kocam benden sogudugunu bosanmak istedigini soyluyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi http
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gercekden desteginz benim icin cok onemli. cok teskkrler.insallah hatasini anlar ve pisman olur cnku buyuk bir hakszlk yapti bana..ama pismanligi benim hayatimi etkilemesn istiyrm..mutlu olsun baksin hayatina geri donmesin yani ama biliyorum 2 ay 3 ay snra baslicak merak etcek cnku az degil 8 yil 4 yil evlilik 4 yil sevgililik donemi unutamaz yani yaptiklarimi okadr vicdansiz degldr diye dusunuyrm

Suan olay cok taze. Oda kendini rahatlatmak icin sizi suçluyor. Sular durulsun bakalim. Naptim ben pire icin yorgan mi yaktim diyecek. Ama sizin icin bi anlami kalmasın.
Gerçi ne durumda olursa olsun, mutlu da olsa sizi uzmesin bu nötr olun ona karşı. Sosyal medyadan vs. takip etmeyin. Onu hatirlatacak seylerden uzak durun. Uzuluyosaniz aci veriyosa, hala seviyosunuz diye dusunuyorum
cok zor ya Allah sabır versin. İmtihan dunyasindayiz sabredin tüm ictenliginizle. Hayat bu nelere gebe. Hic beklemediğiniz anda kiymet bilecek biri cikar insallah karsiniza. Arkadasim 40 yaşında ayrıldı. Suan cok mutlu boşa gecmis yillarim diyor. Cocuguda var. Bakış acınızı olumlu yone çevirin.yapacağınız tek sey bu artik

Saglikli bir iliskiniz yok. Ani sinirle hareket eden erkek evlilikte tehlikelidir. Ani bir kararla karniniz burnunuzdayken kapiyi carpip gidebilir misal.Evlilik sadece sevgiyle yurumuyor,cekilir hale geliyor. Bu kadar gidip gelen erkek en son gidisinde cirkinlesir,taniyamazsiniz bile onu. Onun icin sogudum gibi bir kadini yaralayacak bir laf ciktiysa esinizin agzindan avukata durumu havale edin.Muhattap olmayin. Artik bu kadar duygusal olmayin. Tup bebek tutsa da sizden sogudum derdi esiniz,sanslisiniz onunla omur boyu bir baginiz olmayacak. Baska biri var midir,olabilir bilemeyiz. Ani bir sinir aninda diye baslayan bir cumle duymamaniz icin esinizin size verecegi bir guvence var mi?Karakter,sadakat,iyi gun kotu gun...gibi.

insallah bnde arkadsnz gbi gercek mutlulugu yqsarim ben esime asiri guveniyodum beni hic birakmaz diyodum ama hepsi gerckden yalnms..kendime kizmiyrm ama hersey tecrube kimseye fazla guvenmemem gerektigini ogrenms oldum. sevgininde binayari varma onu ogrendm kendimden daha cok seviyodum ben onu ama gervkden bosunyms smdi sadece hzur bulmayi bekliyrm

bosandim ben carsmba gunu

Kesinlikle sizi uzmek gibi bir niyetim yok ama olaya cok yanlis acidan bakiyorsunuz. Unutur,unutacak,unuturlar. Erkek boyledir. Yaptiklarinizi da siz unutun. Sunu da bilin cok mutlu olabilir. Hayat cok degisik. Artik o degil siz onemlisiniz. Sizin yapacaklariniz onemli. Yillar sonra surundugunu pisman oldugunu da gorebilirsiniz cok mutlu aile babasi oldugunu da. 2.cisi bir kadini yikar. Onun icin yasandi bitti,deyin sayfayi cevirin. Erkek icin son dakikalar hatirlanir yillar degil maalesef. Yapmasaydi bile denir. Cok mutlu olursunuz insallah. Gercekci de olmaniz dilegiyle.

