• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni aldatacak nasıl ispatlayım ve ne yapmalıyım

Ikinci bebeği bile isteye üstelik maddi manevi uğraşlarla tüp bebek olarak yap sonra bu işlere giriş...
Bi yandan da şöyle düşündüm erkeklerin dünyası farklı sanki.direkt ben evliyim karım da hamile saçmalama demeyi yediremiyor mu nedir.oyalamış sanki arkadaşını.
Sessiz olun takipte kalın yine de..

Çok üzüldüm durumunuza.şuan küçük oğlunuzun ve karninizdaki bebeği düşünün. sakın takip işine girmeyin.ama bir tanıdığınız varsa takip ettirin.foto çeksin birde delil olarak
O yazışmaları sakladiginizda çok iyi olmuş.
Ve ayrılmaya karar verirseniz siz değil o defolup gitsin evden.şer. .siz!

Iyi de zaten aldatmis . Hayır bu mesajları gördüğünüz halde pzt mi bekliceksiniz. Ay ne garipsiniz ya

Allahindan bulsun eger yapiyosaaaa..
Cok sinirlendim senin cocugun dogacak pislik heriffff paralari nereye harciyo igreniyorum bunlardan yaaaaaa

Allah yardımcınız olsun uyanık olun. Patası batsın pislikler. Hastalık kaptıracaklar karılarına.
Kızlar merhaba
ben 13 senelik evli eski bir üyeyim. 10 yaşında oğlum ve 7 aylık kızım karnımda ayrıca tüp bebek. Eşim son 2 aydır yanıma yaklaşmıyor ve hep bebeğe birsey olur diye korkuyorum diyor sorunca.
Normalde uzun zamandır işten çıkar eve gelir. Bundan 1 sene öncesi ekstra araba işi yaptığı için iş çıkıslarinda geç geldiği aldığı parayi da ekstra olduğu için tam bilmediğim zamanlar olmuştur. Ama dedigim gibi yaklaşık 10 aydır işten eve direk gelir.
He daha önceden de birkaç yazışma vs görmüştüm işyerinden kızlarla ama sevgili gibi değil kur yapıyor gibi hep inkar etti.
Bugün uzun zamandır yapmadığım bişeyi yaptım ve telini kurcaladim.
Whats up tan bir arkadaşı aksama işin yoksa 2 çıtır ayarladim gidelim yazmış ve resimlerini de yollamış ( öyle kızlar )
Bizim ki de boya yapıyorum param yok demiş. Arkadaşı ısrar etmiş bu yorgunluğun üzerine iyi ..... yaparsın diye. Bizimki de olmaz çok yorgunum. Hemde para yok pazartesi is var o zaman gidelim demiş. Arkadaş tekrar yarın gidiyormuş kızlar beni yalnız bırakma demiş. Bizimki tekrar gelemem diyince o zaman ben gidiyorum. Ama beni yalnız bıraktın keşke gelseydin demiş o da benim yerime de takıl demiş.
Şimdi ben bu durumda aklımda iki seçenek var.
Birincisi is cikisi eğer arabayi bana bırakırsa gidip çıkışta takip etmek ki daha önce hiç yapmadım kaybeder miyim diye düşünüyorum . Ayrıca yanımda oğlum da olacak mecbur bırakacak yer olmadığı için ve ben o anda Öyle bir olay içinde yakalarsam kıyameti koparıp basıp babamın Evine gidicem. Ve boşanicam
İkisini ise Pazartesi yi bekleyip gerçekten gidecek mi diye bakıp bana olduğun yerden bana resim at demek. Araba işi için gittim dediğinde.
Resim ne kadar doğru olur isterse ayarlar diye düşünüyorum.
Üçüncüsü ise bu yazılanları kendime mail atıp sakladım
Oncelikle kızımı doğurup bir ise girip birikim yapıp ondan sonra ona söylemeden gidip dava açıp bunları da mahkemeye verip direk boşanmak.
Ne olur bir akıl verin sinirden daha önce başka sebeplerden iki kere sancim tuttu ve erken doğum riskim var
Ne yapmam lazım beynim durdu ama içim içimi yiyor. Sinirle kalkıp yanlış bişey yapıp onu uyandırmak istemiyorum ama midem de kabul etmiyor.[/QUOTE

Hepinizin yazdıklarını okudum hepiniz boşa diyorsunuz zaten Benim de amacım bu. Ama en kolay ve kesin inkar olmayacak şekilde.
Aranızda avukat olan varsa yada başına böyle bişey gelen beni yönlendirebilir mi. Bir avukata Danışıp öyle hareket etmem lazım. Bu durumda kavga dövüş hem oğlum hemde kızım için karnımda çok kötü olur Diye korkuyorum
evet ama sizin psikoloji bu durumu kaldırabilecek mi? iyice düşünün bence. şüpheye bile yer kalmamış çok üzgünüm ama adama zaten normal geliyor belli ki. foto, takip değil de mesajlaşmalardan kanıt bulmaya çalışsanız. en azından daha az yıpranırsınız ve çocuklarınızı sürüklememiş olursunuz. ayrıca takip etseniz de etmeseniz de bu işin sonu belli.

