- 17 Temmuz 2022
- 4.503
- 3.877
- 63
- 30
- Konu Sahibi Cucuthecatt
-
Ama ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Evliliğim gayet güzel eşim gayet ilgili bir baba ve eş başka bir problemimiz yok sadece köpeğini çok seviyor bu konuda çok hassas çünkü bebekliğinden beri onunla birlikte çocuğu gibi. Ben asla yalnız bırakmıyorum saldırı "teşebbüsü" olursa diyorum. Asla öyle bir şey olmasına izin vermemYani işte ben saldırıyı bekleyemezdim. Bakın benim cocugum yok ama ben bile gerildim şu an. Saldırı olduktan sonda hakli olmuşum olmamışım ne fark edecek ki?
Üzüldüm yaa cidden zor bir durum. Ben olsam olay çıkardı. Çok sabırlısınız.en başta ön göremedim tabi ben böyle olacağını. Köpek küçükken usluydu büyüdükçe çıldırdı. 8 sene çektim zaten bütün derdini bir şekilde idare etmeyi öğrenmiştim. Ama bebekten sonra gerçekten yapamıyorum saldırganlığı olmasa idare ederdim yine ama çocuk 2 metreden fazla yaklaşamıyor anında hırlamaya başlıyo. Bahçemiz var zaten ama eşim bebek sorun çıkarınca onu bahçeye nasıl atamıyosak köpeği de atamayız diyor. Sonunda ben ikisini birden atıcam evdensinirden gülüyorum
Sahibini defalarca isiran kopek bebege de saldirir. Sorunu ne bilmiyorum ama ayni ortamda olmalari tehlikeli. ikna edilmesi icin illa bebeginize bir sey mi olmasi gerekiyor diye sorun bence.eşimi nasıl ikna edicem bilmiyorum
Hiç değilim aslında ya orta yolu bulmaya çalışıyorum tüketti beni bu durumÜzüldüm yaa cidden zor bir durum. Ben olsam olay çıkardı. Çok sabırlısınız.
Bahcede duracak kopek cok basit. Sakin bekleme esinin keyfiniAma ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Evliliğim gayet güzel eşim gayet ilgili bir baba ve eş başka bir problemimiz yok sadece köpeğini çok seviyor bu konuda çok hassas çünkü bebekliğinden beri onunla birlikte çocuğu gibi. Ben asla yalnız bırakmıyorum saldırı "teşebbüsü" olursa diyorum. Asla öyle bir şey olmasına izin vermem
Ben sizi tedirgin etmek istemem ama sizin son damlayı beklediğiniz yer çocuğunuzda kalıcı hasara neden olursa ne yapacaksınız o saatten sonra işi bitse nolur bitmese nolur bunlar anlık olaylar saniye gözünüzü ayırmanız yeterÇocuk yürüyene kadar belli olur zaten bu işin nereye varacağı. Oğlum şu an çok hızlı değil bir araya gelmelerine engel olabiliyorum ama yürüyüp koşacak bu çocuk o zaman ne olacak. Ufacık bir saldırı teşebbüsü dahi bu işi bitirir. Öyle bir durumda ya köpek evden çıkacak ya da biz gidicez.
