Merhaba arkadaşlar,
4 aylık evliyim, ancak kocamın bilgisayarında striptiz vb. şov yapan yalnızca kadınların içinde oldugu videolar ve binlerce dünyanın en güzel kadınları resimleri buldum.
Normal bir şey değil, kafayı yemek üzereyim, gururum öylesine kırıldı ki...
Bundan sonra nasıl bir strateji geliştirmem gerekiyor? Ömrüm boyunca benle yetinmeyen başka kadınlara bakan belki benleyken bile onların hayalini kuran bir adamla yapamam, çözüm bulmam gerekiyor.. Konuşsam bu konuyu hayatta konuşmaz, ve kızlar normal demeyin. Her erkek bakar demeyin, bence iğrenç bir şey...
Dediğinizi yaptım hepsini sildim.Hiç de normal değil bu durum.Ama forumdan takip eiğim üzere bağımlılık yapıyor bu tür şeyler.Kesinlikle açık açık konuşmayı deneyin.O resimlerin,videoların hepsini silin.
ama öyle canim.. her erkek bakiyor.. normal.. sahsen bende istemem.. ozaman oturup acik acik konusacan resti cekecen.. ciddi anlamda onunla bu konuyu konusup.. sende ney bulamiyorsa aciklasin , sen striptiz yap ozaman belki sen yapmiyorsun diye.. sende bulamadigi icin interneten bakiyordur, yeni otur acik acik konus sor ne istedigini ne bekledigini,.. ona görede 2 yetiskin insan gibi oturup derdinizi haledin.. o bakmaz sende onu daha fazla tatmin edersin .. ne varki bunda.., ha yine devam bakiyorsa bilemiyorum cünkü erkekler evli olsalar bile yapiyorlar malesef bu igrencligi.. ben oturup acik acik konus derim. ister konusmasin cok ciddi ol ve al karsina,,, allah kolaylik versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?