kocam benden sogudugunu bosanmak istedigini soyluyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi http
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hic umrumda degilms gbi geliyo olsa buyuk sorun insallah yoktur oyle bisey diyorum ya bu zmana kadr olmadi olursa hic dusunmedm naprim diye bide olmaz zaten
Inşaallah hayırlısıyla olmaz, yoksa daha boşanma sürecini atlatmadan bide bu hamilelikle iyice allak bullak olacaksınız.

Olabilir haklisiniz ama ben esyalarini toplamaya yardim etmezdim ne hali varsa gorsun derdim en azindan.Tabi herkesin yasadigi kendine.bugun birine iki gun once bosandim dedi az once de dort gun once bosandim dedi.

bebek olmamasindaki kusur kimde afedersiniz ama sizdeyse onu dolduran biri olabilir anne mesala gunah almak agirdir ama hayattada bazi gercekler var

Olabilir haklisiniz ama ben esyalarini toplamaya yardim etmezdim ne hali varsa gorsun derdim en azindan.Tabi herkesin yasadigi kendine.bugun birine iki gun once bosandim dedi az once de dort gun once bosandim dedi.
carsmba bosandim kac gun oluyor hesaplarsinz yanls yazms olabilirim ayin 08.04.19 basvuru twrihi 10.04.19 da bosanma tarihi evraklri bulnca resmini aticam size..

bebek olmamasindaki kusur kimde afedersiniz ama sizdeyse onu dolduran biri olabilir anne mesala gunah almak agirdir ama hayattada bazi gercekler var
annesi oyle bi insan degil. yapmaz diye dusunuyorum kusur yok ikimzde hersey normaldi tekrar evlenip yuva kurcak maddi durum yok batti gbi bisey yani isleri cok kotu..ben herzman destekde oldum ama ite kaka biseyler yurumuyomus..

annesi oyle bi insan degil. yapmaz diye dusunuyorum kusur yok ikimzde hersey normaldi tekrar evlenip yuva kurcak maddi durum yok batti gbi bisey yani isleri cok kotu..ben herzman destekde oldum ama ite kaka biseyler yurumuyomus..
Ne annesinin yönlendirme yapmadığından bu kadar emin olabilirsin ne de eşinin bir tarafta gizli bir birikiminin olmadığından...

carsmba bosandim kac gun oluyor hesaplarsinz yanls yazms olabilirim ayin 08.04.19 basvuru twrihi 10.04.19 da bosanma tarihi evraklri bulnca resmini aticam size..
O zaman karistirmis olabilirsiniz burda insanlarin duygulariyla oynayanlar oluyor biz uzulup yorum yapiyoruz o yuzden kuskuyla yaklastim dediginiz gibiyse hakkinizda hayirli olan neyse onu yasayin.mutluluklar dilerim.

Ne annesinin yönlendirme yapmadığından bu kadar emin olabilirsin ne de eşinin bir tarafta gizli bir birikiminin olmadığından...
tabiki de emin olamam ama annesi hasta bi kadin daha dgrusu yurume zorlugu ceken bi kadin bir kere baskasi hakknda kotu dusundugunu ne duydum ne gordum hep cile cekms bi kadin hani boyle seyleri dusuncegini sanmiyorum o yuzden oyle dedim.. suanda yuruyememesinin sebebi bile psikolojik

ozaman bosanin tek tarafli evlilik yürümezki yada bir süre ayri yasayin biraz kendi basina kalsin belki vazgecer esim mesela bana diyo seni yuvami cocuklarimi cok seviyorum ama bir gun bana dersenki istemiyorum birsey hissetmiyorum sevgi kalmadi ask bitti ozaman bosanirim haa cabalarmiyim evet ama olmuyorsa zorlamam cünkü en cok ben üzülürüm ve sende cok uzulursun karsi taraf coktan bitirmis keske boyle olmasa ama

bosanmissiniz bayadir girmedigim icin yeni fark ettim kusura bakmayin hakkinizda hayirlisi neyse o olsun allah buyuktur ona siginin

