• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni aldatacak nasıl ispatlayım ve ne yapmalıyım

Nasıl yapıcam dediğiniz programı internetten baktım ama anlamadım. Şu anda boşanamam ama kesin delil lazım bana . Önce doğum yapıp is bulup kendimi garantiye almam lazım.
Ortada bir ev var ama benim iki çocuğa bakacak aylık gelirim yok malesef
İnternete whatsapp web yazin orda bir kod cikiyor esinizin telefonundan whatsapp ayarlarina girin orda da whatsapp web var acin orayi zaten orda kamerayi koda tutun diyor talimati yapin butun konusmalari cikar sonra geri kapatmayin ama telefona tekrar ihtiyaciniz olur yoksa. Tabi esiniz akil ederde whatsapp ayarlarina bakarsa o an sizde acik olursaniz hangi pcde acik oldugu belli olur. Ama sanmam bakmaz. Hakkinizda hayirlisi olsun ama bu yazismalar bile yeter delil olarak....

Takip işini unutun. Eşinize farklı, soğuk davranmayın. Hiçbir şeyden şüphelenmesin, şüphelenir de sorular sormaya başlarsa (suçluluk psikolojisi malum) "canım sıkkın değil ama hamilelikten sanırım tadım yok, düzelir" gibi şeyler söyleyin. Bu süre zarfında delil olarak ne toplarsanız kar.

Yeterince bilgi olunca da yüklü tazminatla boşanma davasını açarsınız.

Takip etmeye gerek yok belliki sürekli yapilan birşey basit bir muhabbetten bahsediyorlar gibi bahsettiklerine göre.
Ayrıca msjlarını yakalamışsın kur yaparken yüz bulsa üstüne atliyacak bir kocan var kur yapıp sonunda ne olucak sanıyorsun ki arkadaşız mı diyecek.

Böyle belgelerde zaman aşımı var diye biliyorum. Çok kesin bilmiyorum ama 6 ay içinde ibraz edilmesi gerekiyor yoksa geçerli değil.Avukat daha iyi bilir danışacaksın nasılsa.Zaten size geçineceğin kadar nafaka vermek zorunda. Eş çalışmıyor ise eşe de veriyorlar.çocuklara Allah ın emri zaten. Evi bırakırsa
Bir de ek bir iş yapabilirsen idare edersin.Zaten aldatıyor ise tazminat da verecek.
Ama Allahından bulsun. Ne desem az..Yazıklar olsun...

bu kadar entirikaya ne gerek var mesajlardan anlaşıldığı kadarıyla daha öncede eskortlarla birlikte olmuş . Boşa gitsin zaten alacağın nafaka doğuma kadar birikir doğumdan sonra da işe girer çalışırsın yine adamdan miden bulanmayacak mı en az 6 ay daha aynı evde olacaksınız .

7 aylik hamile degil misin.. Bence o evden bir bahaneyle git sen. Kotu oldum babamlara gidiyorum gibi. Oncelikli dusunmen gereken bebeginin sagligi bence. Aldatmasini ispat edersin bir sekilde.

Soğukkanlılığına hayran kaldım da çocukla takibe gitmek falan.. bi de karnında bebek..

Off bu erkekleri var ya :sopa:

Ben cok uzuldum durumunuza.. bide hamilesiniz.. :( takip etmeyin derim.. ama mesajlari saklayin.. gerekirse birdaha karistirin telefonu.. caktirmayin sakin

Arkadasim hamile halinle hic dusme su adamin pesine. Gitse nolur gitmese nolur. Arkadasina ne diyosun oglum benim karim var defol git demedikten sonra. Parasi yokmus hasbamin. Adi batasica. Sen cocugunu dogur isini ayarla bas tekmeyi. Bu bilgileri de kaydet al nafakani.

