Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsunBu arada eşime zerre üzülüp acımıyorum. Burda en çok üzülen yıkılan ben oldum hamile olduğum halde üstelik tüp bebek ile bana bunu yapmayacakti. O gün yapmaması önceden yapamadığı veya yapmayacağı anlamına gelmiyor. O zaman parası yoksa olunca yapar
Şimdi arkadaşına Hayır diyen adam yarın birgün bedava olsa koşarak gider
Benim grurum onurum herseyden önemli
Çocuklarımın yüzüne onursuz korkak bir anne olarak bakmaktansa eşşek gibi çalışır onlara bakarım
Kızlar günaydın dün hiçbirşey demeden kardeşime gittik normalde önceden ayarlanmış bişeydi ben orda malesef sinir krizi geçirdim içimde tutmaya çalışarak. Erkek kardeşimin yanında yaptığını anlattım ve Boşayacağımı onu nafaka tazminat herseyi alacağımı bebeğin yüzünü bile goremeyecegini söyledim. Kendisi tabi ki inkar etti. Gitmediği gitmek istendiği için sallandıgını aslında daha önceden de bu adamın defalarca teklif edip hep bir bahane ile gitmediğini söyledi. Çocukların üstüne yemin etti ama asla inanmadim. Evden gideceksin asla yüzünü görmek istemiyorum ya anlaşarak boşanalim yada bunları mahkemeye veririm rezil olur öyle boşarsin beni dedim. Ben öyle bişey yapmadım suçsuzum ne yapmak istersen öyle yap deyip gitmeye kalktı şiirden yakasına yapışip duvara yapıştırdım
Böyle haltlar edip kaçamazsın adam gibi itiraf edeceksin dedi
Kardesim ve gelin elimden zor aldılar
Sonra iyice anlattı bu arkadaşın neler yaptığını bunun da gurur yapıp ben karım i seviyorum ihtiyacım yok böyle şeylere demeye utanup bişeyler uydurdugunu. Sonra konuşmadan çıkıp ege geldik
Bu arada ben avukat ile görüştüm kanunen bunun yeterli olduğunu bununla boşanana kadar tedbir nafakasi ve oğlumun okul masraflarini alacağımı. Ama şu durumda önce doğumu yapıp o arada eşim olacak Hayvan ile de konusup anlaşmalı olarak boşanmaya ikna etmemin daha iyi olacağını söyledi. Resim yazışma vs için herhangi bir zaman aşımı ben hamile olduğum için yokmuş.
Yoksa çekişmeli olursa en az 2 sene süreceğini bunun da hem çocukları hemde beni çok etkileyeceğini söyledi
Bende yarın mahkemeye gidip tek taraflı boşanma davası açıyorum . Kendisinin işyerine celp göndericem.
Çünkü dün kardeşimin yanında evden kovdugum halde gitmedi.
Herhalde eline celp geçince utanip gider diye düşünüyorum.
Gelişme oldukça yazıcam ama kendimi çok yorgun hissediyorum. Bebekte 3 gündür taş gibi oldu karnımda erken doğum riskim var malum.
Daha kavga dövüş etmeyip normal şekilde devam. Edicem. Sürece boşanma celbini alınca gider diye düşünüyorum zorla kalacak yada benle evli kalacak kadar gurursuz değildir herhalde
Valla helal olsun burada cok alışkın herkes ama kocamdır yapar, hem seviyorum, yanlış anlaşılmaymış diyenlere. Siz ne kadar dik duruyorsunuz.Bu arada eşime zerre üzülüp acımıyorum. Burda en çok üzülen yıkılan ben oldum hamile olduğum halde üstelik tüp bebek ile bana bunu yapmayacakti. O gün yapmaması önceden yapamadığı veya yapmayacağı anlamına gelmiyor. O zaman parası yoksa olunca yapar
Şimdi arkadaşına Hayır diyen adam yarın birgün bedava olsa koşarak gider
Benim grurum onurum herseyden önemli
Çocuklarımın yüzüne onursuz korkak bir anne olarak bakmaktansa eşşek gibi çalışır onlara bakarım
Canim bak, benim eşimin bir arkadasi (is yerine yeni atanan) "sen pavyona gitmiyor musun,erkek değil misin sen" diye benim yanimda soyledi. Esim de ben de donduk kaldik. Var boyle tipler. Esin yapacak olsa havada karada para bulur giderdi. Ama hic hevesli konusmamis. Belki birkac sefer sallarsam benden umudunu keser diye dusunmustur. Belki de yok yere coxuklarini babasiz,huzursuz yetistireceksin. Ne biliyorsun? Fevri davranma canim.
İyi ya iste kizlarin gideceğini bile bile gitmemis, onların olmadigi gunu istemiş. Hem yorgunum hem param yok demis yani arkadasina israr için acik kapi birakmamis.Adam mesajında pazar günü icin hem yorgunum hem param yok demiş. Pazartesi gidelim demiş. Kızlar pazartesi günü olmadığı için arkadaşı kabul etmemiş. Kızlar pazartesi gunu olmus olsaydi, bunlar anlaşmaya varacakti.
