Kocam baska kadini gizli nodan aramis?

betül diye bahsettiğiniz kişi ile ailecek tanışıp görüşüyor musunuz ?

Önce kocanıza gözünüzü kararsaydınız. İlk arayan kocanız gibi duruyor. Sonra Betül e saydırırdınız. Zira öncelil kocanızın gibi duruyor

Tamamen iyi niyetle düşünürsek biri Betül'ün iş telefonu. Kocanız kadını şahsi telefondan arayıp rahatsız etmek istemediği için iş telefonundan aradı.

Asıl bilmeniz gereken şu; kocanızın telefon numarası her zaman gizli olarak mı durur? Evetse sorun yok. Değilse neden Betül'ü gizli nodan arıyor?

Beni gizli nodan sen mi aradın dediğine göre kocanız daha önce aramış gizliden. Ve demek ki bir sefer değilki kadın sorma cesaretini gösteriyor. Neden gizliden arar ki bir insan? Bence takipte kalın. Pis kokular geliyor...

Ortak tanıdıklardan.. Başında bir iş vardı esimin. Kızın beni yarın ara falan dediğini hatırlıyorum kizda çalışıyor.. Kiz beni yarın ara dedikten sonra aslında daha ozaman suphelenmistim gece bir baktım aramis ama gizliden 2. Hattını
kESİnlikle bir şey olmuş aralarında bence

bak kuzim.esini azicik takip et ne bileyim gittigi yerlere arastrdigi konulara mekanlara google harita gecmisine ne bileyim olmazsa kadini ara bzarf at kadina ben herseyi biliyorum de otsun sonra esine gerek3n seylwri soylersin evli erkegin evli kafininda karsi cins arkadsi olmamsi lazim
google harita geçmişine basıl bakılıyor yaa

Aslında normaldenden nosunu gizlemeden arayabilir kimse birsey demez ama böyle yapısı huylandirdi beni.. Niye 2.hat gizliden aranmis
Ya huylanacak bi sey mi kalmış ne huylanmasi betül ve kocaniz 2.hat üzerinden aşk yasiyor belkio hatti alan da kocaniz.Sabahin 7 si bi de özlem fena artmış. Çabuk el atın ..Bosanacaksaniz kanitlayin.Kocaniz zengin mi bu arada ?

Esimin teline bakarken normal sms olarak beni 2.hattan gizliden arayan senmiydin yazan mesaj gördüm isim Betul diye kayıtlı.. Karartim gözümü son aramalarda Betül yazıyor aradim saydiracaktim.. Aradığınız numara gizli nodan gelen çağrıyi kabul etmiyor dedi.. Yani kapatmış kiz gizli noya ve benimki gerçekten de gizliden aramis kizlar.. Sildim son aramami..koydum teli yerine.. Betul diye birini biliyorum o da evli.. Ve bendeki numarasi bu değil ama.. Demekki 2.hatti var benim bilmedigim.. Simdi bunlara aralarinda birsey var denirmi denmez mi

YAKALANDIK :D

Hayır arayan kocanız ona saydıracağınıza neden arayıp kadına saydırıyorsunuz anlamadım :D

aldatıldığını anlamayan kadın var bence
Size göre böyle olabilir, bence yanlış bir düşünce. Ama bu dünyada karakter sahibi erkekler de var, aldatacak olsam adam gibi ayrılırım diyen misal. Bu erkeklere Rast gelme ihtimali belki binde bir bile olsa da ☺🙏🏻

Ayrıca çekirge bir sıçrar, iki Sıçrar. En sonunda yakalanır. Ki bir kadın mutlaka bakın mutlaka diyorum; aldatıldığını bir gün farkeder hiçbirşey gizli kalmaz.

Son düzenleme:
sence... ya ben cidden evli erkek evli kadin iliskilerine anlam vrremiyorum bu kadra mi gozunu karartmis insanlar ben olsam cokta hesaba cekerdim
Allah lafımla sınamasın bana da çok korkunç geliyor🙀 cesarete bak hem de bu ülkede. Kadınlar normal koşullarda bile öldürülüyor bunlar yürek yemiş :skandal:

Buradan hic oyle görünmüyor ama neyse
Konu sahibinin eşine değil de Betüle kızdığını nereden çıkardınız? Kocasına beni ara diye mesaj atan bir kadına hangimiz kızmayız:olamaz::110:??
Böyle konularda bence kadına kızmaktada haklıdır bir kadın kızsada hakkıdır!!!!!

Back
X