- 17 Eylül 2012
- 3.613
- 7.894
- 358
- Konu Sahibi zerdaligozludilber
-
Görürse ne olur yani, size güveni tam değil mi ?dedim. Bu kızla beraber bi erkek eleman daha aldı. Ona henuz guvenemedim. Seni gorsun istemiyorum gibi saçma mazeretler sundu
Kocam istememeye başladı markete gitmemi. Hatta birinde habersiz gittim. Kocam kızdı sana gelme diyorum neden geliyorsun diye
İstememesi, ve diğer garip hareketlerin hepsi aynı anda olduysa bencede biraz kıllan. O marketi de boş bırakma. Dışardan görünüyorsa acaba gizlice izlesen mi biraz illaki laubali hareketlere girer. Ay bilemedim ya zorrtoplasan 2 aydır suphelerim var
dedim. Bu kızla beraber bi erkek eleman daha aldı. Ona henuz guvenemedim. Seni gorsun istemiyorum gibi saçma mazeretler sundu
Marketin kamerası yok mu? Siz de evden baglanıp izleyin.
Guvenmedigi personeli niye tutuyomus magazasinda? Sonucta gelen musterilere de yazilip rahatsız edebilir.dedim. Bu kızla beraber bi erkek eleman daha aldı. Ona henuz guvenemedim. Seni gorsun istemiyorum gibi saçma mazeretler sundu
Telefonunu çaktırmadan kontrol ediyorum ama görünürde bir şey yok.
Guvenmedigi personeli niye tutuyomus magazasinda? Sonucta gelen musterilere de yazilip rahatsız edebilir,
Bu anlattıklarınız,adamın yalan söylediği o kadar aşikâr ki.Bir keresinde de gömleğinin cebinde iki kişilik konser bileti buldum
Çıldırdım. Sordum bu ne diye. Dedi sana surpriz yapacaktım ama o gun işim çıktıgından yapamadım. Bilet yandı dedi.
O gun eve baya gec geldi. O zamanlar cok az suphem oldugundan olayın uzerıne gitmedim.
dedim. Bu kızla beraber bi erkek eleman daha aldı. Ona henuz guvenemedim. Seni gorsun istemiyorum gibi saçma mazeretler sundu
şu whatsapp web diye bişi vardı onu kullansan?
hadi ya bilmiyordum bunu.onu da dusundum. Hatta burdan da takip ettim ama onun foyası cıktı anlaşılıyormuş artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?