Kocam beni aldatiyor mu?

Aldatılıyor muyum?

• Aldatıyor

• Aldatmıyor

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

zerdaligozludilber

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2017
30
18
3
35
Kizlar merhaba. Sirf derdimi anlatabilmek icin uye oldum. Cok moralim bozuk.
1,5 yillik evliyiz. Kocamin marketi var. Yaninda elemanlar da calisiyor. Yaklasik uc ay once bir bayan calisan da aldi. İlk baslarda hayatimizda degisen hicbir sey yoktu. Kız da hanım hanım gibiydi. Fakat aradan bir ay gecti gecmedi kızın kıyafetleri açılmaya başladı. Dekolteler falan... Kız ilk başlarda beni görür görmez yanıma gelir abla nasılsın felan derdi. Ama bu değişiminden sonra suratıma bakmıyor kız.
Bu arada son zamanlarda esimin bana davranislari da degisti. Normalde afedersiniz haftada en az 3 gun birliktelik yasamak isteyen kocam, şimdi nerdeyse hiç yanaşmıyor. İş yerine benim gitmemi istememeye de başladı.
Neler oluyor boyleeee

Kadının giyimine laf söyleyemeyiz ama eğer hissediyorsanız birşeyler vardır.
Markete habersiz sürprizler yapmaya gidin,telefonlarını sık sık kontrol edin.
Ben kadınların hislerine güveniyorum,durup dururken böyle düşünmüyor oluşunuz aşikar.
Umarım yanılırsınız.

Kocam istememeye başladı markete gitmemi. Hatta birinde habersiz gittim. Kocam kızdı sana gelme diyorum neden geliyorsun diye

walla normalde bu kadar veri yeterli degil baska sebep yok mu derdim ama niyeyse bi huylandim. uzerinde calisilmali
takip devam

Bir keresinde de gömleğinin cebinde iki kişilik konser bileti buldum
Çıldırdım. Sordum bu ne diye. Dedi sana surpriz yapacaktım ama o gun işim çıktıgından yapamadım. Bilet yandı dedi.
O gun eve baya gec geldi. O zamanlar cok az suphem oldugundan olayın uzerıne gitmedim.

Var bi b*kluk gibi geldi

Sizi üzmek istemiyorum ama 100"100 aldatıyor malesef o kızla.başka telefon kullanıyordur, birde telefonların gizli bir bölmesi var eve gelince o bölüme geçiyorlar. Yazışmalar resimler görünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…