Şimdi boşanmayacaksan kurcalamanın alemi yok. şimdi aldatması ve senin bunu bile bile o evde o adamla yıllar geçirmen mahkemede delil sayılır mı hiç. demez mi hakim bunca zaman aklın nerdeydi diye. boşanmıcaksan yüzüne vur mesajları ve aileleri çağır ayar versinler.

Ben olsam sanırım Pazartesi'yi bekler, sonra takip ederdim. Baktım kadınla buluşup giriyorlar bir eve.. arardım polisi, ahlak masasını... ama çok zor Allah yardımcın olsun canım.

Hepinizin yazdıklarını okudum hepiniz boşa diyorsunuz zaten Benim de amacım bu. Ama en kolay ve kesin inkar olmayacak şekilde.
Aranızda avukat olan varsa yada başına böyle bişey gelen beni yönlendirebilir mi. Bir avukata Danışıp öyle hareket etmem lazım. Bu durumda kavga dövüş hem oğlum hemde kızım için karnımda çok kötü olur Diye korkuyorum
Yazışmaların ekran görüntüsünü alın, inkar edecek hiçbir şey kalmaz.

Ayrıca o evde durmayın, ailenizle ilgili bir sıkıntı yoksa hemen terk edin evi.

Kızlar merhaba
ben 13 senelik evli eski bir üyeyim. 10 yaşında oğlum ve 7 aylık kızım karnımda ayrıca tüp bebek. Eşim son 2 aydır yanıma yaklaşmıyor ve hep bebeğe birsey olur diye korkuyorum diyor sorunca.
Normalde uzun zamandır işten çıkar eve gelir. Bundan 1 sene öncesi ekstra araba işi yaptığı için iş çıkıslarinda geç geldiği aldığı parayi da ekstra olduğu için tam bilmediğim zamanlar olmuştur. Ama dedigim gibi yaklaşık 10 aydır işten eve direk gelir.
He daha önceden de birkaç yazışma vs görmüştüm işyerinden kızlarla ama sevgili gibi değil kur yapıyor gibi hep inkar etti.
Bugün uzun zamandır yapmadığım bişeyi yaptım ve telini kurcaladim.
Whats up tan bir arkadaşı aksama işin yoksa 2 çıtır ayarladim gidelim yazmış ve resimlerini de yollamış ( öyle kızlar )
Bizim ki de boya yapıyorum param yok demiş. Arkadaşı ısrar etmiş bu yorgunluğun üzerine iyi ..... yaparsın diye. Bizimki de olmaz çok yorgunum. Hemde para yok pazartesi is var o zaman gidelim demiş. Arkadaş tekrar yarın gidiyormuş kızlar beni yalnız bırakma demiş. Bizimki tekrar gelemem diyince o zaman ben gidiyorum. Ama beni yalnız bıraktın keşke gelseydin demiş o da benim yerime de takıl demiş.
Şimdi ben bu durumda aklımda iki seçenek var.
Birincisi is cikisi eğer arabayi bana bırakırsa gidip çıkışta takip etmek ki daha önce hiç yapmadım kaybeder miyim diye düşünüyorum . Ayrıca yanımda oğlum da olacak mecbur bırakacak yer olmadığı için ve ben o anda Öyle bir olay içinde yakalarsam kıyameti koparıp basıp babamın Evine gidicem. Ve boşanicam
İkisini ise Pazartesi yi bekleyip gerçekten gidecek mi diye bakıp bana olduğun yerden bana resim at demek. Araba işi için gittim dediğinde.
Resim ne kadar doğru olur isterse ayarlar diye düşünüyorum.
Üçüncüsü ise bu yazılanları kendime mail atıp sakladım
Oncelikle kızımı doğurup bir ise girip birikim yapıp ondan sonra ona söylemeden gidip dava açıp bunları da mahkemeye verip direk boşanmak.
Ne olur bir akıl verin sinirden daha önce başka sebeplerden iki kere sancim tuttu ve erken doğum riskim var
Ne yapmam lazım beynim durdu ama içim içimi yiyor. Sinirle kalkıp yanlış bişey yapıp onu uyandırmak istemiyorum ama midem de kabul etmiyor.

