Kocam beni aldatiyor mu?

Aldatılıyor muyum?

• Aldatıyor

• Aldatmıyor

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

pipisiyle oynarken çocuğunun psikolojisini düşünmeyen adam mı çocuğun psikolojine iyi gelecek..
fedakarlık dediğiniz bu değil yalnız siz sadece kendinize savunma mekanizması geliştirmişsiniz. kendinizi bu şekilde kandırmışsınız.. ailesine saygı duymayan adam elbet yine patlak verecek..

Tatlım onlar psikolojiden vs den anlamiyor boşver defalarca da anlatmaya çalıştık halbu ki...çocuklarından önce kendi mutluluklarını düşünen gururlu onurlu insanlar çünkü onlar..neyse...

yoo ne alakası var hatçe bile daha gururlu. seviyorum diyor boşanmak istemiyorum diyor midem alıyor rahatsız olmuyorum yeterki birlikte olalım diyor.. sayısı muallak olan çocuklarını bahane edip arkalarına sığınmıyor..
ve ben asla inanmıyorum bir kadının sevmediği içinin almadığı bir adamla aynı evde yaşamaya devam edeceğine çünkü kadınlar erkekler gibi değil duygusal yaratıklardır.. sevilmediğini bildiğinde bile katlanır zira seviyordur.. ama sevmediği anda bitirir..
sizde seviyorsunuz ki 4 kere affetmişsiniz.
adamda bakmış nasıl olsa kürkçü dükkanı yerinde hava alıp alıp gelmiş..

Kadincagizin bir kelimesine butun yedigi kaziklarin ofkesini kusanlara yazik. Kullandigi kelime bence de kalp kirici, lakin sizin ettiginiz hakaretler kadar acimasiz ve insafsizca degil.

Bir anne olarak kizimin mutlulugu benim mutlulugumdan onemlidir demis. Dayak yok, hakaret yok bu durumda kizimin nutlulugu icin ben bu rezil adama katlanirim demis. Buna katilmiyosaniz siz ayni durumda ayrilirsiniz olur biter. Ben olsam bende ayrilik yolunu secerdim. Ama bu hic kimseye bu kadincagiza hakaret etme hakkini vermez.

Bosanmis ailelerde yetisen cocuklarin ozguvensiz olma durumundan bahsetmek, bosanmamis ailelerde yetisen cocuklarin ozguvenli olmasi sonucunu gerektirmez. One surdugunuz onerme gecerli degil.

Bu sekilde düşünmüş olabilirsin. Bu senin hayatın. Ama bu fikrin savunulacak bir yanı yok. Böyle çarpık ilişkiler ve aile hayatları yok mu? Var tabi ki. Ama meşru göstermeye çalışmak bence daha beter. Bir daha aldatmasından neden korkuyorsun onu anlamadım? Zaten bu evlilik her şartta sürer. 4 olunca sorun yok, 5 olunca mı uzulereksin. Belki aşık olacak birine, çekip gidecek. Arkadan baktığında yaşadığın pismanlik zamanı geri getirmeyecek. Belki sana hastalık bulaştıracak.HPV yaygın biliyorsunuz ve kansere sebep oluyor kadınlarda.
Olayın çok boyutları var. Gözümüzü kapatıp yok saymak, çocuğum için çekiyorum demek kendimizi kandirmaktır. Sen çocuğun için sürdürürken, o çocuk büyür ve neden bu kadar onursuz bir kadınsın diye sana sorar? Benim arkadaşım aynen annesine bunu yaptı. Bu İğrençliğı kabul eden bir annem var benim dedi.

Bir kere N nihan8080 şunu kabul etmişsin , eziksin ve ezikliğini kabul edeceksin. Bunun arkasına yok ben anneyım , ben fedakarım sızler annecıksınız demeyeceksın . Egrı oturacaksın dogru konusacaksın afferim şöyle yola gelmişsin.
Bana gelıp deseydın kı benım ayaklarımın uzerınde duracak egıtımım yok, aılemde arkamda degıl ayrılırsam cocugumu bırakmak zorundayım deseydın ben senın ayrılmamanı desteklerdım.

Senın kocan senı tam tamına 4 kere aldatmıs , 4 kere senı yok saymıs , 4 kere cocugunun gelecegını onun duygularını dusunmeden kadınlarla sevgılı olmus ve sen affetmıssın. Ama bundan sonra affetmem dıyorsun , ee o zaman yazık degılmı bu 4 tane sıkıntı yasadıgın . Bosansaydın belkıde suanda erkeksız ama rahat bır hayatın olabılırdı , duzenını kurmus olabılırdın ama sen bunu 5. aldatılısı yakalamaya bırakmıssın belkı bu suanda olmuyor belkıde bu 15 sene sonra olacak belkıde adam artık ıstemeyecek senınle beraber yurumeyı.
Öyle ya aynı yatakta yatmıyoruz demıssın sen emınmısın suanda aldatılmadıgına oyleyse?

Cocugu bır kısı dusunmez, ana baba aynı yone bakar cocukta yanlarında mutlu mesut yasar ama sızın kı toplum baskısı adı altında duzen degıstırememek, öylece duruyor olmak zaten kolayıda bu zor olan herseyı yerle bır edıp bastan baslmak.