Soğukkanlılığınız hoşuma gitti. Genelde duygularımıza yenilip dökülürüz biz kadınlar. Ben dayanamaz hemen yapışırdım yakasına sanırım.

Yani.. durumunuzu bilmiyorum ama şu an boşanma kararını verip, kesinleştirip, zamanını ertelerseniz çok daha iyi olur..
Eşinize kenara para koymak istediğinizi söyleyin, bir şeyler alıyormuş gibi yapın.. para atın kenara.. atabildiğiniz kadar.. Zaten boşanacaksınız.. Mutfak giderinden kısın gerekirse.. Doğumu ödesin, bebeğin her türlü giderini karşılasın, bir sürü masraf çıkarıp parasını alıp alıp kenara atın siz de.. Günü geldiğinde de mis gibi boşanırsınız... Bu adam sizi aldatmış gibi görünüyor zaten.. Boşanacaksınız ödül gibi hemen boşanmayın... Kenarda birikiminiz olsun ve şu masraflı günlerinizde düzen kurmaya çalışmayın... Acele etmeyin... Sakin sakin... birikim yaparak... günü geldiğinde..

Gayet aklınız başınızda doğru karar alabileceğinize Eminim avukattan fikir almak en doğrusu ama bu tarz davalarda elinde kanıt olursa tazminat alarak boşanma davası Leh'inize sonuçlanabiliyormuş bi yakınım aldatıldığını öğrendi elinde belge varsa getir hemen boşanırsın hemde tazminat ve nafaka alırsın evide alırız demişti üstelik hamilelik gibi özel bi durum söz konusu tüm detaylar senin lehine

Bence bu yazisma yeterli zaten delil olarak. Ama daha fazlasini istiyosan whatapptan takip edip bekleyebilirsin. Bi yandan kasilmam var, erken dogum riskim var diyosun. Bu kadar stresi nasil kaldiricaksin ? Kocana cok kotu saydirdim.

Bence oglunuzu yaniniza almayin ilerde iyilesemeyen bir yara olarak kalir ruhunda. Oncelikle avukata danisin sizi yonlendirsin. Elinizde saglam deliller olsun ki tazminat alabilesiniz.elinizde delil olmadan esinize hicbir sey belli etmeyin. Allah yardimciniz olsun

Lütfen yorum yaparken 7 aylık hamile olduğumu düşünün. İnanın şu anda elime bıçak alıp delik desik edesim var. Ama karnımda bebek yanımda çocuk mantıklı hareket edip en Doğru olanı yapmaya çalışıyorum. Bana lütfen tanıdık Avukatı olan varsa özelden yazsın Danışıp ona göre hareket edicem.
Ben zaten aldatıldıgımın farkındayım
Ama önce çocuklarımı sonra da kendimi garantiye almam lazım
Annem yok rahmetli babamın yanında çalışmayan bir erkek kardeşim gelin ve bebekleri var
Oraya zaten gidemem
Kendine çocuklarımla şu anda nasıl bir hayat kurabilirim onu düşüyorum
Avukata Danışıp neler yapabilirim onu sorup davayı açıp ondan sonra evden kovucam zaten

Lütfen yorum yaparken 7 aylık hamile olduğumu düşünün. İnanın şu anda elime bıçak alıp delik desik edesim var. Ama karnımda bebek yanımda çocuk mantıklı hareket edip en Doğru olanı yapmaya çalışıyorum. Bana lütfen tanıdık Avukatı olan varsa özelden yazsın Danışıp ona göre hareket edicem.
Ben zaten aldatıldıgımın farkındayım
Ama önce çocuklarımı sonra da kendimi garantiye almam lazım
Annem yok rahmetli babamın yanında çalışmayan bir erkek kardeşim gelin ve bebekleri var
Oraya zaten gidemem
Kendine çocuklarımla şu anda nasıl bir hayat kurabilirim onu düşüyorum
Avukata Danışıp neler yapabilirim onu sorup davayı açıp ondan sonra evden kovucam zaten
Allah yardımcınız olsun.lütfen sakinliginizi koruyun.sağlık herşeyden önemli. herşeyden önce bir annesiniz.allah o babaligi bilmeyen,evlatlarının ve eşinin hakkını elin o..pularina yediren kocanıizin ayağına dolastirsin.
Sizede sabır diliyorum.

Hiç takip falan etme, hiç de kurcalayıp sinirlerini iyice bozma. Bilmek ayrıdır, gözüyle görmek ayrı. Aldatılmak zaten bir travma, buna kendi gözlerinle şahit olmana hiç gerek yok.

