Öyle güzel kalbiniz var ki inşallah en kısa sürede karşınıza sizi hakeden biri çıkar, bizler de manevi olarak yanınızdayızgercekden desteginz benim icin cok onemli. cok teskkrler.insallah hatasini anlar ve pisman olur cnku buyuk bir hakszlk yapti bana..ama pismanligi benim hayatimi etkilemesn istiyrm..mutlu olsun baksin hayatina geri donmesin yani ama biliyorum 2 ay 3 ay snra baslicak merak etcek cnku az degil 8 yil 4 yil evlilik 4 yil sevgililik donemi unutamaz yani yaptiklarimi okadr vicdansiz degldr diye dusunuyrm
teskkler gerckden soyledgnz hersey benm icin cok kiymetliÖyle güzel kalbiniz var ki inşallah en kısa sürede karşınıza sizi hakeden biri çıkar, bizler de manevi olarak yanınızdayız
calisiyorum zaten suan yillik izindeyimHerşey unutulur rahat olun bi işe girin evde durmakla zorlanırsınız çocukda yokmuş herşeyin hayırlısı olsun
bazen tamamen herseyi unutuyorum bazende bian hersey aklima geliyo napcgimi bilemiyorum bugun evime gidicem ve orda ysamaya baslicm alismam lazm..kalbim cok kirik nasil anlatiyim yuregmde baska bi sizi var uzgnm bazen toparlamaya calisiyrm snra hepden dagiliyorum icimdeki ofke sevgimi bastrsn istyrm karmakarisigmNasılsınız?Merak ettim sizi.
En son bir arkadaşımın eşi soğudum diye dostça ayrılmıştı. Kadın da üzüldü baya gurur yaptı 5 kuruş istemedi. Adam 3 ay sonra evlendi iş yerinden bir kadınla, sözde boşandıktan sonra başlamış ilişkileri. Yersen tabi. Altına Mercedes çekti yeni ev aldı. Özel okula ortak oldu adam. Meğer boşanmanın alt yapısını çok sağlam atmış. Kadını da soğudum ayağına duygusal yaklaşıp kandırmış.
Bir erkek başkasını bulmadan kolay kolay soğumaz.
calisiyorum zaten suan yillik izindeyim
yolunda gitmeyen tek şey çocuk olmamasımıarkadaslar merhaba 4 yildir inisli cikisli bir evliligm var esimi cok seviyorum oda beni seviyor ama bir turlu biseyler yolunda gitmiyor.. cok uzuluyorum cokda seviyorum esimi smdi pazrtesi gnu bosnmak icin basvurcaz benden sogudugunu yorulduginu soyluyor cok zoruma gidiyo istenmeyen biri olmak bebek tedavisi gorduk olmadi. tup bebek yqptik gecen ay oda olmadi. napicagima sasrsm lutfen yardm ediin bisey soyleyn icim aciyo
sorun bebeğinizin olmaması mi ,bu erkekler çocuk olduktan sonrada yoruluyor merak etme onların tek sorunu kendileri ve bencillikleriarkadaslar merhaba 4 yildir inisli cikisli bir evliligm var esimi cok seviyorum oda beni seviyor ama bir turlu biseyler yolunda gitmiyor.. cok uzuluyorum cokda seviyorum esimi smdi pazrtesi gnu bosnmak icin basvurcaz benden sogudugunu yorulduginu soyluyor cok zoruma gidiyo istenmeyen biri olmak bebek tedavisi gorduk olmadi. tup bebek yqptik gecen ay oda olmadi. napicagima sasrsm lutfen yardm ediin bisey soyleyn icim aciyo
bu yorumu okdr begendim ki afadan 3 yil gecti ve geldgim durumu soyluyorum.. gncelleme olarak esimle nisan ayinin irtasinda bosandk kasim 28 gbi tekrr nikah yaptik aralikda dogum yaptim suan cocugum 3 yasina girmek uzere 3 ay once esimle tekrr bosandim..ve su hayatta sunu ogrendim olmuyorsa zorlamicakmsnKocanı çok seviyon ama o seni sevmiyormuş evliliğiniz bitmiş çocuk olunca seni daha çok seveceğini değer vereceğini düşündüysen yanılmışsın olsaydı da düzelmezdi tüp bebeğin olmamasını da canına minnet bilmiş
Hayatımı durup dururken kendime nasıl dar edebilirim sorusunun cevabı olmuş sizin olayınızbu yorumu okdr begendim ki afadan 3 yil gecti ve geldgim durumu soyluyorum.. gncelleme olarak esimle nisan ayinin irtasinda bosandk kasim 28 gbi tekrr nikah yaptik aralikda dogum yaptim suan cocugum 3 yasina girmek uzere 3 ay once esimle tekrr bosandim..ve su hayatta sunu ogrendim olmuyorsa zorlamicakmsn
Alıntıya şok oldum Kaç yıl geçmiş aradanbu yorumu okdr begendim ki afadan 3 yil gecti ve geldgim durumu soyluyorum.. gncelleme olarak esimle nisan ayinin irtasinda bosandk kasim 28 gbi tekrr nikah yaptik aralikda dogum yaptim suan cocugum 3 yasina girmek uzere 3 ay once esimle tekrr bosandim..ve su hayatta sunu ogrendim olmuyorsa zorlamicakmsn
cok haklisiniz yani ne derseniz haklisinz hayatimi bir uc yil daha zehir ettim kendimeAlıntıya şok oldum Kaç yıl geçmiş aradan
Bir musibet bin nasihatten iyidir demiş atalarımız
Umarım tekrar barışmayı düşünmüyorsunuzdur
yok yok aslaa aslaaa yani kendim ettim kendim buldumAlıntıya şok oldum Kaç yıl geçmiş aradan
Bir musibet bin nasihatten iyidir demiş atalarımız
Umarım tekrar barışmayı düşünmüyorsunuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?