birkaç arkadaşın yorumuna katılıyorum, siz çok belli ki en başından beri köpek seven biri değilsiniz, idare etmeyi öğrenmişsiniz sadece. Keşke seviyormuş gibi yapmasaydınız ya da köpekle yaşamak istemediğinizi en başından açık açık söyleseydiniz. Sizi anlıyorum, bebeğinizin kılına zarar gelsin istemezsiniz ama eşinizi de anlıyorum doğrusu, benim de sahiplendiğim bir köpeğim var, gerçekten insanın çocuğu gibi oluyor, onu da atamaz. Hırlaması korkusundan, sizin yanınızda güvende hissetmiyor kendini, köpekler hele ki travmatik şeyler yaşayanlar çok zor güveniyor, sizin başından beri onu sevmediğinizi hissetmiş anlamıştır, ondan öyle bir bağ kuramıyordur. Labradorlar aslında müthiş köpekler, batıda özellikle çocuk yetiştirmede kullanılıyorlar. Türkiye’de gerekli sosyalizasyonları yapılamıyor maalesef. Her gün 1 saat oyun / koşu / yürüme gibi onu yoruyor musunuz mesela? Keşke siz de bağınızı yeniden gözden geçirmeyi deneseniz, düzelse çocuğunuzun psikolojisine öyle iyi gelir ki şükredersiniz sonra.