Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kESİnlikle bir şey olmuş aralarında benceOrtak tanıdıklardan.. Başında bir iş vardı esimin. Kızın beni yarın ara falan dediğini hatırlıyorum kizda çalışıyor.. Kiz beni yarın ara dedikten sonra aslında daha ozaman suphelenmistim gece bir baktım aramis ama gizliden 2. Hattını
Öyle birşey yokAldatmayan erkek kalmadi piyasada ya iyden sıtkım sıyrıldi herseyden
google harita geçmişine basıl bakılıyor yaabak kuzim.esini azicik takip et ne bileyim gittigi yerlere arastrdigi konulara mekanlara google harita gecmisine ne bileyim olmazsa kadini ara bzarf at kadina ben herseyi biliyorum de otsun sonra esine gerek3n seylwri soylersin evli erkegin evli kafininda karsi cins arkadsi olmamsi lazim
Aslında normaldenden nosunu gizlemeden arayabilir kimse birsey demez ama böyle yapısı huylandirdi beni.. Niye 2.hat gizliden aranmis
aldatıldığını anlamayan kadın var benceÖyle birşey yok ☺ Aldatmayan erkek vardır.
Ya huylanacak bi sey mi kalmış ne huylanmasi betül ve kocaniz 2.hat üzerinden aşk yasiyor belkio hatti alan da kocaniz.Sabahin 7 si bi de özlem fena artmış. Çabuk el atın ..Bosanacaksaniz kanitlayin.Kocaniz zengin mi bu arada ?Aslında normaldenden nosunu gizlemeden arayabilir kimse birsey demez ama böyle yapısı huylandirdi beni.. Niye 2.hat gizliden aranmis
Esimin teline bakarken normal sms olarak beni 2.hattan gizliden arayan senmiydin yazan mesaj gördüm isim Betul diye kayıtlı.. Karartim gözümü son aramalarda Betül yazıyor aradim saydiracaktim.. Aradığınız numara gizli nodan gelen çağrıyi kabul etmiyor dedi.. Yani kapatmış kiz gizli noya ve benimki gerçekten de gizliden aramis kizlar.. Sildim son aramami..koydum teli yerine.. Betul diye birini biliyorum o da evli.. Ve bendeki numarasi bu değil ama.. Demekki 2.hatti var benim bilmedigim.. Simdi bunlara aralarinda birsey var denirmi denmez mi
Size göre böyle olabilir, bence yanlış bir düşünce. Ama bu dünyada karakter sahibi erkekler de var, aldatacak olsam adam gibi ayrılırım diyen misal. Bu erkeklere Rast gelme ihtimali belki binde bir bile olsa da ☺aldatıldığını anlamayan kadın var bence
betül denen kadını tanıyorsan kocasının numarasını ara sende de ki benim kocamla senin karın ikinc bir hattan görüşüyorlar.Adam hakkından gelsin sende seyretkESİnlikle bir şey olmuş aralarında bence
Allah lafımla sınamasın bana da çok korkunç geliyorsence... ya ben cidden evli erkek evli kadin iliskilerine anlam vrremiyorum bu kadra mi gozunu karartmis insanlar ben olsam cokta hesaba cekerdim
Şaka yapıyorsun herhaldebetül denen kadını tanıyorsan kocasının numarasını ara sende de ki benim kocamla senin karın ikinc bir hattan görüşüyorlar.Adam hakkından gelsin sende seyret
Hiçbir şey olmasa da kesin bişey olmuşturkESİnlikle bir şey olmuş aralarında bence
Peki bu kadar eminsenizaldatıldığını anlamayan kadın var bence
Konu sahibinin eşine değil de Betüle kızdığını nereden çıkardınız? Kocasına beni ara diye mesaj atan bir kadına hangimiz kızmayızBuradan hic oyle görünmüyor ama neyse