gercekden desteginz benim icin cok onemli. cok teskkrler.insallah hatasini anlar ve pisman olur cnku buyuk bir hakszlk yapti bana..ama pismanligi benim hayatimi etkilemesn istiyrm..mutlu olsun baksin hayatina geri donmesin yani ama biliyorum 2 ay 3 ay snra baslicak merak etcek cnku az degil 8 yil 4 yil evlilik 4 yil sevgililik donemi unutamaz yani yaptiklarimi okadr vicdansiz degldr diye dusunuyrmSu an ne yapiyordur, vicdani rahat mi demissin. Erkekler bosanmaya narkoz almis ameliyata girer gibi girerler. Bosandiktan sonra zincirinden bosalmis gibi ozgur olduklarini dusunerek oh be derler. Ilk basta mutludurlar, eglenirler. Narkozun etkisi gecince sonra sonra acisini tadarlar.
Kadinlarsa bosanmaya narkoz almadan ameliyata girer gibi giderler. Acisini ceke ceke bosanirlar. Dibine kadar acisini yasarlar. Sonra bir gun tum acilari bitince kullerinden yeniden dogarlar oh be derler.
Her katil cinayet yerine bir gun doner. Tam oldurdum mu diye meraktan. Birkac sene sonra tekrar karsina cikar merak etme. Nasil oldugunu merak edeceginden.
Ben de yasadim. Uc yil sonra dondu. Sonra tekrar gitti.
Toparlaniyorsun merak etme. Ilk zaman zor olsa da sonra daha guclu oluyorsun.
Annenler sen guclu oldukca daha kolay toparlanirlar. Kendin icin de bunu yapmalisin. Aglama diyemem, icindeki zehiri atmak icin agla ancak sunu da unutna sen mutlu olursan annenler de mutlu olur. O yuzden iyilesme surecini hizlandirman icin terapi almani da oneririm. Ne zaman istersen yaz. Biz buradayiz. Gelismelerden haber verirsen de seviniriz.
Suan olay cok taze. Oda kendini rahatlatmak icin sizi suçluyor. Sular durulsun bakalim. Naptim ben pire icin yorgan mi yaktim diyecek. Ama sizin icin bi anlami kalmasın.inaniyorum atlaticam insallah cok zaman gecicek belki ama iyiki diyecegimi biliyorum..allah buyukk insallah olucak ya mutlu olucam. ara ara agliyorum yaptiklarim geliyor aklima sonrada nasil dayanmisim diyorum suanda suclu konuma getiriyor beni sende istedin ayrilmayi diye sanki ben durduk yere kabul ettim vicdanini rahtlatmaya calisiyor
Saglikli bir iliskiniz yok. Ani sinirle hareket eden erkek evlilikte tehlikelidir. Ani bir kararla karniniz burnunuzdayken kapiyi carpip gidebilir misal.Evlilik sadece sevgiyle yurumuyor,cekilir hale geliyor. Bu kadar gidip gelen erkek en son gidisinde cirkinlesir,taniyamazsiniz bile onu. Onun icin sogudum gibi bir kadini yaralayacak bir laf ciktiysa esinizin agzindan avukata durumu havale edin.Muhattap olmayin. Artik bu kadar duygusal olmayin. Tup bebek tutsa da sizden sogudum derdi esiniz,sanslisiniz onunla omur boyu bir baginiz olmayacak. Baska biri var midir,olabilir bilemeyiz. Ani bir sinir aninda diye baslayan bir cumle duymamaniz icin esinizin size verecegi bir guvence var mi?Karakter,sadakat,iyi gun kotu gun...gibi.3 kere yine bosanma karari aldik ama dayanamdk birbirimize hep sevgmz agir basti. ama smdi durduk yere kavga etmeden ayriliyoruz sebep yok yani. seviyorum fedakarlikda yaptim ama olmuyor ben ayrmak istemiyorum ama beni istemeyen adami bende istemiyorum zoruma gidiyor cokda pismam olucak biliyorum..
