- Konu Sahibi zerdaligozludilber
-
Ve baska 1 kadini size tercih etmis sizi sevmeyen bir erkek icin bana saygi duyuyor diyebiliyorsunuz ya siz sanirim saygi ve sevgi kelimelerinin manasini bilmiyorsunuz.esiniz sizi sevse ve saygi duysa birakin aldatmayi ic gecirerek baska kadina bakamaz bile.kiyamaz sizi uzemez.sizi mutlu etmek icin cabalar.cunku gercekten seven bir erkek bilir ki bir kadini ne kadar mutlu edersen o kadin sana katlayarak geri verir mutlulugu; )
Eskiden bende aldatılırsam çat diye boşarım derdim adamı..ama yaş geçtikçe biraz daha geniş bakmaya başladım olaylara ..biraz daha esnedi düşüncelerim ..evli olsaydım çocuğum olsaydı farklı olabilirdi hersey ..bekarım aldatıldım terk ettim ama çocuğum olsaydı çocuğumu babasından uzakta büyütmek istemezdim heralde en azından belli bir yaşa kadar ..o yüzden artık bu tip kafınları eleştirmiyorum ..evlilik çok uzun süren ve zorlu bir süreç ..erkeklerin doğası gereği tek eşli olmaları çok zor helede günümüzde gerçekçi olmak lazım ..adamın tipi parası kariyeri varsa zaten çevresinde çok sayıda onu beğenen kadın oluyor ..kayıtsız kalması çok çok zor ..yapmıyorsa bravo derim tabi öyle birini nasip etsin Allah ama ben şahsen bu tip aşk masallarına inanmıyorum ve erkeklere hiç güvenmiyorum bu konuda..
Ne alakasi var doga falan. Hayvanlardan bahsediyorsak dogasi derken disi hayvanlar da tek esli degil. Her yavruladiklarinda babalar farkli.Eskiden bende aldatılırsam çat diye boşarım derdim adamı..ama yaş geçtikçe biraz daha geniş bakmaya başladım olaylara ..biraz daha esnedi düşüncelerim ..evli olsaydım çocuğum olsaydı farklı olabilirdi hersey ..bekarım aldatıldım terk ettim ama çocuğum olsaydı çocuğumu babasından uzakta büyütmek istemezdim heralde en azından belli bir yaşa kadar ..o yüzden artık bu tip kafınları eleştirmiyorum ..evlilik çok uzun süren ve zorlu bir süreç ..erkeklerin doğası gereği tek eşli olmaları çok zor helede günümüzde gerçekçi olmak lazım ..adamın tipi parası kariyeri varsa zaten çevresinde çok sayıda onu beğenen kadın oluyor ..kayıtsız kalması çok çok zor ..yapmıyorsa bravo derim tabi öyle birini nasip etsin Allah ama ben şahsen bu tip aşk masallarına inanmıyorum ve erkeklere hiç güvenmiyorum bu konuda..
Gerçekten saygı duymuyorsa da bunu bana belli etmiyor demek ki ya da seviyor gibi gözüküyor umrumda da değil ki çünkü zaten onu içten hiçbir zaman affetmedim affetmicem de....
+1111111111111111111111Ne alakasi var doga falan. Hayvanlardan bahsediyorsak dogasi derken disi hayvanlar da tek esli degil. Her yavruladiklarinda babalar farkli.
Bunlar erkeklerin aldatmalarini normallestirmek icin uydurulan yalanlar.
Bari kadin olarak inanmayin.
Erkeklerin dogasinda varmis. Tabi tabi.
Ne alakasi var doga falan. Hayvanlardan bahsediyorsak dogasi derken disi hayvanlar da tek esli degil. Her yavruladiklarinda babalar farkli.
Ya arkadaslar sizin düşünceleriniz teoride doğru pratikte yanlış ..Ve baska 1 kadini size tercih etmis sizi sevmeyen bir erkek icin bana saygi duyuyor diyebiliyorsunuz ya siz sanirim saygi ve sevgi kelimelerinin manasini bilmiyorsunuz.esiniz sizi sevse ve saygi duysa birakin aldatmayi ic gecirerek baska kadina bakamaz bile.kiyamaz sizi uzemez.sizi mutlu etmek icin cabalar.cunku gercekten seven bir erkek bilir ki bir kadini ne kadar mutlu edersen o kadin sana katlayarak geri verir mutlulugu; )
bütün erkekler aynı değil ama çoğu böyle ..evet erkekler daha yatkın buna ..bu bütün dünyada böyle ..böyle bir realite var ortada ...bunu görmezden gelmek kendini kandırmak olur ..şahsen kimsenin elini kolunu bağlamam ..Beynen bana sadık olması bence daha önemli ..Ne alakasi var doga falan. Hayvanlardan bahsediyorsak dogasi derken disi hayvanlar da tek esli degil. Her yavruladiklarinda babalar farkli.
Piskologlar herşeyi diyor ona bakarsanız ..her türlü farklı fikir var ..ama biz kadınlar daha duygusalız ve tek eşliliğe yatkınız ..ama erkekler bizim gibi değil ..yapmayan tabi helal olsun derim ..
Yahu arkadaslar siz iyi misiniz ??çocuğum var çocuğumu hem anne hem babasıyla büyütücem başka bir adama baba dedirtmem diyor kadın ne var bunda?niye onursuzluk oluyor bu ??
Herkesin doğrusu kendine ..neden siz boşandınız demiyor ki kimse .,boşanan boşanır boşanmayan cesaret edemeyende kalır oturur ..ne onursuzluğunu kaldı ne gurursuzlupu kadının ayıp ya ..insanları böyle acımasızca eleştirmeye Hakkınız yok ..
Ay sinirlerim tepeme zıpladı ya vallahi, okuduklarım beni dehşete düşürüyo anlatamam hissettiklerimi. Siz eşlerinizi aldatın bakalım doğa, yaş, olgunluk, evlat, fedakarlık dinliyorlar mı? ERkeklerin etrafında 5 kadın varsa Türkiye gibi ülkede kadının etrafında 1000 tane adam var yani, siz kadınların bu aciz düşünceleri yüzünden adamlar aldatıyo işte, yapmayın hanımlar, bu saygısızlığı onursuzluğu normalleştirmeyin kendinize lütfen.
Yahu arkadaslar siz iyi misiniz ??çocuğum var çocuğumu hem anne hem babasıyla büyütücem başka bir adama baba dedirtmem diyor kadın ne var bunda?niye onursuzluk oluyor bu ??
Herkesin doğrusu kendine ..neden siz boşandınız demiyor ki kimse .,boşanan boşanır boşanmayan cesaret edemeyende kalır oturur ..ne onursuzluğunu kaldı ne gurursuzlupu kadının ayıp ya ..insanları böyle acımasızca eleştirmeye Hakkınız yok ..
Annecik demesi yanlış tabi ama çok üstüne gelinmiş ..onursuzluk yapıyorsun denmesi yanlış ..siz oturduğunuz yerden kimsenin hayatını böyle acımasızca eleştiremezsiniz buna Hakkınız yok..Boşanıp boşanmamak kendi tercihi. Sırf boşanmadığından kendini fedakar gerçek bir anne gibi görüp boşananlara annecik demesini elestiriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?