• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam bebek istemiyor.

rossigun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
6
1
1
31
2.5 yıllık evli bayanım. 28 yaşındayım kocam 42 yaşında . Kocam çocuk istemiyor. Ben bebek istiyorum. Çocuk yapacak mısın ? Diye sorduğumda her seferinde bilmiyorum diye cevap veriyor. Yaşım geçiyor doğurganlığım azalıyor. Aramızda sohbet falan da yok. Bu adamı boşamalı mıyım ne yapmalıyım ? Akıl verin

2.5 yıllık evli bayanım. 28 yaşındayım kocam 42 yaşında . Kocam çocuk istemiyor. Ben bebek istiyorum. Çocuk yapacak mısın ? Diye sorduğumda her seferinde bilmiyorum diye cevap veriyor. Yaşım geçiyor doğurganlığım azalıyor. Aramızda sohbet falan da yok. Bu adamı boşamalı mıyım ne yapmalıyım ? Akıl verin
Ee niye evlendiniz bu adamla?Sohbet falan da yok ne paylaşıyorsunuz?Gelecek adına plânınız ne?

İlk zamanlar sevgiliyken falan her şey çok iyiydi ilgi sevgi vardı 2. Yılda başladı sohbet etmeme konuşmama falan
O zaman siz açık olun.Anlayacagı dilden konusun belki bir sorunu,sıkıntısı vardir.Hep böyle değilmiş demek değişen bır sey var

Benim eşimde hazır değildi bebeğe şimdi tapıyor bebişimize habersiz oldu bide aramız daha iyi şimdi evine uçarak geliyor

Sohbeti yok genç yaşındasın çocukta istemiyor niye bunu çekip annelik duygusundan mahrum olasın ki? Böyle isteksiz adamlar baba olsa da pek iyi baba olmaz

14 yaş fazla değil ama siz baştan konuşmalıydınız. 42 yaş baba olmak için çok zor. O yaştan sonra bebek sesi uykusuzluk gaz sancıları herşey zor olur. Oturun ciddi anlamda konuşun
Kuzenim 38 yaşında baba olmak istemiyordu. Bu yaştan sonra bebek çekemem dedi şuanda ayrılıyorlar

Sohbet yoksa nasıl 6 yıl görüştünüz ne konuştunuz ki bukadar bu adamdan çocuk yapılmaz kadın istemeyebilir ama adam istemiyorsa vardır bi bit yemi

Sohbet yoksa nasıl 6 yıl görüştünüz ne konuştunuz ki bukadar bu adamdan çocuk yapılmaz kadın istemeyebilir ama adam istemiyorsa vardır bi bit yemi
Evliliğin 1. Senesinden sonra bir değişme oldu sevgiliyken herşey iyiydi ev geçim sorumluluğumu ağır geldi bilemiyorum açık açık konuşmuyor içinde yaşıyor

Evlenmeden önce konuşmadınız mı çocuk isteyip istemediğinizi? Bu evlenmeden önce konuşulması gereken bir konu, eşlerden biri istiyor, diğeri istemiyorsa bu büyük sorun olur. Şimdi açıkça konuşun çocuk isteyip istemediğini öğrenin ve eğer istemiyorsa siz de ona göre karar verin.

Back
X