- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
Canım sen bize şimdi kanıtları da sundun yani iyice anlaşılmış oldu; faceden eşi silmek, fotoları kaldırmak nedir yüzük çıkarmak nedirIsyerine gidiyorum arada ama tanimiyorum tabiki cogunu.Yuzugude cikardi.Facete resimlerimi beni sildi.Valla herkes baska kadin diyor ama kendi hic falso vermiyor.
Boşanmak neden mantıklı değil anlamadım. Çocuklarınızı kreşe verirsiniz, siz de çalışmıyorsanız bir işe girersiniz. Gül gibi geçinip gidersiniz. İyi bir baba olabilir, ama boşanınca babalıktan istifa etmiyor zaten.Evet baska birine asik olmus olabilir ve evlii olmasi engel olabilir bu mantikli.Ama benim acimdan bosanmak mantikli degil cunku iyi bir baba ve ben bosansam nafakayla gecinemem esim giderse calisamamda malum sorumlulugu paylasiyor cocuklar konusunda.Yani o ozgur ben esir olurum.Kimsemde yok acil durumda kapisini calacagim.Yani duygular gurur git mantiksa kal diyor.
Mumkun degil onlar bakima muhtac zaten suan.
Evet baska birine asik olmus olabilir ve evlii olmasi engel olabilir bu mantikli.Ama benim acimdan bosanmak mantikli degil cunku iyi bir baba ve ben bosansam nafakayla gecinemem esim giderse calisamamda malum sorumlulugu paylasiyor cocuklar konusunda.Yani o ozgur ben esir olurum.Kimsemde yok acil durumda kapisini calacagim.Yani duygular gurur git mantiksa kal diyor.
Eşinin cinsel problemi ne?Arkadaslar 7 yillik evliyim 3-5 yaslarinda iki cocugum var.Evliligimizde tek sorun esimin cinsel olarak problemiydi.Doktora gidecegini defalarca soylesede gitmedi.Ama dert etmedik bunu ve iyi bir aile olduk cok sevdik.Ilgili bir es ve baba oldu.Zamaninda ben ozel hayatimiz dolayisiyla ayrilalim desemde ki cocuk yoktu ozaman asla seni seviyorum dedi.Bende etrafta onca kotu adam varken varsin olsun duzelir dedim.Neyse uzatmayayim.1 sene once sehir ve is degistirdi.Ortami konumu degisti iyi anlamda ama gelin gorunki o adam öldü yeniden dogdu.Hemde benden nefret ederek.Son 6 aydir bana dusman gibi bakiyor,yatagi ayirdi,ailesine bosanicam dedi,pismanim dedi,suan sadece cocuklar icin duruyormus ki benimle hic ilgisi yok.Assagiladi,kadinligima agir laflar etti,kokuyorsun dedi,yatagi ayirdi,git dedi.Isremiyorum seni diyor baskada bise demiyor.Bu evlilikte soylenmez ama maddi olarak ben kurdum herseyi,ona hayattaki bazi guzellikleri ben yasattim.Tatiller,guzel restaurantlar,tiyatro,hediye vs.Birkere harclik almisligim bile yok.Suan ozel bir iste caliaiyorum,biraz birikmisim var bekarliktan kalma.Biliyorum bukadar hakarete herkes cekme senin sucun yok gururlu ol desede gonlum yuvamin dagilmasindan yana degil.Ama agladim,konustum,yalvardim,beni kadin olarak gormeyen sendin sen istemedin dedim,uzak durup kendime baktim,hatta avukata bile gittim azcik stres olsun diye ama yok.Sanki buyulenmis icine seytan kacmis.Tum cevrem sokta size ne oldu diye.Baska kadin var desem adamin nerede oldugu hep belli.
Neyapayim bir akil verin koskoca duvar ordu yanasamiyorum.Cocuklara cok iyi bana dusman.Beni soracak olursaniz inanin abartmiyorum hos zayif ve guzel bir kadinim.Inancliyim,cok kitap okurum,evimin her isini yaparim,misafirlerini agirlarim,onu ezmem vs ama nedir bu nefret cozemedim kapali kutu gibi.
Gul gibi gecinilmiyor iste cok yaptim hesap kitap.Maddiyat onemliBoşanmak neden mantıklı değil anlamadım. Çocuklarınızı kreşe verirsiniz, siz de çalışmıyorsanız bir işe girersiniz. Gül gibi geçinip gidersiniz. İyi bir baba olabilir, ama boşanınca babalıktan istifa etmiyor zaten.
Bence siz kendinizi kandırıyorsunuz. Sizin kadınlığınıza laf eden bir adam müsveddesiyle nereye kadar?
Ayrıca ben de başka bir kadın var diyorum.
Ben sinirlenip silmistim onu belki tepki olsun diye yapti o hateketiCanım sen bize şimdi kanıtları da sundun yani iyice anlaşılmış oldu; faceden eşi silmek, fotoları kaldırmak nedir yüzük çıkarmak nedir
Meslegim var sukur ama ozelde calisma saatleri krese uygin degil.Kresler ates pahasi.nafaka 3 kurus.bunun hastalogo var cocuklarin baska dertleri var ben hastalansam surunirler.Yani kimsem yok.Mesleğin olsa kesinlikle boşan derdimde böyle durumlarda yorum yapamıyorum. Belki iyi fikirler çıkar arkadaşlardan. Ama kadın sığınma evlerinden başla bir secenek yok sanki.
Off çocuklar da cok küçük. Allahtan belalarini mi istiyor bu erkekler.
Ben sinirlenip silmistim onu belki tepki olsun diye yapti o hateketi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?