Kızlar merhaba
ben 13 senelik evli eski bir üyeyim. 10 yaşında oğlum ve 7 aylık kızım karnımda ayrıca
tüp bebek. Eşim son 2 aydır yanıma yaklaşmıyor ve hep bebeğe birsey olur diye korkuyorum diyor sorunca.
Normalde uzun zamandır işten çıkar eve gelir. Bundan 1 sene öncesi ekstra araba işi yaptığı için iş çıkıslarinda geç geldiği aldığı parayi da ekstra olduğu için tam bilmediğim zamanlar olmuştur. Ama dedigim gibi yaklaşık 10 aydır işten eve direk gelir.
He daha önceden de birkaç yazışma vs görmüştüm işyerinden kızlarla ama sevgili gibi değil kur yapıyor gibi hep inkar etti.
Bugün uzun zamandır yapmadığım bişeyi yaptım ve telini kurcaladim.
Whats up tan bir arkadaşı aksama işin yoksa 2 çıtır ayarladim gidelim yazmış ve resimlerini de yollamış ( öyle kızlar )
Bizim ki de boya yapıyorum param yok demiş. Arkadaşı ısrar etmiş bu yorgunluğun üzerine iyi ..... yaparsın diye. Bizimki de olmaz çok yorgunum. Hemde para yok pazartesi is var o zaman gidelim demiş. Arkadaş tekrar yarın gidiyormuş kızlar beni yalnız bırakma demiş. Bizimki tekrar gelemem diyince o zaman ben gidiyorum. Ama beni yalnız bıraktın keşke gelseydin demiş o da benim yerime de takıl demiş.
Şimdi ben bu durumda aklımda iki seçenek var.
Birincisi is cikisi eğer arabayi bana bırakırsa gidip çıkışta takip etmek ki daha önce hiç yapmadım kaybeder miyim diye düşünüyorum . Ayrıca yanımda oğlum da olacak mecbur bırakacak yer olmadığı için ve ben o anda Öyle bir olay içinde yakalarsam kıyameti koparıp basıp babamın Evine gidicem. Ve boşanicam
İkisini ise Pazartesi yi bekleyip gerçekten gidecek mi diye bakıp bana olduğun yerden bana resim at demek. Araba işi için gittim dediğinde.
Resim ne kadar doğru olur isterse ayarlar diye düşünüyorum.
Üçüncüsü ise bu yazılanları kendime mail atıp sakladım
Oncelikle kızımı doğurup bir ise girip birikim yapıp ondan sonra ona söylemeden gidip dava açıp bunları da mahkemeye verip direk boşanmak.
Ne olur bir akıl verin sinirden daha önce başka sebeplerden iki kere sancim tuttu ve erken doğum riskim var
Ne yapmam lazım beynim durdu ama içim içimi yiyor. Sinirle kalkıp yanlış bişey yapıp onu uyandırmak istemiyorum ama midem de kabul etmiyor.