Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

  • Evet

    OY: 300 90,9%
  • Hayir

    OY: 30 9,1%

  • Ankete Katılan
    330

SEMIDO

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2013
253
227
303
Arkadaslar 7 yillik evliyim 3-5 yaslarinda iki cocugum var.Evliligimizde tek sorun esimin cinsel olarak problemiydi.Doktora gidecegini defalarca soylesede gitmedi.Ama dert etmedik bunu ve iyi bir aile olduk cok sevdik.Ilgili bir es ve baba oldu.Zamaninda ben ozel hayatimiz dolayisiyla ayrilalim desemde ki cocuk yoktu ozaman asla seni seviyorum dedi.Bende etrafta onca kotu adam varken varsin olsun duzelir dedim.Neyse uzatmayayim.1 sene once sehir ve is degistirdi.Ortami konumu degisti iyi anlamda ama gelin gorunki o adam öldü yeniden dogdu.Hemde benden nefret ederek.Son 6 aydir bana dusman gibi bakiyor,yatagi ayirdi,ailesine bosanicam dedi,pismanim dedi,suan sadece cocuklar icin duruyormus ki benimle hic ilgisi yok.Assagiladi,kadinligima agir laflar etti,kokuyorsun dedi,yatagi ayirdi,git dedi.Isremiyorum seni diyor baskada bise demiyor.Bu evlilikte soylenmez ama ilk gunde beri maddi menevi herseyimi ortaya kodum,ona hayattaki bazi guzellikleri ben yasattim bu u kendi soylerdi.Tatiller,guzel restaurantlar,tiyatro,hediye vs .Birkere harclik almisligim bile yok.Suan ozel bir iste caliaiyorum,biraz birikmisim var bekarliktan kalma.Biliyorum bukadar hakarete herkes cekme senin sucun yok gururlu ol desede gonlum yuvamin dagilmasindan yana degil.Ama agladim,konustum,yalvardim,beni kadin olarak gormeyen sendin sen istemedin dedim,uzak durup kendime baktim,hatta avukata bile gittim azcik stres olsun diye ama yok.Sanki buyulenmis icine seytan kacmis.Tum cevrem sokta size ne oldu diye.Baska kadin var desem adamin nerede oldugu hep belli.
Neyapayim bir akil verin koskoca duvar ordu yanasamiyorum.Cocuklara cok iyi bana dusman.Beni soracak olursaniz inanin abartmiyorum hos zayif ve guzel bir kadinim.Inancliyim,cok kitap okurum,evimin her isini yaparim,misafirlerini agirlarim vs ama nedir bu nefret cozemedim kapali kutu gibi.
 
Son düzenleme:
Adamlar parayı bulunca önce arabasını sonra karısını değiştirir der hep babannem...

Kendi eksikliklerinin biletini size kesmiş işte klasik erkek.

Şu saatten sonra boşanma davası açıp cinsel sorunumuz var da diyemezsiniz onun gözünde, iki tane çocuk yapıp kendini ispat etmiş güya. Ortamı değişince illaki dikkatini çeken aklını bulandıran biri olmuştur. Biraz daha kurcalasanız çıkar ortaya
 
Son 6 aydir tanimiyorum inanin.Hayir mali yok,aman aman bir maasida yok.Arabada hepimizin zaten.
 
Bende onun bunalimda oldugunu disunuyorum.Ozelliklede ozel mevzuda.Ama dediginiz gibi bileti bana kesti.Hayir yuvamiz dagilacak sonradan pismalik neye yararki.Bu arada mahkeme olmasin hicbirzaman istemem ama ispati mumkun.
 
ben hala başka kadın olabilir diyorum
Sabah ise aksam eve.Mesaiye kalinca bakiyorum arada orda.Tatillerde evde.Varsada evli bir kadindir oda.Baska turlu olamaz.Tlfnu sifreli artik ama sosyal hesabi hep acik bakiyorum arada.
 
Kimiside buyu var bu adamda diyor ama ben hic anlamam o islerden.Muhabbetine kahve kapatmaktan baska bilmem ben haci hoca
 
Sabah ise aksam eve.Mesaiye kalinca bakiyorum arada orda.Tatillerde evde.Varsada evli bir kadindir oda.Baska turlu olamaz.Tlfnu sifreli artik ama sosyal hesabi hep acik bakiyorum arada.
telefon niye şifreliymiş artık. o da şüpheli. durduk yere başka ne sebebi olabilir ki
 
Amlattiklarin böyleyse boşan gitsin.

Hani bi haber vardi bikac yıl önce. Adam piyangoyu kazandıgini saninca esini terketmis, isini de bırakmıştı. Simdi yazarken hatirladim gecen yil da aynısi Turkiyede oldu ya. Yine adam kazandığını saninca Eskişehir'e kacmıştı salak :) esininki de o hesap parayi görünce rahat batmis.

Ama bi anda bu derece değişimin ardinda bir kadin vardır diye düşünüyorum. Nerde olduğu belli olabilir ama birine aşık olup henüz icraata geçmemiştir yada reddedilmiştir evli olduğu için bilemezsinki.

Ciddi bir sekilde konusmak istediğini söyle. Olmadı terapist öner. Hiçbir değişim yoksa bundan bi halt olmaz boşan gitsin.
 
Telefonu şifreli olduktan sonra sosyal hesabı açık olsa ne olur ki? Bu denli bir değişim yeni çevreden kaynaklıdır, iş ortamında çevresinde kimle var acaba tanıyor musnuz hepsini,biri filan mı kurcaladı ki aklını?
 
Evet baska birine asik olmus olabilir ve evlii olmasi engel olabilir bu mantikli.Ama benim acimdan bosanmak mantikli degil cunku iyi bir baba ve ben bosansam nafakayla gecinemem esim giderse calisamamda malum sorumlulugu paylasiyor cocuklar konusunda.Yani o ozgur ben esir olurum.Kimsemde yok acil durumda kapisini calacagim.Yani duygular gurur git mantiksa kal diyor.
 
Kimiside buyu var bu adamda diyor ama ben hic anlamam o islerden.Muhabbetine kahve kapatmaktan baska bilmem ben haci hoca

Bakma sen onlara. Bizim millette herseyi büyüye yormaya başladı. Hemen her konuda var. Kac konu oldu bu. Yeni savunma yöntemi galiba. Biri de geçen esime kötü davrandim bosandim meger büyü varmis bende diyordu. Gerçekci görünüyor mu yahu :) Adam ortam değiştirmiş muhtemelen birini bulmuş mala bağlamış olay bu.
 
Isyerine gidiyorum arada ama tanimiyorum tabiki cogunu.Yuzugude cikardi.Facete resimlerimi beni sildi.Valla herkes baska kadin diyor ama kendi hic falso vermiyor.
 

Sen de haklısın. Ama bi şekilde de sen esir konumundasin. Ailenden birileri bakamaz mi çocuklara sen çalışırken
 
Canım seni istemiyorum dediyse yapacak bişey yok neyine uğraşacaksın ki
Doğru dürüst oturup konuşun, kabul ederse ilişki terapistine gidin , yok yine istemiyorum diyorsa yol ver gitsin
 
Oooffff neyse derdi anlatsada kurtulsak.Otursak medenice versek kararimizi.Nedir bu iskence.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…