Kocam Başka Kadınların Resimlerine Bakıyor...

Drottine

Let it go with the flow..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
928
320
133
Merhaba arkadaşlar,
4 aylık evliyim, ancak kocamın bilgisayarında striptiz vb. şov yapan yalnızca kadınların içinde oldugu videolar ve binlerce dünyanın en güzel kadınları resimleri buldum.
Normal bir şey değil, kafayı yemek üzereyim, gururum öylesine kırıldı ki...
Bundan sonra nasıl bir strateji geliştirmem gerekiyor? Ömrüm boyunca benle yetinmeyen başka kadınlara bakan belki benleyken bile onların hayalini kuran bir adamla yapamam, çözüm bulmam gerekiyor.. Konuşsam bu konuyu hayatta konuşmaz, ve kızlar normal demeyin. Her erkek bakar demeyin, bence iğrenç bir şey...

ama öyle canim.. her erkek bakiyor.. normal.. sahsen bende istemem.. ozaman oturup acik acik konusacan resti cekecen.. ciddi anlamda onunla bu konuyu konusup.. sende ney bulamiyorsa aciklasin , sen striptiz yap ozaman belki sen yapmiyorsun diye.. sende bulamadigi icin interneten bakiyordur, yeni otur acik acik konus sor ne istedigini ne bekledigini,.. ona görede 2 yetiskin insan gibi oturup derdinizi haledin.. o bakmaz sende onu daha fazla tatmin edersin .. ne varki bunda.., ha yine devam bakiyorsa bilemiyorum cünkü erkekler evli olsalar bile yapiyorlar malesef bu igrencligi.. ben oturup acik acik konus derim. ister konusmasin cok ciddi ol ve al karsina,,, allah kolaylik versin..

bence hicte normal degil ustelik henuz 4 aylik evlisiniz!!

biz normal dedikce bu erkekler dahada cesaret aliyor daha rahat yapabiliyorlar..
anlayisli olma adina esimizin baska kadinlara bakip bakip zevk almasini hosgorur normal karsilar hale geldik..
bence acik acik soyle konusmaz diyosun..
mecbur sana cevap vermek zorunda canim boyle sey olurmu siz evlisiniz
herkes kendi dunyasinda yasayamazki..
herseyinizi paylasacaksiniz

ayrica bi tavsiyem esine yaklasimini degistir biraz cilveli olabilirsin mesela tabi nasil oldugunu bilmiyorm ama aklima bu geldi..

Son düzenleme:
Vallahi normaldir diyenlerden değilim,çok iğrenç bişey bu.Hemde 4 aylık evliymişsin.Konuşmalısın bence açıkça.Sorun nerdeymiş öğrenmelisin.Hatta gerekirse bir evlilik terapistinden yardım almalısınız birlikte...

cnm bence konuşmalısın konuşmadan kendi kendini yersin

söylerkende ciddi değilde biraz şakaya vurarak söyle bakalım tepkisi ne olucak

bu arada eşin seninle ilgilimi ???

bencede cok cirkin bir durum
eşinle konus ve bu durumdan rahatsız olduğunu
birdaha bu tarz birşeyle karşılaşmak istemediğini söyle bence

ben nişanlıyken bile kesinlikle böyle bir şey yapmasını istemezken evliyken olsa düşünemiyorum bileeee

ben de bu durumun normal olmadığını düşünenlerdenim.hani tesadüf bi yerde görür bakar amenna.ama bunları pc ye kaydedip bakması bence üzerinde konuşulması gereken bişey.hem de 4 aylık evliyken!

4 aylik evlisin.. aslinda hic ama hic normal degil.. yukarda yorum yazmistim genel olarak yazdim ama.., yani erkekleri kisitladikca yinede izliyorlar.. burda cevremdende gördüm.., ama senin durumunda hic normal degil acikcasi.. 4 aylik evli oldugunu okumamistim / görmemistim yazdigini.., 4 ay lik yaaa bide utanmadan bakiyormu birde... pes ... daha yeni evlisin ama baska kadinlara bakiyor.. hadi tamam dicem 5-6 sene evli olsan ve striptizlere baksa.., belkide canim yeni evlisiniz ya senin tecruben yok fazla.. belki striptiz yapmani istiyor ama söylüyemiyor.. yada henüz bekar hayatindan cikamadi.. :S alisamadi evlilige.. :S ne bilim

bu resimler siz evlenmeden oncesinden olabilir yalniz... hemen yorgani yakma bir pire icin.. bencede normal degil ama su an hala bakip bakmadigindan emin olmadan onu suclama.. bekar erkek bakar ama su an bakiyorsa cok igrenc bi durumda hemde daha 4 aylik evlisiniz canim.. ne cobuk heyecan bittide baska kadinlara bakmaya basladi dicem.. neyse.. once bi arastir ogren hala bakiyormu diye.. eger eskiden siz evlenmeden oncesinden kalmis birseyse o zaman hic kafana takma ama eger hala bakiyorsa otur konus guzelcene.