Kabullenmek... Cok basit bi kelime ama bunu basardiginizda caniniz daha az aciyacak. Arkadasimda güle oynaya ve severek evlenmisti. Duyunca cok uzulmustum ayrildigina. Bigun buluştuk. Baktim cok mutlu. Hayat enerjisi geri dönmüş. Bi cok hayal kirikligi yasamis evliliginde. Bunlari kabullenmis ve bir karar almış. Bize şer görünen de bi hayır var iste dedim . Her olumsuz yasanan durumun arkası, mutsuzluk olacak degil. Bosanmak olumsuz bir durum gibi gorunsede icinde barindirdigi olumlu seyleri düşün. İlerde aldatilarak ayrilabilirdin. Seni cok daha mutsuz edebilirdi şiddet uygulayabilirdi.
Adliye kapilarinda bian once bosanmak icin sira bekleyen kadınları düşün. Yangindan kaçar gibi eşlerinden kurtulmak istiyorlar.
Sevmek guvenmek ruhu besleyen duygular. Bunun icinde kendine kızma. İnsanız hepimizin bu duygulara ihtiyacı var. sende bu duygulari eşine besledin. bundan daha dogal ne olabilirdi.

ben allahdan sadece sabir diliyorum
gercekden yasadiklarim kolay degil
ve annem hep agliyor babam uzuluyor yani bazen napcgimi sasiriyorum..

acini yasa evet ama karsina hayirli biri cikinca kus gibi hafifleyeceksin. Daha tecrubeli olgun olarak temiz bir sayfa acacaksin kendine ...su anda sevgi acligi hissedebilirsin ve bu duygular seni esinle barismaya yonlendirebilir ..dikkatli ol sana yaptigi haksizliklari dusun ve ya cocugun olsaydi dusecegin durumu dusun ...muhtemelen yine bosanirdiniz ve o cocugu tek basina buyuturdun ...sabahlara kadar aglamasini .vucuudnun bozulmasini...hastalandiginda basinda beklmeyi hep annen sen baban birlikte yapardiniz .. Cocuklu ve babalari yaninda olan ilgili olan kisileri gordukce o kisiye daha cok sinirlenirdin...bu yuzden yumusama....yok iligilenirdi deme...benim eski esim kizina cok duskundu ama bosaninca 5 ay boyunca çocuğu aramadı ...ara istediğim zaman al dememe rağmen çocuk habire babasını sordu....şu anda işte 15 gündür burda tatilde ama toplam 4 gün ancak alacak....neyse işte yumuşama yoluna bak üzülme bile tecrübe oldu sana

cok acida olsa guzel bi tecrube oldu uzuluyorum ama degmicegini biliyorum birgun bile pisman olmicam ayrildgm icin farkndym ama ne biliyim iste icimdeki o sizi gecmiyor..ve evime gidip esyalrimi almadm daha giremiyorum o eve annemlerin evinde tikili kaldim

Bosver ne mal oldugunu belli etmis defolsun gitsin bu erkekler kendini ne zannediyor cocugun yok bosanmak daha kolay kendine yeni bir hayat kur o laflari soyleyen adamla zaten bir omur gecmez krske benim ki bana soylese bosanmak icun sebep ariyorum 1yasinda kizim var ve biktim artik bunadamdan sorumsuz ilgusiz kac defa bosanalimda dedim kopek birseyde solemiyor keske o dese bosanalim diye canima minnet ozguelugumu ozledim evlilik buzamanda duzgun anlayisli erkek yoksa tamamen sacmaliktan ibaret

kesinlikle katiliyorum.. soylediklerinize evlilik adamlara yakisiyo boyle yari yolda birakanlara degil

Sizin için üzüldüm ya neden boşanmk istiyorsunuz çok mu kötü gidiyo evliliğiniz çocugunuz sa varmış keşke böyle olmasaymış Allah yardıöcım olaun ve konu aahininde gönlü en kısa sürede soğur inşallah

insallah sogur kisa surede icimde yanan su ates

Yok cnm artik sogudum hamilelimden beri ilgisiz pek guzel sozler soylemez surekli maddi durumdan bahseder cocuga bakacak kimsemnyok annemden uzak ilcrde oturuyoz sirf annesine yakin olalim diye onun oturdu yere tasindim ama hicbiseye yardik etmiyo ailesi birde bizden kira aliyorlar kizksrdelseride calismiyor yan gelip yatiyor bi isede yaradiklari yok zaten beni sevmiyorlar pislikler harclikta vermior ona muhtac olmak istemiorum annemin yanina tasinirim orda cocuga bakar bende is bulunca calisirim yani boyle kafeste otueuom sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…