- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
Fikir almak istiyorsun. Fikrimizi beyan ediyoruz. Bunun neresinde ayıp etmişim mesela ?!derdimizi kmseye anlatamiyoruz diye buraya soyledik diye sorunmu oldu ne demek hap atipmi geliyolr. ayiptr ya biraz hassasiyet insanlk
sen smdi fikirmi verdin elestirimi yaptin vermeyin boyle fikir..Fikir almak istiyorsun. Fikrimizi beyan ediyoruz. Bunun neresinde ayıp etmişim mesela ?!
Tamam güzel kardeşim. Eleştiri veya fikir beyan etmek.sen smdi fikirmi verdin elestirimi yaptin vermeyin boyle fikir..
Seni istemeyen birini daha fazla yorma derim kendinide yipratma bosunaarkadaslar merhaba 4 yildir inisli cikisli bir evliligm var esimi cok seviyorum oda beni seviyor ama bir turlu biseyler yolunda gitmiyor.. cok uzuluyorum cokda seviyorum esimi smdi pazrtesi gnu bosnmak icin basvurcaz benden sogudugunu yorulduginu soyluyor cok zoruma gidiyo istenmeyen biri olmak bebek tedavisi gorduk olmadi. tup bebek yqptik gecen ay oda olmadi. napicagima sasrsm lutfen yardm ediin bisey soyleyn icim aciyo
Aynen öyle bir erkek kesinlikle yedekte biri yokken soğuduğunu söylemez. Hayatında biri olmasa bile kafasında biri oluyor mutlakaEn son bir arkadaşımın eşi soğudum diye dostça ayrılmıştı. Kadın da üzüldü baya gurur yaptı 5 kuruş istemedi. Adam 3 ay sonra evlendi iş yerinden bir kadınla, sözde boşandıktan sonra başlamış ilişkileri. Yersen tabi. Altına Mercedes çekti yeni ev aldı. Özel okula ortak oldu adam. Meğer boşanmanın alt yapısını çok sağlam atmış. Kadını da soğudum ayağına duygusal yaklaşıp kandırmış.
Bir erkek başkasını bulmadan kolay kolay soğumaz.
Erkeklere akil sır ermiyor çoğu zaman. Ama üzülerek fikrimi soylemem gerekirse, eşiniz gerçek duygusunu söylemiş olabilir. Seviyor olsa vazgeçmez. Yani ama tabi altında yatan başka şeyler de olabilirayrilik karari almadan bigun once benimle ayni yatkda uyudu bnde ona sasiriyorum ya
ilgi alaka gostermedigi zamanlarda ben ona soyoenince hep sonu kavgayla bitiyor daha dgrusu neyden yakindysam neyden rahatsz oldysam ne zman soylesem hep sonu tartsmayla bttiÖnce soğuma sebeplerini öğrenmeye çalış senin için basit olan bir şey karşındaki için basit olmayabilir. Neden ailelere söylemiyorsunuz bitsin ondan sonra söyleriz neden. Çocuk olmamasını bir takıntı haline getirip eşini yıprattığın oldu mu? Öncelikle sorunu bir öğrenmek gerek öyle basit şeyler demek ne kadar doğru bilmiyorum. Özel değilse şu tartışma sebeplerinizin bir kaç tanesini yazabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?