Kızlar konuştum,
Nedeni tamamiyle kendisiymiş, yani öyle zannediyorum. Giderek benden uzaklaşıyordu, istemiyordu beni. En sonunda patladım.
Beni tatmin etmeyi beceremediğini, erken geldiğini falan söyledi. Resimlere de bakmayacağını söyledi bir daha. Kafasına cok fena takmıs bu erken olma meselesini. Bu sebeple benden uzaklaşıyordu giderek.
Ben de kafasına takmamasını bir yol bulabilecegimizi söyledim. Şimdi onu rahatlatmaya çalışıyorum ama dediğiniz gibi biraz cilveli de olmam lazım sanırım. Neler yapabilirim ki... Yani biraz çekingenim sanırım böyle cilve yapan kızların videolarını izledigi için içimden hiç gelmiyor...
Sizin söylediğiniz yoldan geçen bir insanı ya da öylesine gördüğü bir gazete fotografı, internet fotografını begenmesinin benim için korkulacak bir yanı yok. Beni korkutan şey bunların güzel ve büyük bir arşivini yapıp zaman zaman onlara bakıyor olması. Bu sizin de gururunuzu kırmaz mıydı?Bu psikolojik bir durum gozu disarda olmakla alakasi yok .... Bir insan hayatinin sonunan kadar ayni insandan hoslanamaz ayni derecede. Birini severkende baskasini begenmeniz hos bulmaniz insan dogasi geregi mumkundur. Ama sevmediginiz icin elbette duygularinizi kontrol altinda tutarsiniz gecer gider.Bu aldatmak degildir bu insan yolda gordugunuz biride olabilir tv deki bir aktor /aktris de olabilir yada videodaki bir bayan magazindeki guzel biri olabilir. Bunlar bence aldatmak degil sadece insan dogasi geregi begeni duyulan bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?