insallah bnde arkadsnz gbi gercek mutlulugu yqsarim ben esime asiri guveniyodum beni hic birakmaz diyodum ama hepsi gerckden yalnms..kendime kizmiyrm ama hersey tecrube kimseye fazla guvenmemem gerektigini ogrenms oldum. sevgininde binayari varma onu ogrendm kendimden daha cok seviyodum ben onu ama gervkden bosunyms smdi sadece hzur bulmayi bekliyrmSuan olay cok taze. Oda kendini rahatlatmak icin sizi suçluyor. Sular durulsun bakalim. Naptim ben pire icin yorgan mi yaktim diyecek. Ama sizin icin bi anlami kalmasın.
Gerçi ne durumda olursa olsun, mutlu da olsa sizi uzmesin bu nötr olun ona karşı. Sosyal medyadan vs. takip etmeyin. Onu hatirlatacak seylerden uzak durun. Uzuluyosaniz aci veriyosa, hala seviyosunuz diye dusunuyorum
cok zor ya Allah sabır versin. İmtihan dunyasindayiz sabredin tüm ictenliginizle. Hayat bu nelere gebe. Hic beklemediğiniz anda kiymet bilecek biri cikar insallah karsiniza. Arkadasim 40 yaşında ayrıldı. Suan cok mutlu boşa gecmis yillarim diyor. Cocuguda var. Bakış acınızı olumlu yone çevirin.yapacağınız tek sey bu artik
bosandim ben carsmba gunuSaglikli bir iliskiniz yok. Ani sinirle hareket eden erkek evlilikte tehlikelidir. Ani bir kararla karniniz burnunuzdayken kapiyi carpip gidebilir misal.Evlilik sadece sevgiyle yurumuyor,cekilir hale geliyor. Bu kadar gidip gelen erkek en son gidisinde cirkinlesir,taniyamazsiniz bile onu. Onun icin sogudum gibi bir kadini yaralayacak bir laf ciktiysa esinizin agzindan avukata durumu havale edin.Muhattap olmayin. Artik bu kadar duygusal olmayin. Tup bebek tutsa da sizden sogudum derdi esiniz,sanslisiniz onunla omur boyu bir baginiz olmayacak. Baska biri var midir,olabilir bilemeyiz. Ani bir sinir aninda diye baslayan bir cumle duymamaniz icin esinizin size verecegi bir guvence var mi?Karakter,sadakat,iyi gun kotu gun...gibi.
Kesinlikle sizi uzmek gibi bir niyetim yok ama olaya cok yanlis acidan bakiyorsunuz. Unutur,unutacak,unuturlar. Erkek boyledir. Yaptiklarinizi da siz unutun. Sunu da bilin cok mutlu olabilir. Hayat cok degisik. Artik o degil siz onemlisiniz. Sizin yapacaklariniz onemli. Yillar sonra surundugunu pisman oldugunu da gorebilirsiniz cok mutlu aile babasi oldugunu da. 2.cisi bir kadini yikar. Onun icin yasandi bitti,deyin sayfayi cevirin. Erkek icin son dakikalar hatirlanir yillar degil maalesef. Yapmasaydi bile denir. Cok mutlu olursunuz insallah. Gercekci de olmaniz dilegiyle.gercekden desteginz benim icin cok onemli. cok teskkrler.insallah hatasini anlar ve pisman olur cnku buyuk bir hakszlk yapti bana..ama pismanligi benim hayatimi etkilemesn istiyrm..mutlu olsun baksin hayatina geri donmesin yani ama biliyorum 2 ay 3 ay snra baslicak merak etcek cnku az degil 8 yil 4 yil evlilik 4 yil sevgililik donemi unutamaz yani yaptiklarimi okadr vicdansiz degldr diye dusunuyrm
Yeni hayatinizin guzellikler getirmesini dilerim.bosandim ben carsmba gunu
cok teskkrlerYeni hayatinizin guzellikler getirmesini dilerim.
