Kocam beni aldatiyor mu?

Aldatılıyor muyum?

• Aldatıyor

• Aldatmıyor

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Seni üzmek istemem ama eşinin davranışları aldatmaya yakın davranışlar.Telefonunu kurcala demiycem bütün gün beraberler sonuçta telefondan pek birşey çıkmaz.Tek seçeneğin o ortamı dinleyebileceğin yada izleyebileceğin bir kamera.

Bir laf var bilir misin ? Boy ,endam ,güzellik, dinlemez aldatma odaklı olursa beyin ...
Yoksa mankenler de aldatılıyor ,bu tamamen karakterle ilgili...

kesinlikle haklısın ama onu su acıdan soyledim. Insanın begendıgı bı tıp olur. Bu adam, evlendiği kadının tam zıttı tıpte biriyle mi gönül eğlendiriyor şimdi

yarım saat once aradım. Ne açtı, ne geri döndü
Her zaman maça gittiği arkadaşlarından birinin eşi, facebookunda eşiyle bi gezmesini paylaştı gece 11 gibi yer bildirimi yaptı.
Benim kocam da maç 11.30 gibi başlar demişti bu da mı yalan

kesinlikle haklısın ama onu su acıdan soyledim. Insanın begendıgı bı tıp olur. Bu adam, evlendiği kadının tam zıttı tıpte biriyle mi gönül eğlendiriyor şimdi
Yani üzmek istemem ama beğendiği tiple evlenmeyip ,daha zıttıyla aldatanlar da mevcut artık neye göre derecelendirilir bilmiyorum ,garip hissiyad'lar, bu saate kadar gelmediyse aramayı denedin mi ?
Bu saat'e kadar maç kalır mı hiç ?

Ne maçı ? Bildiğin 4büyükler maçı ise o saatler de bitti hemen hemen ,başlamadı bitti ...

Keske aksam maca diye evden cikarken takip etseydin. Bu saatte evli adamin isi ne disarda ya. Valla suan yanimda horlayan esimin kiymetini daha iyi bildim. Onu mutlaka takip et ilk firsatta

Hiç inandırıcı değil bence. Kimin konseriydi yani sevdiğiniz bir sanatçı mıydı?
dedim. Bu kızla beraber bi erkek eleman daha aldı. Ona henuz guvenemedim. Seni gorsun istemiyorum gibi saçma mazeretler sundu
güvenmediği adamı neden çalıştırıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…