kocam benden sogudugunu bosanmak istedigini soyluyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi http
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öyle güzel kalbiniz var ki inşallah en kısa sürede karşınıza sizi hakeden biri çıkar, bizler de manevi olarak yanınızdayız

Nasılsınız?Merak ettim sizi.
bazen tamamen herseyi unutuyorum bazende bian hersey aklima geliyo napcgimi bilemiyorum bugun evime gidicem ve orda ysamaya baslicm alismam lazm..kalbim cok kirik nasil anlatiyim yuregmde baska bi sizi var uzgnm bazen toparlamaya calisiyrm snra hepden dagiliyorum icimdeki ofke sevgimi bastrsn istyrm karmakarisigm

Attığınız her adımda başarı ve mutluluk sizinle olsun inşallah; Allah çok hayırlı kapılar açsın.

Yeni eşi mi almış evi arabayı, adam mı ona almış

kizlar beta hcg 286 cikti doktora gttim bugun kese gozukmedi

yolunda gitmeyen tek şey çocuk olmamasımı

belli degil 2 gunde bir artisa bakilckms

Gerçekten mi?Hamilelik var bu durumda.peki ne yapmayı düşünüyorsunuz

allah nasip ederse oyle bir durum olrsa dogururum. kimseyede muhtac etmeden bakarim cocuguma..evim var ve calisiyorum

Allah hayırlısını versin.Empati yapıyorum ben de sizin gibi yapardım.Şu anda tüp bebek için tedavi görüyorum hep düşünüyorum acaba boşansam eşim başka biriyle çocuk yapsa mutlu olsa diyorum.Zor kararlar gerçekten.

sorun bebeğinizin olmaması mi ,bu erkekler çocuk olduktan sonrada yoruluyor merak etme onların tek sorunu kendileri ve bencillikleri

bu yorumu okdr begendim ki afadan 3 yil gecti ve geldgim durumu soyluyorum.. gncelleme olarak esimle nisan ayinin irtasinda bosandk kasim 28 gbi tekrr nikah yaptik aralikda dogum yaptim suan cocugum 3 yasina girmek uzere 3 ay once esimle tekrr bosandim..ve su hayatta sunu ogrendim olmuyorsa zorlamicakmsn

Hayatımı durup dururken kendime nasıl dar edebilirim sorusunun cevabı olmuş sizin olayınız

Alıntıya şok oldum Kaç yıl geçmiş aradan

Bir musibet bin nasihatten iyidir demiş atalarımız

Umarım tekrar barışmayı düşünmüyorsunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…