Kocam baska kadini gizli nodan aramis?

Betül'e neden kızıyorsunuz.
Kadının 2. hattı olması normal ki benim kızkardeşimin de 2 hattı var.
Eşiniz (eğer aynı Betül'den bahsediyorsak) kadını gizli numaradan aramış, kadın zaten eşinize, beni ara demiş. Gizli numarayı görünce de eşinize hiç çekinmeden mesaj atmış ve beni gizli numaradan arayan sen misin diye sormuş.
Yani Betül'de bir sorun göremedim.

Sorun eşinizde. Betül'ün suçunu almayın ve eşinizi takibe alın. Bakalım neler çıkacak.
Ne güzel yazmışsınız. Anlaşılır olmuş. Betül zaten telefon bekliyor ama adam neden gizliden aramış? İşi gereği numarasını gizlemesi gerekiyor mu? Bu kadını aramasının bir nedeni var mı? Kadın hastanede çalışıyordur sağlıkla ilgili soru sorulacaktır gibi gibi...

google harita geçmişine basıl bakılıyor yaa
kuzum googleda etkiligim diye bise var yukariya kisa yola girip diger etkinligim diye yaziyor orda konum grcmisi yaziyor ben esime hep diyorum s3nin ne isin var diye bna sen nerden biliyon diyor:)

Haritaları açın. Sol tepede alt alta 3 çizgi var. Tıklayın. Liste çıkacak. Zaman çizelgeniz seçeneğini seçin.

Ha bu arada yaklaşık 3 hatlı biri olarak Betülü asla yadırgamıyorum.
Ama sizin kocanız kadını sürekli rahatsız ediyor ki Betül Hanım artık sorup kurtulmuş.

Esimin teline bakarken normal sms olarak beni 2.hattan gizliden arayan senmiydin yazan mesaj gördüm isim Betul diye kayıtlı.. Karartim gözümü son aramalarda Betül yazıyor aradim saydiracaktim.. Aradığınız numara gizli nodan gelen çağrıyi kabul etmiyor dedi.. Yani kapatmış kiz gizli noya ve benimki gerçekten de gizliden aramis kizlar.. Sildim son aramami..koydum teli yerine.. Betul diye birini biliyorum o da evli.. Ve bendeki numarasi bu değil ama.. Demekki 2.hatti var benim bilmedigim.. Simdi bunlara aralarinda birsey var denirmi denmez mi
Denir

betül denen kadını tanıyorsan kocasının numarasını ara sende de ki benim kocamla senin karın ikinc bir hattan görüşüyorlar.Adam hakkından gelsin sende seyret

Ne biçim akıl veriyorsunuz öyle. Betül zaten sen mi aradın özel numaradan diye sormuş. Kadın bir ilişki yaşasa neden sorsun yada adam neden özel numaradan mesaj atsın.
Kadının suçu yokken veya ispatlanmamışken kocasını ara diye akıl veriyorsunuz.
Konu sahibi sizin aklınıza uysa, Betül'ün kocası kadına zarar verse vebalini ödeyebilecek misiniz?

Paranoyalarınızı kendinize saklayın lütfen. Yada akıl vereceksiniz aklı başında akıl verin.

Ben ortada gizli bir durum gormedim. Kadin ara demis,esiniz aramis,gizli nodan arayan sen misin diye de sormus kadin. Sorun nerede ki? Belki kadinin esi ariza bir tiptir o yuzden esiniz boyle ariyordur her seferinde

Betül gizli numaraları kapattigina göre demek ki gizli olarak aranmaktan rahatsız olmuş. Bana kalırsa Betülde sıkıntı yok. Eşinizi bilemem..

Ne biçim akıl veriyorsunuz öyle. Betül zaten sen mi aradın özel numaradan diye sormuş. Kadın bir ilişki yaşasa neden sorsun yada adam neden özel numaradan mesaj atsın.
Kadının suçu yokken veya ispatlanmamışken kocasını ara diye akıl veriyorsunuz.
Konu sahibi sizin aklınıza uysa, Betül'ün kocası kadına zarar verse vebalini ödeyebilecek misiniz?

Paranoyalarınızı kendinize saklayın lütfen. Yada akıl vereceksiniz aklı başında akıl verin.
saçmalamayın bu hanımın kocası ile betül arasında gizli saklı bir iş olduğu belli.Kocasının da durumdan haberdar olması hakkı bence

Bence açıklanabilir bir konu, doldurmayın kendinizi bu şekilde, böyle bir mesaj var diye aldatıyor diye düşünülmez. Yani bana öyle gelmedi açıkçası.

betül denen kadını tanıyorsan kocasının numarasını ara sende de ki benim kocamla senin karın ikinc bir hattan görüşüyorlar.Adam hakkından gelsin sende seyret
Lütfen kendi özel hayatınızda olan durumları başkalarının konularına yangına körükle giderek daha çok alevlendirmeyin. Konu sahibine iyice gaz veriyorsunuz. Yapmayın.

Back
X