balkona bile çıkamam ben nasıl böyle bir kadını baş tacı etti anlamıyorum her neyse komşularda aralarında konuşuyormuş ben yeni duydum kapı komşum söyledi başka kimseyle görüşmüyorum çünkü bu adam ailesini götürüyor eve kadın getiriyor diyorlarmış yani benim yatağımda benim evimde oturup kalkmışlar ben bunuda duydum kaynanam gil bana otur dedi gelirse kocan gelmezse komşun sen erkek için mi evlendin çocuklarına bak sen dediler ama ben yapamadım 2 gün durabildim içtigim bardaktan bile tiksinir oldum kendisi hiç bir şeyi kabul etmiyor elimde ekran resimleri oldu halde senin hayal ürünlerin ama git ben biktim diyordu yine evde durmadı o 2 gün ben ağladım kendisi yanıma gelip özür bile dilemedi ve dayanamadım o evden çıkınca bende babamın evine geldim kucak açtılar bana allah bin kere razı olsun ama ben çok kötüyüm 4 aydır beni salak yerine koymuşlar uyutmuşlar ya kocam bana hep küfür ediyordu iftira atmaya çalışıyordu ama allah kendisinin her seyini döktü o kizada ne guzel sozler cinsellik hakkinda bile konusmuşlar dhaa bide beni engellemiş bey efendi bende soyismimi falan kaldirdim instagramdan ama icim de bir ates yaniyor ki anlatamam evime girmelerini arkalarından benim o temizlememi beni aptal yerine koymalarını hazmedemiyorum nasil kurtulacağım bu psikolojiden tek dileğim allahtan gördüğü gün benim günüm olsun onlar beni nasil yaktilar allahta onlari yaksin kızın çalıştığı yeri biliyorum gidip bir temiz dövsem mi yoksa cool bir şekilde sonlarını mı beklesem
Tek dileğim o ve ben 16 yaşında evlendim şu an 23 yaşındayım biliyor musunuz geçmezdi böyle bir ömür intihar edecek dereceye gelmiştim artık çocuklarıda alacağım yazmış bana şu an ondanda korkuyorum ve oğlumun onun gibi bir pislik olmasını istemiyorum
Rabbim yar ve yardımcınız olsun çok zor bir durum. Çok iyi yapmışsınız evi bırakarak ama keşke evden gidecek kişi o olsaymış nasıl olsa kurulu bir evi daha var. Kadının düşmanı kadındır zaten şaşırmadık.Beni belki hatırlayanlar bilir belki çok geç bile kaldım bunu yapmak için ama sonunda başardım ve babamın evine geldim başka bir kadınla ev tutmuşlar 4 aydır orda beraber yaşıyorlarmış ondan arta kalan zamanlarda eve geliyordu oğlum ağlıyordu baba gitme diye isim var kolay şeyler değil onlarla uğraşıyorum diyordu ama o kadına gidiyormuş bana söylemediği her şeyi ona söylediğini gördüm birlikte resimlerini bile gördüm bir gün bizi arabasına bindirip gezdirmedj ama o kızla her şeyi yapmışlar bu arada o kız daha öncede başka insanlarla böyle dost hayatı yaşamış ve eşim beni çok kısıtlayan biri balkona bile çıkamam ben nasıl böyle bir kadını baş tacı etti anlamıyorum her neyse komşularda aralarında konuşuyormuş ben yeni duydum kapı komşum söyledi başka kimseyle görüşmüyorum çünkü bu adam ailesini götürüyor eve kadın getiriyor diyorlarmış yani benim yatağımda benim evimde oturup kalkmışlar ben bunuda duydum kaynanam gil bana otur dedi gelirse kocan gelmezse komşun sen erkek için mi evlendin çocuklarına bak sen dediler ama ben yapamadım 2 gün durabildim içtigim bardaktan bile tiksinir oldum kendisi hiç bir şeyi kabul etmiyor elimde ekran resimleri oldu halde