Sizce bunu acikca soyleyip sormalimoyim100/99 diyorum ki başka kadın var malesef. erkeklerin gözü açıldı aldatmalarda çok daha sinsiler .. Bence beklemeye alın genelde o devrede hipnotize olmuş gibi oluyorlar, sizi asla gözü görmez şuan. Aklı başına gelipte pişman olursa bile iş işten geçmiş oluyor..
Bence bosanmayı sımdı kabul etmeyıp. Onu da umursamayın. Bu konuda hıc konusmayın ve o konu actıgında sonra konusuruz dıyın. Bekleyın bı sure. Dayanamaz patlar. Ama sakın aglayıp sızlama. Ve bısey sorma. Yok gıbı davranArkadaslar 7 yillik evliyim 3-5 yaslarinda iki cocugum var.Evliligimizde tek sorun esimin cinsel olarak problemiydi.Doktora gidecegini defalarca soylesede gitmedi.Ama dert etmedik bunu ve iyi bir aile olduk cok sevdik.Ilgili bir es ve baba oldu.Zamaninda ben ozel hayatimiz dolayisiyla ayrilalim desemde ki cocuk yoktu ozaman asla seni seviyorum dedi.Bende etrafta onca kotu adam varken varsin olsun duzelir dedim.Neyse uzatmayayim.1 sene once sehir ve is degistirdi.Ortami konumu degisti iyi anlamda ama gelin gorunki o adam öldü yeniden dogdu.Hemde benden nefret ederek.Son 6 aydir bana dusman gibi bakiyor,yatagi ayirdi,ailesine bosanicam dedi,pismanim dedi,suan sadece cocuklar icin duruyormus ki benimle hic ilgisi yok.Assagiladi,kadinligima agir laflar etti,kokuyorsun dedi,yatagi ayirdi,git dedi.Isremiyorum seni diyor baskada bise demiyor.Bu evlilikte soylenmez ama maddi olarak ben kurdum herseyi,ona hayattaki bazi guzellikleri ben yasattim.Tatiller,guzel restaurantlar,tiyatro,hediye vs.Birkere harclik almisligim bile yok.Suan ozel bir iste caliaiyorum,biraz birikmisim var bekarliktan kalma.Biliyorum bukadar hakarete herkes cekme senin sucun yok gururlu ol desede gonlum yuvamin dagilmasindan yana degil.Ama agladim,konustum,yalvardim,beni kadin olarak gormeyen sendin sen istemedin dedim,uzak durup kendime baktim,hatta avukata bile gittim azcik stres olsun diye ama yok.Sanki buyulenmis icine seytan kacmis.Tum cevrem sokta size ne oldu diye.Baska kadin var desem adamin nerede oldugu hep belli.
Neyapayim bir akil verin koskoca duvar ordu yanasamiyorum.Cocuklara cok iyi bana dusman.Beni soracak olursaniz inanin abartmiyorum hos zayif ve guzel bir kadinim.Inancliyim,cok kitap okurum,evimin her isini yaparim,misafirlerini agirlarim,onu ezmem vs ama nedir bu nefret cozemedim kapali kutu gibi.
Mantikli bir dusunce acikcasi ama bunu ona sormalimiyim boyleceBaşka kadınla cinsel birliktelik yaşayıp o anın heyecanıyla başarılı olup, hmmm sorun bende değil karimdaymis demekki diye mi düşündü de nefret etti bu kadar acaba yıllarimi yedi benim diye.mi düşündü
Suanki tavrim tamda buBence bosanmayı sımdı kabul etmeyıp. Onu da umursamayın. Bu konuda hıc konusmayın ve o konu actıgında sonra konusuruz dıyın. Bekleyın bı sure. Dayanamaz patlar. Ama sakın aglayıp sızlama. Ve bısey sorma. Yok gıbı davran
çok da emin olmayın bence yapacak oldu mu ruhunuz duymaz bana da başka kadın var gibi geldiSabah ise aksam eve.Mesaiye kalinca bakiyorum arada orda.Tatillerde evde.Varsada evli bir kadindir oda.Baska turlu olamaz.Tlfnu sifreli artik ama sosyal hesabi hep acik bakiyorum arada.
Mantikli bir dusunce acikcasi ama bunu ona sormalimiyim boylece
Meslegim var sukur ama ozelde calisma saatleri krese uygin degil.Kresler ates pahasi.nafaka 3 kurus.bunun hastalogo var cocuklarin baska dertleri var ben hastalansam surunirler.Yani kimsem yok.