Arada A anitaaa sanırım bana yazmıs bosanır bosanmaz hemen evlenmıs dıye oglum 2 aylıkken ayrıldım ,2.5 yasındaykende evlendım evet . Uvey baba denmıs vallahı demekkı N nihan8080 kocasıda benım eskı kocam gıbı serefsız herhalde kı ayrılırsa cocugunu gormeyecegınden korkmus olsa gerek cunku bır suru bosanan ınsan var velayete ortak sekılde sahıp olan , cocuklarını ıncıtmeyen ve bu sekılde hayat suren demekkı nıhanın korkusu bu yuzdendı. Benım oglumun bıyolojık babası , oglumun uvey babasının tırnagının ıcındekı kir bile olamaz . Gercekten ben ve oglum cok sanslıyız cunku cok adam gıbı adam bırıyle beraberız.

Ben ıyı kı dıyorum hersey bu sekılde olmus ya olmasaydı , ben oglumu cok guzel yetıstırmeye calıstım elımden geldıgı kadar aklımın yettı kadar ıyı kı ona serefsız bır baba ornegı bırakmamısım . Aldatıldıgım ıcın uzgun degılım , hayatımı yenıden kurabılecek sansı hayat bana sundu , bende hemen degerlendırdım.

N nihan8080 gıbı bosanmadım ama mutlumuyum sanıyorsunzu demıyorum cok sukur hayata bır kere geldım , hem kendım ıcın hemde cocugum ıcın ıyısını yapabılecek yurege, cesarete ve ınanca sahıbım tesekkur ederım hayat

Tatlım onlar psikolojiden vs den anlamiyor boşver defalarca da anlatmaya çalıştık halbu ki...çocuklarından önce kendi mutluluklarını düşünen gururlu onurlu insanlar çünkü onlar..neyse...
Sız sadece cocugunuzu dusunmussunuz oysa kı esınız sevgılılerıyle gecırecegı guzel dakıkaları dusunmus. Fedakarlık dıyorsanız fedakarlık tek taraflı olmaz , dogası geregı bıle yapıyor dıyorsanız baba fedakarlık yapacaktı aılesıne cocuguna saygı duyup hıslerını ve duygularını sızle gıderecektı. Yapmıs mı hayır? Bence sızde bızler gıbı hayatın bu tarafında olmayı ısterdınız ama yapamamıssınız cunku evet bızler aldatılmayı asagılanmak sayıyoruz, sızler ıse elının kırı

Şunu anlayamıyorlar malesef aldatan adam zaten evliliği bitirmiş oluyor. Kadın mahkemeye gidip resmilestirdi diye çocuğu babasız bırakan taraf olarak neden gorulsun.?

Adam beni aldatıcak diye hafiye gibi peşinde dolaşamam..bağlayamam kimseyi ...
ben genel konuştum ..neden üzerinize alıyorsunuz??sizi tanımam etmem hayatınızı bilmiyorum ve ilgilenmiyorum da ..
Ben görüşümü yazdım okadar ..

Belki bu baskıdan ve toplumun ikiyüzlülüğünden kadınlar da tek eşli rolü yapıyordur olamaz mı? Onlarla aramızda fark varsa bile o fark aldatmaları için olmamıştır bilmem anlatabildim mi?
Olabilir ..aldatan bir sürü kadın var ..
Beni bağlamıyor ...ben kendime bakarım..

Bosanmis ailelerde yetisen cocuklarin ozguvensiz olma durumundan bahsetmek, bosanmamis ailelerde yetisen cocuklarin ozguvenli olmasi sonucunu gerektirmez. One surdugunuz onerme gecerli degil.
Önermelerin sahibi ben değilim, herhangi bir önermem de olmadı; çünkü öz güven sorunun bir çok sebebi olabiliyor, bu durumu boşanmaya dayandıran ben değilim başkası, bense "güven" sorunun sadece bundan kaynaklanmadığını anlattım. Ayrıca öz güven ve birilerine güvenmek çok farklı kavramlar, farklı kavramlar olduğunu bile bilemeyen birinin de gelip burda bana akıl vermeye kalkması komik.

Son düzenleme:

Ozguven okumus oyle cevaplamisim. Ayrica ben hic bir yerde gidip ozguven le guven ayni seydir yazmamisim. Kendiniz yazmis kendiniz eglenmissiniz.

Hanımlar kötü üsluplardan, birbirinizi ezmek ve yermekten, tartışmadan vazgeçin lütfen.

+1
Kadın 3.sayfa haberi olurdu

Şunu anlayamıyorlar malesef aldatan adam zaten evliliği bitirmiş oluyor. Kadın mahkemeye gidip resmilestirdi diye çocuğu babasız bırakan taraf olarak neden gorulsun.?

Şunu bi anlatamadık işte. Bi tutturmuşlar bütün konularda yuva da yuva. Adam aldattıysa zaten ortada yuva muva kalmamıştır. Daha neyin ısrarı bu. Ama bu kafalara göre adam dövsün sövsün aldatsın kadın giderse yuvayı yıkan kadın olur

Özel dedektiflik denen firmanın reklamını yapan bir zavallıyım ! Kendilerini asla önermiyorum bize paramızı da vermediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…