G gothmakeup Sister, konuyu inceler misin?

Kızlar merhaba
ben 13 senelik evli eski bir üyeyim. 10 yaşında oğlum ve 7 aylık kızım karnımda ayrıca tüp bebek. Eşim son 2 aydır yanıma yaklaşmıyor ve hep bebeğe birsey olur diye korkuyorum diyor sorunca.
Normalde uzun zamandır işten çıkar eve gelir. Bundan 1 sene öncesi ekstra araba işi yaptığı için iş çıkıslarinda geç geldiği aldığı parayi da ekstra olduğu için tam bilmediğim zamanlar olmuştur. Ama dedigim gibi yaklaşık 10 aydır işten eve direk gelir.
He daha önceden de birkaç yazışma vs görmüştüm işyerinden kızlarla ama sevgili gibi değil kur yapıyor gibi hep inkar etti.
Bugün uzun zamandır yapmadığım bişeyi yaptım ve telini kurcaladim.
Whats up tan bir arkadaşı aksama işin yoksa 2 çıtır ayarladim gidelim yazmış ve resimlerini de yollamış ( öyle kızlar )
Bizim ki de boya yapıyorum param yok demiş. Arkadaşı ısrar etmiş bu yorgunluğun üzerine iyi ..... yaparsın diye. Bizimki de olmaz çok yorgunum. Hemde para yok pazartesi is var o zaman gidelim demiş. Arkadaş tekrar yarın gidiyormuş kızlar beni yalnız bırakma demiş. Bizimki tekrar gelemem diyince o zaman ben gidiyorum. Ama beni yalnız bıraktın keşke gelseydin demiş o da benim yerime de takıl demiş.
Şimdi ben bu durumda aklımda iki seçenek var.
Birincisi is cikisi eğer arabayi bana bırakırsa gidip çıkışta takip etmek ki daha önce hiç yapmadım kaybeder miyim diye düşünüyorum . Ayrıca yanımda oğlum da olacak mecbur bırakacak yer olmadığı için ve ben o anda Öyle bir olay içinde yakalarsam kıyameti koparıp basıp babamın Evine gidicem. Ve boşanicam
İkisini ise Pazartesi yi bekleyip gerçekten gidecek mi diye bakıp bana olduğun yerden bana resim at demek. Araba işi için gittim dediğinde.
Resim ne kadar doğru olur isterse ayarlar diye düşünüyorum.
Üçüncüsü ise bu yazılanları kendime mail atıp sakladım
Oncelikle kızımı doğurup bir ise girip birikim yapıp ondan sonra ona söylemeden gidip dava açıp bunları da mahkemeye verip direk boşanmak.
Ne olur bir akıl verin sinirden daha önce başka sebeplerden iki kere sancim tuttu ve erken doğum riskim var
Ne yapmam lazım beynim durdu ama içim içimi yiyor. Sinirle kalkıp yanlış bişey yapıp onu uyandırmak istemiyorum ama midem de kabul etmiyor.
Hıc ısbat islerıne girme arkadasim yazışmalar gun gıbı ortada isbat edılecek bırsey yokkı adam besbellı mayilli aldatmaya,o sozlerınden sonra yapsa ne olur yapmasa ne olur bugün yapmasa yarın para elıne gecınce yapıcak...arkadası çıtır buldum takılalım dıye rahatca bır teklıfte bulunabılıyorsa emın olkı daha önce bu işi beraber yapmislardır...ben senın yerınde olsam dayanamam yazısmları gosterırım bır guzel evdende kovarım,yok eger bosanmam yapamam dersen konuyu hıc acma,ayrıca yedı yasındakı sabıylede çapkınlık pesındekı kocanı takıp falan etme cocuga yazıktır...

Bence pazartesiyi bekle. Gidecek mi gitmeyecek mi bakarsın. Bana daha çok arkadaşını oyalıyor gibi geldi. Takip et bence.

Ikinci bebeği bile isteye üstelik maddi manevi uğraşlarla tüp bebek olarak yap sonra bu işlere giriş...
Bi yandan da şöyle düşündüm erkeklerin dünyası farklı sanki.direkt ben evliyim karım da hamile saçmalama demeyi yediremiyor mu nedir.oyalamış sanki arkadaşını.
Sessiz olun takipte kalın yine de..
Bana da öyle geldi. Bir erkek heleki karşısındaki öyle bir adamsa ben yapmam diyemiyor. Ama yine de takip etmek lazım

Ben yarın bir avukat ile görüşüp fikir alicam . İsabetli hareket etmem lazım . Eğer öyle bir imkanım varsa inanin onu ortada bırakıp kurussuz kızımın yüzünü dahi göstermiycem.
Programı tele ve bilgisayar a indirdim whats up olanı
Elbet yazacak ikisi birbirine
Önce kendi kocamin sonra da o serefsizin defterini dürücem

Back
X