zerdaligozludilber
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 8 Mayıs 2017
- 30
- 18
- 3
- 35
- Konu Sahibi zerdaligozludilber
-
Huyladirmayin takipte kalın inanın Allah oyle bir çıkarıyor ki gizli saklısı yok bu işinKocam istememeye başladı markete gitmemi. Hatta birinde habersiz gittim. Kocam kızdı sana gelme diyorum neden geliyorsun diye
Kocam istememeye başladı markete gitmemi. Hatta birinde habersiz gittim. Kocam kızdı sana gelme diyorum neden geliyorsun diye
Var bi b*kluk gibi geldiKizlar merhaba. Sirf derdimi anlatabilmek icin uye oldum. Cok moralim bozuk.
1,5 yillik evliyiz. Kocamin marketi var. Yaninda elemanlar da calisiyor. Yaklasik uc ay once bir bayan calisan da aldi. İlk baslarda hayatimizda degisen hicbir sey yoktu. Kız da hanım hanım gibiydi. Fakat aradan bir ay gecti gecmedi kızın kıyafetleri açılmaya başladı. Dekolteler falan... Kız ilk başlarda beni görür görmez yanıma gelir abla nasılsın felan derdi. Ama bu değişiminden sonra suratıma bakmıyor kız.
Bu arada son zamanlarda esimin bana davranislari da degisti. Normalde afedersiniz haftada en az 3 gun birliktelik yasamak isteyen kocam, şimdi nerdeyse hiç yanaşmıyor. İş yerine benim gitmemi istememeye de başladı.
Neler oluyor boyleeee
toplasan 2 aydır suphelerim varNe zamandır sürüyo bu durum?
Neden gelmicekmisim demedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?