kocam benden sogudugunu bosanmak istedigini soyluyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi http
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiç bir erkek kolay kolay soğudum bosanalim demez bence altında başka bi neden vardır. Siz sizden kaynaklanmadigini düşünüyorsanız yani sizin yaptığınız bişey yoksa bence salıncak gitsin soğudum diyen adam dan ne bekliceksinizki hayırlısı olsun hakkinizda

tup bebege cok zor ikna etmistim cocuk icin oldugunuda dusnmuyrm
Madem maddi sorunlar var ve kocanız bebek istemiyor. En azından durumlar düzelene kadar erteleseydiniz keşke.

ilgi alaka gostermedigi zamanlarda ben ona soyoenince hep sonu kavgayla bitiyor daha dgrusu neyden yakindysam neyden rahatsz oldysam ne zman soylesem hep sonu tartsmayla btti

İlgi alaka göstermeyince çok mu üstüne gittin. Neyden yakınıyorsun? Neyden rahatsız oluyorsun? Örneklendirsen anlarız mevzuyu belki.
Forumda bir sürü eşimden soğudum diyen kadında var kimse bu arkadaşlar için yeni bir erkek bulmuştur demiyor. Kocanın hayatında biri olup olmadığını bir şekilde anlarsın bence. Güveniyorsan diğer sebepleri düşün. Kocan ne anlatıyor etrafına bu ayrılıkla ilgili onu yaz istersen. Kimse soğudum ayrılacam demez neden soğuduğunu da anlatır. Soğudum kelimesine değil neden bu sözü söyler hale geldiğini bir araştırsan bence çözüm orada.

Eşinizin aklında başka biri olsa bile en azından işi iğrençliğe vurmamış,gelmiş ''boşanalım'' demiş,bence siz de üzerine düşmeyin artık.Net konuşmuş çünkü bu saatten sonra sadece daha da bunaltırsınız.
Ayrıca yanlış anlamayın ama inişli çıkışlı bir evlilikte eksik olan şey bebek mi sizce ? Mutluluğunuzu keşke buna bağlamasaydınız,belki eşiniz de bu yüzden yorulmuştur.

Neden sogumus ne yasadnz nasil bu raddeye gelindi biraz daha acarsanz ona gore yardmci olur herkes

Tüp tedavisi gören eşler
Bariz olarak eşiyle mutlu değilse tedaviye rafa kaldırmalı, yalnız başına çocuk yetiştirmek istemezdim, sizde oturup düşünün ve kabullenin Olmuyorsa vardır bunda bir hayır

Öncelikle şunu bir netleştirelim.
Soğuma sebebi her zaman illa başkası değildir.
İnsan gereksiz kıskançlıklar, bitmek bilmeyen kavgalar, haddini bilmeyen aile gibi
pek çok farklı sebepten yoluna girmeyen her ilişkiden soğuyabilir.

Haaa bu çok korkunç bir şey mi?
Bence hayır çoğu evlilik o yola ara ara girer, sağlam olanları o kriz dönemlerinden başarı ile çıkar.

Oturun, güzelce düşünün.
Öz eleştiri yapın.
Soğuması normal mi?
Bu kadar yıldırıcı ne yaşıyorsunuz?
Madem bu kadar zor ilişkiniz, ısrarla bebek tedavisi neden?
Bildiğim kadarıyla o tedaviler başlı başına zorlu bir süreç?
Zaten zor olan ilişkinizi daha da zora sokmak akıllıca mı?

Erkekler madiyatti cok kafaya takiyorlar.. bunu gurur meselesini haline getirmis olabilir..
Ailenizde varliklindiyirsunuz.. size istediginiz yani aliskin ildugunuz hayati verenedigi icin kendini ezik hissetmis olabilir.. sizin gelirinle geciniyorsa ev.. siz bisry demesenizde kendisi bundan rahatsizlik duyuyordur.. yazdiginizdan bunu anladim..

Malesef artik erkenler Zoru görünce mucadele etmek yerine kacmayi tercih ediyor..

Hakkinizda hayirlisi olsun..
saglicakla kalin

Geçen ay bebek tedavisi görüpte bu ay boşanmak istemesi bana "çocuğunuz olmadığı için sizi gözden çıkardığını" düşündürdü... muhtemelen anne yada kızkardeşleri boşan bundan başkası ile evlen diye doldurmuşlardır.

Gözünüzü açın, boşanacağı için evi satmak istiyor.... işi için değil.

Madem boşanacaksınız, neden kendinize ait olan evi onun işi için satmasına izin veriyorsunuz, saf mısınız siz?

Son düzenleme:

Sizinle paylaşmamak için satacak kendi evini.... sizinkini de paylaşacaksınız

olabilir hep bir aile olamadik derdim bunuda bebege baglardim evldgmzden beri hep bi evlat istedim belkide budur bilmiyrm gerckden artik kabullendm yarin gidicez bosnma dvasi icin basvurcz

Bende boşanma sürecindeyim şuan elalemin dedikodu mevzusu oldum ama ölümüş bir evlilliği sürdürmekten iyidir.Zor birşey boşanmak olmuyosa ve sizi istemiyosa sizde yeni bir hayata yelken açın.

Bende boşanma sürecindeyim şuan elalemin dedikodu mevzusu oldum ama ölmüş bir evlilliği sürdürmekten iyidir.Zor birşey boşanmak olmuyosa ve sizi istemiyosa sizde yeni bir hayata yelken açın.

Bende boşanma sürecindeyim şuan elalemin dedikodu mevzusu oldum ama ölmüş bir evlilliği sürdürmekten iyidir.Zor birşey boşanmak olmuyosa ve sizi istemiyosa sizde yeni bir hayata yelken açın.
allah yardimciniz olsun zor bi surec.. bende yqkinda o surecde olucam
en kotusude sevdigim.adam tarafindan bir gun bu konuma sokulcagimi hic dusunmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…