ben allahdan sadece sabir diliyorum
gercekden yasadiklarim kolay degil
ve annem hep agliyor babam uzuluyor yani bazen napcgimi sasiriyorum..
cok acida olsa guzel bi tecrube oldu uzuluyorum ama degmicegini biliyorum birgun bile pisman olmicam ayrildgm icin farkndym ama ne biliyim iste icimdeki o sizi gecmiyor..ve evime gidip esyalrimi almadm daha giremiyorum o eve annemlerin evinde tikili kaldimacini yasa evet ama karsina hayirli biri cikinca kus gibi hafifleyeceksin. Daha tecrubeli olgun olarak temiz bir sayfa acacaksin kendine ...su anda sevgi acligi hissedebilirsin ve bu duygular seni esinle barismaya yonlendirebilir ..dikkatli ol sana yaptigi haksizliklari dusun ve ya cocugun olsaydi dusecegin durumu dusun ...muhtemelen yine bosanirdiniz ve o cocugu tek basina buyuturdun ...sabahlara kadar aglamasini .vucuudnun bozulmasini...hastalandiginda basinda beklmeyi hep annen sen baban birlikte yapardiniz .. Cocuklu ve babalari yaninda olan ilgili olan kisileri gordukce o kisiye daha cok sinirlenirdin...bu yuzden yumusama....yok iligilenirdi deme...benim eski esim kizina cok duskundu ama bosaninca 5 ay boyunca çocuğu aramadı ...ara istediğim zaman al dememe rağmen çocuk habire babasını sordu....şu anda işte 15 gündür burda tatilde ama toplam 4 gün ancak alacak....neyse işte yumuşama yoluna bak üzülme bile tecrübe oldu sana
kesinlikle katiliyorum.. soylediklerinize evlilik adamlara yakisiyo boyle yari yolda birakanlara degilBosver ne mal oldugunu belli etmis defolsun gitsin bu erkekler kendini ne zannediyor cocugun yok bosanmak daha kolay kendine yeni bir hayat kur o laflari soyleyen adamla zaten bir omur gecmez krske benim ki bana soylese bosanmak icun sebep ariyorum 1yasinda kizim var ve biktim artik bunadamdan sorumsuz ilgusiz kac defa bosanalimda dedim kopek birseyde solemiyor keske o dese bosanalim diye canima minnet ozguelugumu ozledim evlilik buzamanda duzgun anlayisli erkek yoksa tamamen sacmaliktan ibaret
Bosver ne mal oldugunu belli etmis defolsun gitsin bu erkekler kendini ne zannediyor cocugun yok bosanmak daha kolay kendine yeni bir hayat kur o laflari soyleyen adamla zaten bir omur gecmez krske benim ki bana soylese bosanmak icun sebep ariyorum 1yasinda kizim var ve biktim artik bunadamdan sorumsuz ilgusiz kac defa bosanalimda dedim kopek birseyde solemiyor keske o dese bosanalim diye canima minnet ozguelugumu ozledim evlilik buzamanda duzgun anlayisli erkek yoksa tamamen sacmaliktan ibaret
insallah sogur kisa surede icimde yanan su atesSizin için üzüldüm ya neden boşanmk istiyorsunuz çok mu kötü gidiyo evliliğiniz çocugunuz sa varmış keşke böyle olmasaymış Allah yardıöcım olaun ve konu aahininde gönlü en kısa sürede soğur inşallah
insallah sogur kisa surede icimde yanan su ates
Sizin için üzüldüm ya neden boşanmk istiyorsunuz çok mu kötü gidiyo evliliğiniz çocugunuz sa varmış keşke böyle olmasaymış Allah yardıöcım olaun ve konu aahininde gönlü en kısa sürede soğur inşallah
daha fazla caba harcayamadm beni istemeyeni bende istmedm zor ama basaricam unutcm herseyiPeki neden soğumuş da boşandınız siz sevmiyor muydunuz tutmayı ısımdıröayı denedınızde olmadımı
daha fazla caba harcayamadm beni istemeyeni bende istmedm zor ama basaricam unutcm herseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?