Ne zaman ayrilik konusu okusam hele de bir taraf severken diger tarafin sogudum diye sudan sebeplerle ayrildigi konu okusam kotu oluyorum.
Konu sahibi Rabbim yardimcin olsun. Yapilacak tek sey var artik giden donmuyor. Donse de tekrar gidiyor. Hayata tutunmaktan baska yapilacak sey yok. Daha cok gencsin. Kendine odaklan artik. Kimseye de kendinden cok fedakarlik yapma. Cok fedakar olan hep kaybediyor. Su yasadiklarini da kayip sanma. Edindigin su tecrubeleri hicbir okul veremezdi inan bana. Boyle boyle buyuyoruz iste. Cok gencsin. Belki de daha iyisinin gelmesi icin bunun gitmesi gerekiyordu. Cok mutlu olmani dilerim. Sen guclusun. Kimin ne dusundugunu bosver. Yasadiklarini birtek sen bilirsin. Kimseye de birsey anlatmak aciklamak zorunda degilsin.

bazen yasadiklarima inanamiyorum ama hepsi gercek biliyorum allahim bana sabir versin..gercekden cok sevdim ama kiymet bilmedi bana tecrube oldu aci tatli hersey..

acaba o napiyor ici aciyormu hic yok yere hep tartisma cikardi huzursuz etti bizi
Senın yorumlarını yakından takip ediyorum. Ve gercekten cok üzüldüm. Hayatta acı bazı olaylar var ve bunlar bir sekılde birileri tarafından yasanıyor. Neden benım basıma geldı baskaları ne guzel basardı ben neden yapamadım vb. Gibi düşüncelere kapılıyor insan zaman zaman. Şahsen bende böyle oluyor. Acı çekmek cok zor bisey ama insanı cok değiştiriyor sonunda

ben allahdan sadece sabir diliyorum
gercekden yasadiklarim kolay degil
ve annem hep agliyor babam uzuluyor yani bazen napcgimi sasiriyorum..

ben allahdan sadece sabir diliyorum
gercekden yasadiklarim kolay degil
ve annem hep agliyor babam uzuluyor yani bazen napcgimi sasiriyorum..
Anne baba size uzuluyordur. Güçlü durmaniz lazım. Allah yardimciniz olsun. Onlar icinde atlatması kolay degil. Kizlarinin yuvası 'soğudum' diyen damatlari yüzünden bozuldu.
Dunyanin sonu değil. İnsanı kendini sorgulatir böyle durumlar. Ama siz vicdanen rahat olun. Msj larinizda okudugum kadariyla kibar ince fikirli bi bayansiniz. Bu bi süreç elbette geçecek. Olabildiğince bu konu üzerinde düşünmeyin. Kitap okuyun gezin. Kurslara gidin. Baslarda hiç bir tat almazsiniz. Bi bakmışsınız zamanla dağılmış kara bulutlar.
Mutluluk sizinle olsun

inaniyorum atlaticam insallah cok zaman gecicek belki ama iyiki diyecegimi biliyorum..allah buyukk insallah olucak ya mutlu olucam. ara ara agliyorum yaptiklarim geliyor aklima sonrada nasil dayanmisim diyorum suanda suclu konuma getiriyor beni sende istedin ayrilmayi diye sanki ben durduk yere kabul ettim vicdanini rahtlatmaya calisiyor

Yanlis biliyorsunuz benim ablam da 2 gun icinde bosandi.

Su an ne yapiyordur, vicdani rahat mi demissin. Erkekler bosanmaya narkoz almis ameliyata girer gibi girerler. Bosandiktan sonra zincirinden bosalmis gibi ozgur olduklarini dusunerek oh be derler. Ilk basta mutludurlar, eglenirler. Narkozun etkisi gecince sonra sonra acisini tadarlar.
Kadinlarsa bosanmaya narkoz almadan ameliyata girer gibi giderler. Acisini ceke ceke bosanirlar. Dibine kadar acisini yasarlar. Sonra bir gun tum acilari bitince kullerinden yeniden dogarlar oh be derler.
Her katil cinayet yerine bir gun doner. Tam oldurdum mu diye meraktan. Birkac sene sonra tekrar karsina cikar merak etme. Nasil oldugunu merak edeceginden.
Ben de yasadim. Uc yil sonra dondu. Sonra tekrar gitti.
Toparlaniyorsun merak etme. Ilk zaman zor olsa da sonra daha guclu oluyorsun.
Annenler sen guclu oldukca daha kolay toparlanirlar. Kendin icin de bunu yapmalisin. Aglama diyemem, icindeki zehiri atmak icin agla ancak sunu da unutna sen mutlu olursan annenler de mutlu olur. O yuzden iyilesme surecini hizlandirman icin terapi almani da oneririm. Ne zaman istersen yaz. Biz buradayiz. Gelismelerden haber verirsen de seviniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…