Bende onun bunalimda oldugunu disunuyorum.Ozelliklede ozel mevzuda.Ama dediginiz gibi bileti bana kesti.Hayir yuvamiz dagilacak sonradan pismalik neye yararki.Bu arada mahkeme olmasin hicbirzaman istemem ama ispati mumkun.Adamlar parayı bulunca önce arabasını sonra karısını değiştirir der hep babannem...
Kendi eksikliklerinin biletini size kesmiş işte klasik erkek.
Şu saatten sonra boşanma davası açıp cinsel sorunumuz var da diyemezsiniz onun gözünde, iki tane çocuk yapıp kendini ispat etmiş güya. Ortamı değişince illaki dikkatini çeken aklını bulandıran biri olmuştur. Biraz daha kurcalasanız çıkar ortaya
Sabah ise aksam eve.Mesaiye kalinca bakiyorum arada orda.Tatillerde evde.Varsada evli bir kadindir oda.Baska turlu olamaz.Tlfnu sifreli artik ama sosyal hesabi hep acik bakiyorum arada.ben hala başka kadın olabilir diyorum
telefon niye şifreliymiş artık. o da şüpheli. durduk yere başka ne sebebi olabilir kiSabah ise aksam eve.Mesaiye kalinca bakiyorum arada orda.Tatillerde evde.Varsada evli bir kadindir oda.Baska turlu olamaz.Tlfnu sifreli artik ama sosyal hesabi hep acik bakiyorum arada.
Evet baska birine asik olmus olabilir ve evlii olmasi engel olabilir bu mantikli.Ama benim acimdan bosanmak mantikli degil cunku iyi bir baba ve ben bosansam nafakayla gecinemem esim giderse calisamamda malum sorumlulugu paylasiyor cocuklar konusunda.Yani o ozgur ben esir olurum.Kimsemde yok acil durumda kapisini calacagim.Yani duygular gurur git mantiksa kal diyor.Amlattiklarin böyleyse boşan gitsin.
Hani bi haber vardi bikac yıl önce. Adam piyangoyu kazandıgini saninca esini terketmis, isini de bırakmıştı. Simdi yazarken hatirladim gecen yil da aynısi Turkiyede oldu ya. Yine adam kazandığını saninca Eskişehir'e kacmıştı salak :) esininki de o hesap parayi görünce rahat batmis.
Ama bi anda bu derece değişimin ardinda bir kadin vardır diye düşünüyorum. Nerde olduğu belli olabilir ama birine aşık olup henüz icraata geçmemiştir yada reddedilmiştir evli olduğu için bilemezsinki.
Ciddi bir sekilde konusmak istediğini söyle. Olmadı terapist öner. Hiçbir değişim yoksa bundan bi halt olmaz boşan gitsin.
Kimiside buyu var bu adamda diyor ama ben hic anlamam o islerden.Muhabbetine kahve kapatmaktan baska bilmem ben haci hoca
Isyerine gidiyorum arada ama tanimiyorum tabiki cogunu.Yuzugude cikardi.Facete resimlerimi beni sildi.Valla herkes baska kadin diyor ama kendi hic falso vermiyor.Telefonu şifreli olduktan sonra sosyal hesabı açık olsa ne olur ki? Bu denli bir değişim yeni çevreden kaynaklıdır, iş ortamında çevresinde kimle var acaba tanıyor musnuz hepsini,biri filan mı kurcaladı ki aklını?
Evet baska birine asik olmus olabilir ve evlii olmasi engel olabilir bu mantikli.Ama benim acimdan bosanmak mantikli degil cunku iyi bir baba ve ben bosansam nafakayla gecinemem esim giderse calisamamda malum sorumlulugu paylasiyor cocuklar konusunda.Yani o ozgur ben esir olurum.Kimsemde yok acil durumda kapisini calacagim.Yani duygular gurur git mantiksa kal diyor.
Mumkun degil onlar bakima muhtac zaten suan.Sen de haklısın. Ama bi şekilde de sen esir konumundasin. Ailenden birileri bakamaz mi çocuklara sen çalışırken
Isyerine gidiyorum arada ama tanimiyorum tabiki cogunu.Yuzugude cikardi.Facete resimlerimi beni sildi.Valla herkes baska kadin diyor ama kendi hic falso vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?