senin hayal ürünlerin ama git ben biktim diyordu yine evde durmadı o 2 gün ben ağladım kendisi yanıma gelip özür bile dilemedi ve dayanamadım o evden çıkınca bende babamın evine geldim kucak açtılar bana allah bin kere razı olsun ama ben çok kötüyüm 4 aydır beni salak yerine koymuşlar uyutmuşlar ya kocam bana hep küfür ediyordu iftira atmaya çalışıyordu ama allah kendisinin her seyini döktü o kizada ne guzel sozler cinsellik hakkinda bile konusmuşlar dhaa bide beni engellemiş bey efendi bende soyismimi falan kaldirdim instagramdan ama icim de bir ates yaniyor ki anlatamam evime girmelerini arkalarından benim o temizlememi beni aptal yerine koymalarını hazmedemiyorum nasil kurtulacağım bu psikolojiden tek dileğim allahtan gördüğü gün benim günüm olsun onlar beni nasil yaktilar allahta onlari yaksin kızın çalıştığı yeri biliyorum gidip bir temiz dövsem mi yoksa cool bir şekilde sonlarını mı beklesem
Allahiimmm bu nasıl yarım akıllı bir düşüncekaynanam gil bana otur dedi gelirse kocan gelmezse komşun sen erkek için mi evlendin çocuklarına bak sen dediler
Çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizdendeKendini suçlama sevince insanın gözü kör oluyor diyolar ya cidden öyle ben de 21 yaşındayım daha çok gençsin hiç bişey için geç değil. Keşke daha önce gerçek yüzünü görseydin bende çok büyük hatalar yaptım ama zararın neresinden dönersen kardır. Allah yoluna hep güzellikler çıkarsın bu zamana kadar yaşadıkların tek imtihanın olsun inşallah. İstersen özelden yaz elimden bişey gelmese de destek olmaya çalışırım
Şimdi gideceğim çalıştığı yere parçalayacağım onuYaa bi guzel dovmek gerekirdi ben olsam döverdim bi güzelll sonra da bosanirdim ordaki herkese rezil ederdim bu pzikolojiyi anca boyle atlatabilrdim
Helal yap benim yerime de bi güzel döv haberlerinj bekliyorumŞimdi gideceğim çalıştığı yere parçalayacağım onu
Gittim akşam vardiyasına gelecekmiş bir tanıdık buldum oruçtum dayanamadım sabahtan beri bekledik sıcakta bozdum allah affetsin 5 re geri gideceğim öldürcem dövmeylede koymuycam onuHelal yap benim yerime de bi güzel döv haberlerinj bekliyorum
Gittim akşam vardiyasına gelecekmiş bir tanıdık buldum oruçtum dayanamadım sabahtan beri bekledik sıcakta bozdum allah affetsin 5 re geri gideceğim öldürcem dövmeylede koymuycam onu
O haketti valla ben olsaydim aynisini yapardm sen kim oluyosunda evli adami ayartiyosun bide ev actiriyosun yaptigin marifetse gor marifet nasil biseymis her yere rezil olsun sen sakince git yaklas sonra istedigini yap onceden belli etme kurtulmasin icini rahatlat benimde burda icim rahatlsn sonra birak ne yapsalar umrun olmaz bu stresi de bi atarsin ohhhGittim akşam vardiyasına gelecekmiş bir tanıdık buldum oruçtum dayanamadım sabahtan beri bekledik sıcakta bozdum allah affetsin 5 re geri gideceğim öldürcem dövmeylede koymuycam onu
Gittim dövdüm bıçakladımNoldu acaba merak ettim, öyle insanlar dayaktan da anlamaz doğrusu sen suçlu konuma düşersin bide. Allah belasını versin 2sinin de
Yaralanmış polis kaynıyormuş hastane şikayetçi olacakmış benden bokumGittim dövdüm bıçakladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?