Evet severek evledik. 6 yıl konuştuk tanıştığımızda 19 yaşındaydımSeverekmi evlendiniz bu kadar büyük bi adamla
İlk evliliği. Sorunu yok bildiğim kadarıyla evledim üroloji dokturana gözüktüCocugu olmuyor olabilir mi?
Ilk evliligi degilsiniz buyuk ihtimal?
Ee niye evlendiniz bu adamla?Sohbet falan da yok ne paylaşıyorsunuz?Gelecek adına plânınız ne?2.5 yıllık evli bayanım. 28 yaşındayım kocam 42 yaşında . Kocam çocuk istemiyor. Ben bebek istiyorum. Çocuk yapacak mısın ? Diye sorduğumda her seferinde bilmiyorum diye cevap veriyor. Yaşım geçiyor doğurganlığım azalıyor. Aramızda sohbet falan da yok. Bu adamı boşamalı mıyım ne yapmalıyım ? Akıl verin
Başkalarının çocuklarıyla yeğenleriyle falan ilgileniyor seviyor onları ben soruyorum ne zaman çocuk yapıcaz diye hep bilmiyorum konuyu kapat diye cevap veriyorBoşan ve çocuk istemeyen adamdan çocuk yapma sakın. Zorlamayla olmuyo bu işler. Sonra çocuk, baba sevgisinden mahrum kalıy.
İlk zamanlar sevgiliyken falan her şey çok iyiydi ilgi sevgi vardı 2. Yılda başladı sohbet etmeme konuşmama falanEe niye evlendiniz bu adamla?Sohbet falan da yok ne paylaşıyorsunuz?Gelecek adına plânınız ne?
O zaman siz açık olun.Anlayacagı dilden konusun belki bir sorunu,sıkıntısı vardir.Hep böyle değilmiş demek değişen bır sey varİlk zamanlar sevgiliyken falan her şey çok iyiydi ilgi sevgi vardı 2. Yılda başladı sohbet etmeme konuşmama falan
Benim eşimde hazır değildi bebeğe şimdi tapıyor bebişimize habersiz oldu bide aramız daha iyi şimdi evine uçarak geliyor2.5 yıllık evli bayanım. 28 yaşındayım kocam 42 yaşında . Kocam çocuk istemiyor. Ben bebek istiyorum. Çocuk yapacak mısın ? Diye sorduğumda her seferinde bilmiyorum diye cevap veriyor. Yaşım geçiyor doğurganlığım azalıyor. Aramızda sohbet falan da yok. Bu adamı boşamalı mıyım ne yapmalıyım ? Akıl verin
Sohbet yoksa nasıl 6 yıl görüştünüz ne konuştunuz ki bukadar bu adamdan çocuk yapılmaz kadın istemeyebilir ama adam istemiyorsa vardır bi bit yemi2.5 yıllık evli bayanım. 28 yaşındayım kocam 42 yaşında . Kocam çocuk istemiyor. Ben bebek istiyorum. Çocuk yapacak mısın ? Diye sorduğumda her seferinde bilmiyorum diye cevap veriyor. Yaşım geçiyor doğurganlığım azalıyor. Aramızda sohbet falan da yok. Bu adamı boşamalı mıyım ne yapmalıyım ? Akıl verin
Evliliğin 1. Senesinden sonra bir değişme oldu sevgiliyken herşey iyiydi ev geçim sorumluluğumu ağır geldi bilemiyorum açık açık konuşmuyor içinde yaşıyorSohbet yoksa nasıl 6 yıl görüştünüz ne konuştunuz ki bukadar bu adamdan çocuk yapılmaz kadın istemeyebilir ama adam istemiyorsa vardır bi bit yemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?