- Konu Sahibi zerdaligozludilber
-
Bir laf var bilir misin ? Boy ,endam ,güzellik, dinlemez aldatma odaklı olursa beyin ...Kızla da o kadar farklıyız ki..
Ben ince ve uzunum.
Kız kısa ve toplu.
Ah be adam sen ne yapıyorsun böyleee
Arasan acmaz miSaat kaç oldu gelmedi daha. Maça gidicem dedi.
Bir laf var bilir misin ? Boy ,endam ,güzellik, dinlemez aldatma odaklı olursa beyin ...
Yoksa mankenler de aldatılıyor ,bu tamamen karakterle ilgili...
Arasan acmaz mi
Yani üzmek istemem ama beğendiği tiple evlenmeyip ,daha zıttıyla aldatanlar da mevcut artık neye göre derecelendirilir bilmiyorum ,garip hissiyad'lar, bu saate kadar gelmediyse aramayı denedin mi ?kesinlikle haklısın ama onu su acıdan soyledim. Insanın begendıgı bı tıp olur. Bu adam, evlendiği kadının tam zıttı tıpte biriyle mi gönül eğlendiriyor şimdi
Ne maçı ? Bildiğin 4büyükler maçı ise o saatler de bitti hemen hemen ,başlamadı bitti ...yarım saat once aradım. Ne açtı, ne geri döndü
Her zaman maça gittiği arkadaşlarından birinin eşi, facebookunda eşiyle bi gezmesini paylaştı gece 11 gibi yer bildirimi yaptı.
Benim kocam da maç 11.30 gibi başlar demiştibu da mı yalan
Ne maçı ? Bildiğin 4büyükler maçı ise o saatler de bitti hemen hemen ,başlamadı bitti ...
Kiz tek mi yasiyorSaat kaç oldu gelmedi daha. Maça gidicem dedi.
Ee o zaman doğru da olabilir ,ama bana yine de şüphe düstü ...halı saha maçı canım. yani yalan söylemediyse..
Hiç inandırıcı değil bence. Kimin konseriydi yani sevdiğiniz bir sanatçı mıydı?Bir keresinde de gömleğinin cebinde iki kişilik konser bileti buldum
Çıldırdım. Sordum bu ne diye. Dedi sana surpriz yapacaktım ama o gun işim çıktıgından yapamadım. Bilet yandı dedi.
O gun eve baya gec geldi. O zamanlar cok az suphem oldugundan olayın uzerıne gitmedim.
güvenmediği adamı neden çalıştırıyor?dedim. Bu kızla beraber bi erkek eleman daha aldı. Ona henuz guvenemedim. Seni gorsun istemiyorum gibi saçma mazeretler sundu
Bunlar olmadan once izin veriyomuydu markete gitmeneKocam istememeye başladı markete gitmemi. Hatta birinde habersiz gittim. Kocam kızdı sana gelme diyorum neden geliyorsun diye
Kiz tek mi yasiyor
Bunlar olmadan once izin veriyomuydu markete gitmene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?