Ne yazık nasıl bir pisliktir bu yaa bence beklemeyın kanunen bır olayın ustunden 6 ay gectıgınde affetmıs sayılıyorsunuzKızlar merhaba
ben 13 senelik evli eski bir üyeyim. 10 yaşında oğlum ve 7 aylık kızım karnımda ayrıca tüp bebek. Eşim son 2 aydır yanıma yaklaşmıyor ve hep bebeğe birsey olur diye korkuyorum diyor sorunca.
Normalde uzun zamandır işten çıkar eve gelir. Bundan 1 sene öncesi ekstra araba işi yaptığı için iş çıkıslarinda geç geldiği aldığı parayi da ekstra olduğu için tam bilmediğim zamanlar olmuştur. Ama dedigim gibi yaklaşık 10 aydır işten eve direk gelir.
He daha önceden de birkaç yazışma vs görmüştüm işyerinden kızlarla ama sevgili gibi değil kur yapıyor gibi hep inkar etti.
Bugün uzun zamandır yapmadığım bişeyi yaptım ve telini kurcaladim.
Whats up tan bir arkadaşı aksama işin yoksa 2 çıtır ayarladim gidelim yazmış ve resimlerini de yollamış ( öyle kızlar )
Bizim ki de boya yapıyorum param yok demiş. Arkadaşı ısrar etmiş bu yorgunluğun üzerine iyi ..... yaparsın diye. Bizimki de olmaz çok yorgunum. Hemde para yok pazartesi is var o zaman gidelim demiş. Arkadaş tekrar yarın gidiyormuş kızlar beni yalnız bırakma demiş. Bizimki tekrar gelemem diyince o zaman ben gidiyorum. Ama beni yalnız bıraktın keşke gelseydin demiş o da benim yerime de takıl demiş.
Şimdi ben bu durumda aklımda iki seçenek var.
Birincisi is cikisi eğer arabayi bana bırakırsa gidip çıkışta takip etmek ki daha önce hiç yapmadım kaybeder miyim diye düşünüyorum . Ayrıca yanımda oğlum da olacak mecbur bırakacak yer olmadığı için ve ben o anda Öyle bir olay içinde yakalarsam kıyameti koparıp basıp babamın Evine gidicem. Ve boşanicam
İkisini ise Pazartesi yi bekleyip gerçekten gidecek mi diye bakıp bana olduğun yerden bana resim at demek. Araba işi için gittim dediğinde.
Resim ne kadar doğru olur isterse ayarlar diye düşünüyorum.
Üçüncüsü ise bu yazılanları kendime mail atıp sakladım
Oncelikle kızımı doğurup bir ise girip birikim yapıp ondan sonra ona söylemeden gidip dava açıp bunları da mahkemeye verip direk boşanmak.
Ne olur bir akıl verin sinirden daha önce başka sebeplerden iki kere sancim tuttu ve erken doğum riskim var
Ne yapmam lazım beynim durdu ama içim içimi yiyor. Sinirle kalkıp yanlış bişey yapıp onu uyandırmak istemiyorum ama midem de kabul etmiyor.
gercekten saf mısınız??İyi ya iste kizlarin gideceğini bile bile gitmemis, onların olmadigi gunu istemiş. Hem yorgunum hem param yok demis yani arkadasina israr için acik kapi birakmamis.
Hamilesin üzülmeni istemem de,takip etsen nolacak.Gitmezse herşey normal,giderse mi sorun.Adam PARAM YOK gelemem demiş.Bunun öncesi de var sanırım.Yazışmalar yeterli değil mi?Kızlar merhaba
ben 13 senelik evli eski bir üyeyim. 10 yaşında oğlum ve 7 aylık kızım karnımda ayrıca tüp bebek. Eşim son 2 aydır yanıma yaklaşmıyor ve hep bebeğe birsey olur diye korkuyorum diyor sorunca.
Normalde uzun zamandır işten çıkar eve gelir. Bundan 1 sene öncesi ekstra araba işi yaptığı için iş çıkıslarinda geç geldiği aldığı parayi da ekstra olduğu için tam bilmediğim zamanlar olmuştur. Ama dedigim gibi yaklaşık 10 aydır işten eve direk gelir.
He daha önceden de birkaç yazışma vs görmüştüm işyerinden kızlarla ama sevgili gibi değil kur yapıyor gibi hep inkar etti.
Whats up tan bir arkadaşı aksama işin yoksa 2 çıtır ayarladim gidelim yazmış ve resimlerini de yollamış ( öyle kızlar )
Bizim ki de boya yapıyorum param yok demiş. Arkadaşı ısrar etmiş bu yorgunluğun üzerine iyi ..... yaparsın diye. Bizimki de olmaz çok yorgunum. Hemde para yok pazartesi is var o zaman gidelim demiş. Arkadaş tekrar yarın gidiyormuş kızlar beni yalnız bırakma demiş. Bizimki tekrar gelemem diyince o zaman ben gidiyorum. Ama beni yalnız bıraktın keşke gelseydin demiş o da benim yerime de takıl demiş.
