Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
Isyerine gidiyorum arada ama tanimiyorum tabiki cogunu.Yuzugude cikardi.Facete resimlerimi beni sildi.Valla herkes baska kadin diyor ama kendi hic falso vermiyor.
Canım sen bize şimdi kanıtları da sundun yani iyice anlaşılmış oldu; faceden eşi silmek, fotoları kaldırmak nedir yüzük çıkarmak nedir

Muhtemelen başka biri var ve boşanma sürecinde ortaya çıkarsa kendisinin ve sevgilisinin suçlu konuma düşeceğini bildiği için adımlarını dikkatli atıyor. Başka bir sebep düşünemiyorum açıkçası.

Ya da birisi eşinizin kafasına sert bir cisimle vurup kaçtı filan.

Boşanmak neden mantıklı değil anlamadım. Çocuklarınızı kreşe verirsiniz, siz de çalışmıyorsanız bir işe girersiniz. Gül gibi geçinip gidersiniz. İyi bir baba olabilir, ama boşanınca babalıktan istifa etmiyor zaten.

Bence siz kendinizi kandırıyorsunuz. Sizin kadınlığınıza laf eden bir adam müsveddesiyle nereye kadar?

Ayrıca ben de başka bir kadın var diyorum.

Biri dolduruyor olabilir mi
İlişkisi yok belki ama kadın ya da erkek birine durumunuzu anlattı ise "senlik bişey değil esindir seni böyle yapan" gibi konuşuyor olabilir mi?
Sanki birden biriktirdigi sıkıntının sebebini siz yapmış..

Madem öyle karar vermiş paşazade bir protokol yapın, maaşının yarısını nafaka olarak isteyin ev araba ne varsa herşeye de ortak olun, yiyorsa hemen atın imzayı yemiyorsa boşanmayın, mahkemeye çıkınca çok seviyorum istemiyorum deyin sürünsün. Yüzük çıkarmak falan neymiş?? kalkmayan şeyiyle kimlere göz koydu Allah biliyor dangoz adam!

Mumkun degil onlar bakima muhtac zaten suan.

Mesleğin olsa kesinlikle boşan derdimde böyle durumlarda yorum yapamıyorum. Belki iyi fikirler çıkar arkadaşlardan. Ama kadın sığınma evlerinden başla bir secenek yok sanki.
Off çocuklar da cok küçük. Allahtan belalarini mi istiyor bu erkekler.

Bosanma diyen 1 ' i var kimse ciksin ortaya.

Bu sorunun kaynagini mutlaka bulmalisin ve hosuna gitmeyen bir durum varsa bosanmaktan cekinme. Ilk mesajindan cok fazla verici oldugunu okudum. Malesef, bazi erkeklere bu yaramiyor.

Son düzenleme:

Bu muhtaçlık duygunuzu eşinize de yansıtıyor musunuz?
Şayet yansıtıyorsanız bundan dolayı da soğumuş olabilir. Çünkü erkekler de karşılarında güçlü, onurlu kadın görmek istiyor; kendisine muhtaç bir kadın değil.

Bunun dışında bana da başka kadın varmış gibi geldi. Ortada bir ilişkiye dönüşmemiş platonik bir aşk olabilir; kadın tarafından evli olduğu için reddedildiyse size kinlenmiş olma ihtimali bana çok yüksek geldi. Face'den sizin fotolarınızı kaldırıp sizi faceden silerek, karşı tarafa sizi hayatından çıkardığını göstermeye çalışıyor gibi.

Eşinin cinsel problemi ne?

Gul gibi gecinilmiyor iste cok yaptim hesap kitap.Maddiyat onemli

Canım sen bize şimdi kanıtları da sundun yani iyice anlaşılmış oldu; faceden eşi silmek, fotoları kaldırmak nedir yüzük çıkarmak nedir
Ben sinirlenip silmistim onu belki tepki olsun diye yapti o hateketi

Meslegim var sukur ama ozelde calisma saatleri krese uygin degil.Kresler ates pahasi.nafaka 3 kurus.bunun hastalogo var cocuklarin baska dertleri var ben hastalansam surunirler.Yani kimsem yok.

Yarisina kadar okudum anlasilan cinsel yetersizligi duzelmedigi icin size pislik atiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…