Kocam beni aldatiyor mu?

Aldatılıyor muyum?

• Aldatıyor

• Aldatmıyor

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hareketleri söylemleri markete gelme demesi filan durup dururken çok şüpheli duruyor gibi takipte kalın kanıt geçerse eliniZe yüzüne çat diye çarpabilirsiniz

Ya kızlar, bayan elemanı ilk başta bi görseniz sagımda solumda dolanırdı abla abla diye. Çok mülayimdi.
Ama bir aydan sonra dekolteler, miniler... Aklınız hayaliniz almaz. Göğüslerin yarısı dışarda.
Eşimle bu konuda da konuştum. İstemiyorum çeki düzen versin kendine kıskanıyorum dedim. Bana kızdı sanane elalemin kıyafetinden ister çarşaf giyer ister çıplak dolaşır dedi.
Ki bu adam benim kalbimi kıröaya dahi korkardı.
Şu an tam bir patlamaya hazır bomba gibi. Ne desem kızıyor.

Kızlat bide beni görseniz onun ugruna neler yapıyorum. Yediği önünde, yemediği arkasında.
Bakımlıyımdır da. Süsüme püsüme dikkat ederim. O eve geldiğinde muhakkak süslenirim, guzel kıyafetlerımı giyerim.
O da cok duskundu bana. Diyorum ya surekli öpüşür sarılır vs modundaydık.
Ama ya şimdi? Adam yanıma yanaşmıyor. Yataga girerken geceliklerimi giyiyprum, onun dayanamadıgı bır kac kıyafetim var, ama yine de bana mısın demiyor.yorgunum diyor. Eve gec geliyor. İlk defa böyle oluyor kızlaaar cok kotuyum

Bu anlattıklarınız,adamın yalan söylediği o kadar aşikâr ki.
Ne diyeyim bilemedim,lütfen güçlü durun ve çaktırmadan ensesinde olun.
Boyu posu devrilsin.

Kızla da o kadar farklıyız ki..
Ben ince ve uzunum.
Kız kısa ve toplu.

Ah be adam sen ne yapıyorsun böyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…