Birincisi is cikisi eğer arabayi bana bırakırsa gidip çıkışta takip etmek ki daha önce hiç yapmadım kaybeder miyim diye düşünüyorum . Ayrıca yanımda oğlum da olacak mecbur bırakacak yer olmadığı için ve ben o anda Öyle bir olay içinde yakalarsam kıyameti koparıp basıp babamın Evine gidicem. Ve boşanicam
İkisini ise Pazartesi yi bekleyip gerçekten gidecek mi diye bakıp bana olduğun yerden bana resim at demek. Araba işi için gittim dediğinde.
Oncelikle kızımı doğurup bir ise girip birikim yapıp ondan sonra ona söylemeden gidip dava açıp bunları da mahkemeye verip direk boşanmak.
Ne olur bir akıl verin sinirden daha önce başka sebeplerden iki kere sancim tuttu ve erken doğum riskim var
Ne yapmam lazım beynim durdu ama içim içimi yiyor. Sinirle kalkıp yanlış bişey yapıp onu uyandırmak istemiyorum ama midem de kabul etmiyor.
Ya ama adan simdi param yok demis ama gun vermis pzartesi is olucak o zman gidelin diye sallamak isteyen adam baska zaman diye belirsiz konusmazmiydi.Canim bak, benim eşimin bir arkadasi (is yerine yeni atanan) "sen pavyona gitmiyor musun,erkek değil misin sen" diye benim yanimda soyledi. Esim de ben de donduk kaldik. Var boyle tipler. Esin yapacak olsa havada karada para bulur giderdi. Ama hic hevesli konusmamis. Belki birkac sefer sallarsam benden umudunu keser diye dusunmustur. Belki de yok yere coxuklarini babasiz,huzursuz yetistireceksin. Ne biliyorsun? Fevri davranma canim.
adam resmen sızı aldatmıs zaten bunun ıhtımalı falan yok, parayı bahane etmesının tek nedenıde gıttıgınde yeme ıcme vs ıcın para harcayacak olması ben olsam delıllerı saklar, gıder bır bosanma dılekçesı ile adlıyeye basvuru yapar, ıyı de bır avukat ayarlayıp nafaka baglattırır o adamı da evden s... ederdım....Kızlar merhaba
Kızlar günaydın dün hiçbirşey demeden kardeşime gittik normalde önceden ayarlanmış bişeydi ben orda malesef sinir krizi geçirdim içimde tutmaya çalışarak. Erkek kardeşimin yanında yaptığını anlattım ve Boşayacağımı onu nafaka tazminat herseyi alacağımı bebeğin yüzünü bile goremeyecegini söyledim. Kendisi tabi ki inkar etti. Gitmediği gitmek istendiği için sallandıgını aslında daha önceden de bu adamın defalarca teklif edip hep bir bahane ile gitmediğini söyledi. Çocukların üstüne yemin etti ama asla inanmadim. Evden gideceksin asla yüzünü görmek istemiyorum ya anlaşarak boşanalim yada bunları mahkemeye veririm rezil olur öyle boşarsin beni dedim. Ben öyle bişey yapmadım suçsuzum ne yapmak istersen öyle yap deyip gitmeye kalktı şiirden yakasına yapışip duvara yapıştırdım
Böyle haltlar edip kaçamazsın adam gibi itiraf edeceksin dedi
Kardesim ve gelin elimden zor aldılar
Sonra iyice anlattı bu arkadaşın neler yaptığını bunun da gurur yapıp ben karım i seviyorum ihtiyacım yok böyle şeylere demeye utanup bişeyler uydurdugunu. Sonra konuşmadan çıkıp ege geldik
Bu arada ben avukat ile görüştüm kanunen bunun yeterli olduğunu bununla boşanana kadar tedbir nafakasi ve oğlumun okul masraflarini alacağımı. Ama şu durumda önce doğumu yapıp o arada eşim olacak Hayvan ile de konusup anlaşmalı olarak boşanmaya ikna etmemin daha iyi olacağını söyledi. Resim yazışma vs için herhangi bir zaman aşımı ben hamile olduğum için yokmuş.
Yoksa çekişmeli olursa en az 2 sene süreceğini bunun da hem çocukları hemde beni çok etkileyeceğini söyledi
Bende yarın mahkemeye gidip tek taraflı boşanma davası açıyorum . Kendisinin işyerine celp göndericem.
Çünkü dün kardeşimin yanında evden kovdugum halde gitmedi.
Herhalde eline celp geçince utanip gider diye düşünüyorum.
Gelişme oldukça yazıcam ama kendimi çok yorgun hissediyorum. Bebekte 3 gündür taş gibi oldu karnımda erken doğum riskim var malum.
Daha kavga dövüş etmeyip normal şekilde devam. Edicem. Sürece boşanma celbini alınca gider diye düşünüyorum zorla kalacak yada benle evli kalacak kadar gurursuz değildir herhalde