haci hoca iwine hic inanmazdim hic kendim icinde ne baktirdim ne birwey yawadigim zorluklara ragmen ama tanidiklarimda neler gordum neler belki aranizin bozulmasini isteyenler olmuw batil inanclar ama bazen oldugunu goruyoruz neyse eyer bawka kadin yoksa tabi bide ben anlamadim iwi deyiwtide parasimi cok oldu yani arkadawlarin yazdiklarina istinadrn sordum? ben hep dara duwunce ayetel kursi okurum okuyum uflerim evime cocuklara ewime Allah yardimcin olsunArkadaslar 7 yillik evliyim 3-5 yaslarinda iki cocugum var.Evliligimizde tek sorun esimin cinsel olarak problemiydi.Doktora gidecegini defalarca soylesede gitmedi.Ama dert etmedik bunu ve iyi bir aile olduk cok sevdik.Ilgili bir es ve baba oldu.Zamaninda ben ozel hayatimiz dolayisiyla ayrilalim desemde ki cocuk yoktu ozaman asla seni seviyorum dedi.Bende etrafta onca kotu adam varken varsin olsun duzelir dedim.Neyse uzatmayayim.1 sene once sehir ve is degistirdi.Ortami konumu degisti iyi anlamda ama gelin gorunki o adam öldü yeniden dogdu.Hemde benden nefret ederek.Son 6 aydir bana dusman gibi bakiyor,yatagi ayirdi,ailesine bosanicam dedi,pismanim dedi,suan sadece cocuklar icin duruyormus ki benimle hic ilgisi yok.Assagiladi,kadinligima agir laflar etti,kokuyorsun dedi,yatagi ayirdi,git dedi.Isremiyorum seni diyor baskada bise demiyor.Bu evlilikte soylenmez ama maddi olarak ben kurdum herseyi,ona hayattaki bazi guzellikleri ben yasattim.Tatiller,guzel restaurantlar,tiyatro,hediye vs.Birkere harclik almisligim bile yok.Suan ozel bir iste caliaiyorum,biraz birikmisim var bekarliktan kalma.Biliyorum bukadar hakarete herkes cekme senin sucun yok gururlu ol desede gonlum yuvamin dagilmasindan yana degil.Ama agladim,konustum,yalvardim,beni kadin olarak gormeyen sendin sen istemedin dedim,uzak durup kendime baktim,hatta avukata bile gittim azcik stres olsun diye ama yok.Sanki buyulenmis icine seytan kacmis.Tum cevrem sokta size ne oldu diye.Baska kadin var desem adamin nerede oldugu hep belli.
Neyapayim bir akil verin koskoca duvar ordu yanasamiyorum.Cocuklara cok iyi bana dusman.Beni soracak olursaniz inanin abartmiyorum hos zayif ve guzel bir kadinim.Inancliyim,cok kitap okurum,evimin her isini yaparim,misafirlerini agirlarim,onu ezmem vs ama nedir bu nefret cozemedim kapali kutu gibi.
Eşinizin biraz gözü dönmüş asla itiraf etmeyecektir.. Genelde itiraf eden erkekler pişman olan erkekler.. Sakın kendini bırakma benim çok yakınım aldatıldı ve ben yanında birebir yaşadım, bayagı tecrübeliyim yani..boşanma bence sebepsiz boşanma olmaz seviyorum de pisliğe yat sürünsün biraz, boşanırsanda duygusal davranma dişli ol. İnan erkekler genelde başka bir kadına aşık olunca gözden çıkarıyorlar, yoksa erkekler yuva düzenini asla bozmuyorlar normal aldatmada o büyük aşk yaşadıgı metresi 5 dk da ortada bırakıyorlar ne hikaye uyduruyorlar dersinki gazozuna ilaç katmışlar o derece yani yersen.. Birde muhtemelen iş arkadaşıdır diye düşünüyorum, genelde iş dışında hayatı olmayanlar işyerinde ilişki yaşıyor ve yakalanmaları daha zor. Telinde en çok erkek ismiyle arananada dikkat et, genelde erkek ismi kayıtlı aldatmalarda, (yedek teli yoksa)..Sizce bunu acikca soyleyip sormalimoyim
Bacım evde 3gün bakara suresini oku bilmiyorsanda netten aç okunsun evde.Kimiside buyu var bu adamda diyor ama ben hic anlamam o islerden.Muhabbetine kahve kapatmaktan baska bilmem ben haci hoca
Okuyorum hergun hergece allah hayirlara cukarsinBacım evde 3gün bakara suresini oku bilmiyorsanda netten aç okunsun evde.
Hayatimi 10 kat zorlastirip cocuklarimi iyi bir babadan ayirmak aklimda degil suan.Oncelikle emin olmaliyim herseyi yapip care kalmadigindan.Yok ya başa çıkabilirsin aslinda kendine güvenini bi kazansan. Özelde is bulursun, evine de sorup soruşturup guvenebilecegin birini yatili alırsın ya da gün içinde uzun süre kalabilecek birini. Daha geçen bosanacak olan bir bayan aynen de böyle yapmaya karar vermişti. Sen niye yapamayasin ki.
Ailesiyle bir derdim yok ama gercekten icine seytan kacmista baskasi var gibi icinde.6 ay once bir anda degismesi hic normal gelmedi.
Suan sevmiyor gibi duruyorm dedigin gibi nefret ediyor duruyor. Ama bir insan neden durduk yere burak karisindan yada kocasindan , bir insandan neden nefret eder ki?
Bu cinsel sorunu biriyle hic paylastiniz mi? Acaba niriyle yuzyuze yada telefonla gorusurken duymus olabilir mi?
Sanki kendi iradesi disinda davraniyor. Yani kendisi degilde tevbe yaRABBIM icine seytan kacmis gibi baskasi yonetliyor gibi sanki adami.
Ailesi ne diyor?
Bir dusmaniniz falan varmiydi? Akrabalardan falan ne bileyim...
Cok ilginc. Durduk yere değişmesinin.
Bende inanin bunu yapmaya calisiyorum ve acikca soyledimde.Sadece cocuklar ocin duruyorum diyor.Bazen patliyorum elimde olmadan git bu evden diyorum.Gitmek zaten hep var aklinda ama henuz gitmedi.Ama bosanmak yok aklimda gitsedeeğer psikolojik olarak dayanabilirsen küçük evladın da okul yaşına gelene kadar boşanmayı rafa kaldır. eşini de seni asla boşamam, tazminat alırım, seni rezil ederim vs ile korkutup bu sürede susmasını sağlayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?