ah ah ahhh nediyim çok kötü bi durum.nişanlıyım ama bende aynısı yaşadım ve belkide hala yaşıyorum..kim bilir.ama siz 4aylık evlisiniz çok üzüldüm.nasıl davranacanı da bilmiyorsun şimdi...anlıyorum.ben sustum ağladım bağırdım cağırdım.biz birşey diyemiyoruz çünkü kocanı tanımıyoruz.bence daha biraz düşün şuanda belki çok sinirlisin üzülyorsun.kocana fazla bakma kendine bak.güzel şeyler giy parfüm falan kulan ve sakin sakin bi strateji bul.sen striptiz yapmıyorsun diye bakmıyor bunlara..öyle olsaydı sadece striptiz isteseydi ozaman adam gibi söylerdi sana hani ^aşkim güzel karıcım benim için bi striptiz yapsana!^ derdi. bundan sonra kendine daha çok değer ver biraz ağır ol çünkü dediniz gibi iğrenc anormal şeyler yaptı ama ilk önce sana karşı çok büyük bi SAYGISIZLIK etti.bence yani.İnşallah çok mutlu olacaksınız Allah size iyilik versin.

konunuz içerik nedeniyle bir derdim var bölümüne taşınmıştır bilginize

ben bunu hic normal bulmuyorum cunku dinen de uygun birsey degil. esim dinine bagli biridir ve boyle birsey yapmaz hatta film izlerken bile bakmamaya calisir acik sacik sahnelere harama bakmamis olmak icin; ha sas kaza yaparsa da eminim pisman olur; olmazsa da pisman ederim!!

Hiç de normal değil bu durum.Ama forumdan takip eiğim üzere bağımlılık yapıyor bu tür şeyler.Kesinlikle açık açık konuşmayı deneyin.O resimlerin,videoların hepsini silin.

Kızlar konuştum,
Nedeni tamamiyle kendisiymiş, yani öyle zannediyorum. Giderek benden uzaklaşıyordu, istemiyordu beni. En sonunda patladım.
Beni tatmin etmeyi beceremediğini, erken geldiğini falan söyledi. Resimlere de bakmayacağını söyledi bir daha. Kafasına cok fena takmıs bu erken olma meselesini. Bu sebeple benden uzaklaşıyordu giderek.
Ben de kafasına takmamasını bir yol bulabilecegimizi söyledim. Şimdi onu rahatlatmaya çalışıyorum ama dediğiniz gibi biraz cilveli de olmam lazım sanırım. Neler yapabilirim ki... Yani biraz çekingenim sanırım böyle cilve yapan kızların videolarını izledigi için içimden hiç gelmiyor...

Hiç de normal değil bu durum.Ama forumdan takip eiğim üzere bağımlılık yapıyor bu tür şeyler.Kesinlikle açık açık konuşmayı deneyin.O resimlerin,videoların hepsini silin.
Dediğinizi yaptım hepsini sildim.

tabiki normal deil evli bi erkek için..ama bunları nezaman kaydettiğide önemli.evlenmeden önceyse hiiç kafana takmamalısın sonucta bekardı. evlendikten sonraysa eger bunlar iğrenç işte ozaman kork..

nesi normal canim bunun allah allah
otur konusun neymis sorunu söylesin
henüz yeni evliyken baska kadinlari simddiden arzulamasi igrenc bence

olduu.. tabi canım kadınlar erkeklerin maskarası olsunlar önlerinde bin takla atsınlar. ne istiyosun kocacım başka kadınlara bakmaman için hangi kılığa girmem lazım bu gece diye sorması lazım. haa yapmadınmı netten video da izler başka kadınada gider bunu hakketti çünki dimi.. hey allahım yaa.. bu düpedüz saygısızlık. bunu yapan erkeğin karısının da netten video izlemesine sesini çıkarmaması lazım o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…