Mubalaga yaptim yavÖyle birşey yok ☺ Aldatmayan erkek vardır.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mubalaga yaptim yavÖyle birşey yok ☺ Aldatmayan erkek vardır.
Betül'e neden kızdınız? Sizi Betül aldatmıyor. Eğer aldatma varsa eşiniz aldatıyor. İnşallah yoktur.Hayır ikisinede
kesinlikle az..ms boyleleriAllah lafımla sınamasın bana da çok korkunç geliyorcesarete bak hem de bu ülkede. Kadınlar normal koşullarda bile öldürülüyor bunlar yürek yemiş
b
Ne güzel yazmışsınız. Anlaşılır olmuş. Betül zaten telefon bekliyor ama adam neden gizliden aramış? İşi gereği numarasını gizlemesi gerekiyor mu? Bu kadını aramasının bir nedeni var mı? Kadın hastanede çalışıyordur sağlıkla ilgili soru sorulacaktır gibi gibi...Betül'e neden kızıyorsunuz.
Kadının 2. hattı olması normal ki benim kızkardeşimin de 2 hattı var.
Eşiniz (eğer aynı Betül'den bahsediyorsak) kadını gizli numaradan aramış, kadın zaten eşinize, beni ara demiş. Gizli numarayı görünce de eşinize hiç çekinmeden mesaj atmış ve beni gizli numaradan arayan sen misin diye sormuş.
Yani Betül'de bir sorun göremedim.
Sorun eşinizde. Betül'ün suçunu almayın ve eşinizi takibe alın. Bakalım neler çıkacak.
kuzum googleda etkiligim diye bise var yukariya kisa yola girip diger etkinligim diye yaziyor orda konum grcmisi yaziyor ben esime hep diyorum s3nin ne isin var diye bna sen nerden biliyon diyor:)google harita geçmişine basıl bakılıyor yaa
Sırf sizin tanıdığınız erkekler karaktersiz çıktı diye, bütün erkekler karaktersiz mi?aldatıldığını anlamayan kadın var bence
DenirEsimin teline bakarken normal sms olarak beni 2.hattan gizliden arayan senmiydin yazan mesaj gördüm isim Betul diye kayıtlı.. Karartim gözümü son aramalarda Betül yazıyor aradim saydiracaktim.. Aradığınız numara gizli nodan gelen çağrıyi kabul etmiyor dedi.. Yani kapatmış kiz gizli noya ve benimki gerçekten de gizliden aramis kizlar.. Sildim son aramami..koydum teli yerine.. Betul diye birini biliyorum o da evli.. Ve bendeki numarasi bu değil ama.. Demekki 2.hatti var benim bilmedigim.. Simdi bunlara aralarinda birsey var denirmi denmez mi
betül denen kadını tanıyorsan kocasının numarasını ara sende de ki benim kocamla senin karın ikinc bir hattan görüşüyorlar.Adam hakkından gelsin sende seyret
saçmalamayın bu hanımın kocası ile betül arasında gizli saklı bir iş olduğu belli.Kocasının da durumdan haberdar olması hakkı benceNe biçim akıl veriyorsunuz öyle. Betül zaten sen mi aradın özel numaradan diye sormuş. Kadın bir ilişki yaşasa neden sorsun yada adam neden özel numaradan mesaj atsın.
Kadının suçu yokken veya ispatlanmamışken kocasını ara diye akıl veriyorsunuz.
Konu sahibi sizin aklınıza uysa, Betül'ün kocası kadına zarar verse vebalini ödeyebilecek misiniz?
Paranoyalarınızı kendinize saklayın lütfen. Yada akıl vereceksiniz aklı başında akıl verin.
teşekkürlerHaritaları açın. Sol tepede alt alta 3 çizgi var. Tıklayın. Liste çıkacak. Zaman çizelgeniz seçeneğini seçin.
Lütfen kendi özel hayatınızda olan durumları başkalarının konularına yangına körükle giderek daha çok alevlendirmeyin. Konu sahibine iyice gaz veriyorsunuz. Yapmayın.betül denen kadını tanıyorsan kocasının numarasını ara sende de ki benim kocamla senin karın ikinc bir hattan görüşüyorlar.Adam hakkından gelsin sende seyret