Kocam, bebek ve köpek...

Ben de anlayamadım neden kocası köpeği eve kapatıyor. Benim kedim var o bile her gün kızımla bahçeye çıkıyor, hatta kızım gidip o kaldığında bana resmen yalvarıyor "ben de gideyim" diye. Köpek daha büyük bir hayvan evde çok sıkılıyordur eminim. Bahçeye alıştırılsa herkes rahat eder.

YouTube'da kral köpek ailesi diye bir kanal var bakmanızı öneriyorum. Çocuğunuzun başına çok ciddi bir sıkıntı gelebilir Allah korusun, köpek sizi, eşinizi ve çocuğunuzu kendisinin lider olduğu bir sürü gibi gördüğü için ve muhtemelen eşiniz alfa gibi davranmadığı için saldırgan tavır gösteriyor. Önerdiğim kanaldaki beyefendi "problemi dişle çözen köpekler"den bahseder, sizin köpeğiniz de anladığım kadarıyla öyle bir köpek. Sürüsünün parçası olarak gördüğü bebeğinizin kendi uyarıları dışına çıkması halinde orantısız bir güç uygulamaya kalkabilir. Köpeği uzun bir süre boyunca sürü liderinin eşiniz ya da siz olduğuna ikna etmelisiniz onun anlayacağı beden diliyle. Bu sorunu acilen çözmelisiniz, söylediğim kanalı mutlaka eşinizle beraber inceleyin mümkünse kanal sahibine ulaşmaya çalışın, çok yardımcı olacağına eminim.

Hiç ılımlı yaklaşamıycam konuya kusura bakmayın. Hayvanları çok seviyoruz hepsi canımız gibi benimde 2 kedim var sanki evlatlarım yani çocuğa ihtiyaç duymuyoruz o kadar çok seviyoruz. Fakat öyle bi köpekle evde bebek mümkün değil. Kesinlikle sahibine hırlayan ısıran bi gün bebeğe saldırır ve geri dönüşü olmayan bi ihmal olur. Eşinizle gerekirse kavga edin ve köpeği bahçeye alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…