@Kahve-Kokulu-Kadin gibi dedektif tutabilirsiniz. Hem onun çekeceği fotoğraflar mahkemede delil olarak kullanılabilir.

B betican ... yazdıklarımı bu durumu ıspat edip ayrılma düşüncen kesinse uygula .
O veya bu şekilde evliliğine bir şans verip devam edeceksen bu yazdıklarımı yok say.

Öncelikle elindeki delil çabuk çürütülür . Yani eşin bir şekilde ağlayıp , af dileyip bir çok şey sunar sana...sende arada kalırsın.
Asla der.. dengesiz işte ne yazdığını bilmiyor der... gittin mi gözünle gördün mü der.. salladım öyle.. öyle pis yerlere gider miyim der.. der de der.

Yazışmaları sakla.

Haraketlerinde bir değişiklik olmasın mümkünse.

Çocukla takip asla olmaz. Kaldı ki o strese bebeğinide sokmamalısın.

Foto at işi de yaş. Sen aradığınında tel görmedim der...mesaj yazsan okumadım der..bi saat sonra döner falan .

Ya pzt. takip için bir başkasını bulacaksın.

Ya da...

Ya dası aslında ilk dediğim yere dönüyor.

Sadece bu mesajlaşmalar bile sana yeterli kanıt olacak, onun inkarlarına kulak tıkayacaksın .
Gidip ailenin yanına ... yalnız olmayın bu kavgada hamilesin.
Ben ne sebep sunarsan sun ... bu yazışmaları kaldıramam , güle güle diyeceksin.
Tabii bu arada ailen vs... ya yapmış bi hata .. bak gitmemiş ki diyecek .

Telefonlara özel uygulamalar var takip veya ortam dinleme bir arkadaşım anlatmıştı oda eşinden şüphelenince o programlardan kurmuş ve yakalamış eşinin telefonuna istediğin şekilde ulaşa biliyorsan bunları kurabilirsin. hatta bazılarını kendi telefonuna kuruyorsun ve eşinin telefon konuşmalarını filan dinleye biliyorsun hamile halinle kendini yollara vurma yanında birde çocuğun varsa hiç gerek yok takibe öbür türlü elindeki belge daha sağlam olur.

Telefonlara özel uygulamalar var takip veya ortam dinleme bir arkadaşım anlatmıştı oda eşinden şüphelenince o programlardan kurmuş ve yakalamış eşinin telefonuna istediğin şekilde ulaşa biliyorsan bunları kurabilirsin. hatta bazılarını kendi telefonuna kuruyorsun ve eşinin telefon konuşmalarını filan dinleye biliyorsun hamile halinle kendini yollara vurma yanında birde çocuğun varsa hiç gerek yok takibe öbür türlü elindeki belge daha sağlam olur.

Ama bunlar bildiğim kadarıyla mahkemede kullanılmıyor çünkü başkasının özel alanına girmiş oluyor.
Adam şikayet etse bunun için ceza bile alabilir. Yani haklıyken haksız duruma düşer.
Ha dediğim gibi öğrenmek için bunu yapabilir ama kanıt olarak kullanamaz.

Ama bunlar bildiğim kadarıyla mahkemede kullanılmıyor çünkü başkasının özel alanına girmiş oluyor.
Adam şikayet etse bunun için ceza bile alabilir. Yani haklıyken haksız duruma düşer.
Ha dediğim gibi öğrenmek için bunu yapabilir ama kanıt olarak kullanamaz.
Olabilir o kadarını bilmiyorum dediğim gibi arkadaş bu şekilde yakalamıştı ve itirafı da gelmişti en azından aklındaki sorulara belki bu şekilde bir nebzede olsa cevap bulur.

Back
X