Yani kırıcı olmak istemiyorum ama madem bebeğinizi korumakla eşinizin keyfini beklemek arasinda boyle kalacaktiniz keske cocuk yapmasaydınız. O bebek kendisini kendisi koruyamaz ki. Sizin iyice bekleyeyim, sorun olursa zaten esim de hak verir diye beklediğiniz nokta maalesef dönüşü olmayan yer olabilir.Ama ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Evliliğim gayet güzel eşim gayet ilgili bir baba ve eş başka bir problemimiz yok sadece köpeğini çok seviyor bu konuda çok hassas çünkü bebekliğinden beri onunla birlikte çocuğu gibi. Ben asla yalnız bırakmıyorum saldırı "teşebbüsü" olursa diyorum. Asla öyle bir şey olmasına izin vermem
Canım benim bırak evliliği hirlamalar bir isirmada bile Allah korusun kalıcı hasar bırakabilir, o zaman evlilik olsa ne olur olmasa ne olur...arkadaşımn köpeği vardı aslında öyle saldırgan vs değildi ve çocuğuyla da oynuyordu çocuk 5-6 yalsarindayken oyun sırasında sanırım anlık tehdit olarak algıladi ve çocuğa saldırdı çocuğun yüzünde dikiş izleri vs kalıcı olarak kaldı.... ki neler duyuyoruz bebeklere saldıran ev köpeği vs Allah korusun, ben olsam kocama dedim ya biz ya köpek, bahçe imkanı da varmış ne diye macera arıyor kiİşe götüremez de ben en azından yaz boyunca eşim işteyken bahçeye bırakıcam. Elimden başka bir şey gelmiyor korkuyorum bu hırlamalar ısırmaya dönerse ortada evlilik falan kalmaz.
Biz böyle bi vaka almıştık, agresif ev köpeği bebeği boynundan ısırmıştı, (annesi 5dk tek bırakmış)arteri parçalanmıştı.Ben sizi tedirgin etmek istemem ama sizin son damlayı beklediğiniz yer çocuğunuzda kalıcı hasara neden olursa ne yapacaksınız o saatten sonra işi bitse nolur bitmese nolur bunlar anlık olaylar saniye gözünüzü ayırmanız yeter
Zaten bu kafada olan insanların elinde bebekte bırakmamak gerek, saldırgan bir köpek varken bebek yapıyolar sonra koca korkusuna bebeği tehlikeye atıyolar. Isırırsa boşanacakmış, yani bi bana norma gelmiyo heralde bu davranışlar. Isırırsa bebeğe dikiş atıp eve geri gelcek falan sanıyolar heralde.Yani öyle veya böyle, çoğu ülkede sahibi olsun yabanci biri olsun birkac kere ısırma vakası yaşamış köpek uyutuluyor. Bir insan başkasına zarar verince nasil ki diger insanlardan izole ediliyorsa hayvanların da bu konuda istisnası olamaz. Eğitim olsun, sevgi vermek olsun elinizden geleni yapmışsınız ki bu noktada sizin yazdığınız seyleri dogru kabul ederek konuşuyoruz. Daha ne yapılabilir ki 3 kere sahibini ısırmış bir hayvana? Baska bir rehabilitasyon yöntemi bilen varsa onu da yazsın bir de onu deneyin madem. Ben olsam bu seviyeye kadar beklemezdim.
Konu sahibi diyor ki bebeğime saldırırsa alır çocuğu çıkarım ,kocayı boşarım.Köpek saldırısını öpücük sanıyor.Boynuna saldırsa ALLAH korusun bebek oracıkta can verir.Korkmuş ve travması olan ,sahibine ve eve gelen herkese ,eğitmene bile saldıran hayvanı o çocukla birlikte aynı ortamda tutmak cinayete teşebbüs.Başta da yazdım köpek korkuyor ve güvenli alan istiyor hali hazırda imkan varken hayvanı eve kapatmak ona da zulüm.Yap bahçeye güzel bir yuva koşsun oynasın hatta oraya çok çıkmayın onun alanı olsun......Zaten bu kafada olan insanların elinde bebekte bırakmamak gerek, saldırgan bir köpek varken bebek yapıyolar sonra koca korkusuna bebeği tehlikeye atıyolar. Isırırsa boşanacakmış, yani bi bana norma gelmiyo heralde bu davranışlar. Isırırsa bebeğe dikiş atıp eve geri gelcek falan sanıyolar heralde.
Bebek yürüdüğünde zaten kendisi gidicek köpeğin yanına sevmek isteyecek, belki oynamak isteyecek o an tehdit algıladığını düşünemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?