Kocam beni aldatiyor mu?

Aldatılıyor muyum?

• Aldatıyor

• Aldatmıyor

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Gerçekten saygı duymuyorsa da bunu bana belli etmiyor demek ki ya da seviyor gibi gözüküyor umrumda da değil ki çünkü zaten onu içten hiçbir zaman affetmedim affetmicem de....

Ne alakasi var doga falan. Hayvanlardan bahsediyorsak dogasi derken disi hayvanlar da tek esli degil. Her yavruladiklarinda babalar farkli.
Bunlar erkeklerin aldatmalarini normallestirmek icin uydurulan yalanlar.
Bari kadin olarak inanmayin.
Erkeklerin dogasinda varmis. Tabi tabi.

Gerçekten saygı duymuyorsa da bunu bana belli etmiyor demek ki ya da seviyor gibi gözüküyor umrumda da değil ki çünkü zaten onu içten hiçbir zaman affetmedim affetmicem de....

Ya hanimefendicigim lutfen kendinize bunu yapmayin.hala gercekten saygi duymuyorsa da belli etmiyor demeyin daha nasil belli etsin aldatarak size ve cocuguna saygi duymadigini bagirmis adam kac defa.

+1111111111111111111111

Bir ara psikologların bir araştırmasını okumuştum aldatmanın erkek doğası falan olmadığını anlatan.

Ya arkadaslar sizin düşünceleriniz teoride doğru pratikte yanlış ..
Saygı duyuyor bana derken bana şiddet kullanmıyor sözlü/fiziksel demek istedi sanırım ..
Ayrıca şu dönemde çoğu erkek aldatıyor siz boşanmışsınız sizin doğrunuz bu ..kaldıramam çekemem boşanırım boşandım diyorsunuz bu sizin bileceğiniz iş
bütün erkekler aynı değil ama çoğu böyle ..evet erkekler daha yatkın buna ..bu bütün dünyada böyle ..böyle bir realite var ortada ...bunu görmezden gelmek kendini kandırmak olur ..şahsen kimsenin elini kolunu bağlamam ..Beynen bana sadık olması bence daha önemli ..

Piskologlar herşeyi diyor ona bakarsanız ..her türlü farklı fikir var ..ama biz kadınlar daha duygusalız ve tek eşliliğe yatkınız ..ama erkekler bizim gibi değil ..yapmayan tabi helal olsun derim ..

Ay sinirlerim tepeme zıpladı ya vallahi, okuduklarım beni dehşete düşürüyo anlatamam hissettiklerimi. Siz eşlerinizi aldatın bakalım doğa, yaş, olgunluk, evlat, fedakarlık dinliyorlar mı? ERkeklerin etrafında 5 kadın varsa Türkiye gibi ülkede kadının etrafında 1000 tane adam var yani, siz kadınların bu aciz düşünceleri yüzünden adamlar aldatıyo işte, yapmayın hanımlar, bu saygısızlığı onursuzluğu normalleştirmeyin kendinize lütfen.

Ya yemeyin bizi. Şuan bir kadın kocasını aldatsa adam onu döve döve öldürür saniyesinde boşar. Kadının her tarafta adı çıkar, ailesi dışlar arkadaşları dışlar. Bu toplumsal baskının yarısı erkeklere yapılsa erkekler bu kadar rahat olabilir mi? Adamı alkışlayacaksınız neredeyse "aferin doğanın gereği gibi şer*fsizliğini yaptın, elinin kiri ne olacak. Çocuklarınla geçirebileceğin zaman varken gittin ergen gibi kız peşine düştün, karını aylarca şüphe içinde bıraktın ama helal olsun errrrkeksin yaparsın" diyerek.

Yahu arkadaslar siz iyi misiniz ??çocuğum var çocuğumu hem anne hem babasıyla büyütücem başka bir adama baba dedirtmem diyor kadın ne var bunda?niye onursuzluk oluyor bu ??
Herkesin doğrusu kendine ..neden siz boşandınız demiyor ki kimse .,boşanan boşanır boşanmayan cesaret edemeyende kalır oturur ..ne onursuzluğunu kaldı ne gurursuzlupu kadının ayıp ya ..insanları böyle acımasızca eleştirmeye Hakkınız yok ..

Boşanıp boşanmamak kendi tercihi. Sırf boşanmadığından kendini fedakar gerçek bir anne gibi görüp boşananlara annecik demesini elestiriyoruz.

Tatlım onlar işine geldiği gibi anlıyor daha 3 yaşında ki bir çocuğun psikolojisi dusuncesiz baba ya da anne yüzünden bozulur mu acaba diye kimse bunu düşünmüyor herkes kendini düşünüyor ama benim çocuğumun mutluluğu kendi mutluluğundan daha önemli keşke herkes benim kadar fedakâr olabilse...ben gurursuz olayım hiç farketmez kızım 1 saat önce babasıyla dakikalarca oynadı eğlendi bi ona bi bana kosturup durdu onun o mutluluğu herseye bedel...

Boşanıp boşanmamak kendi tercihi. Sırf boşanmadığından kendini fedakar gerçek bir anne gibi görüp boşananlara annecik demesini elestiriyoruz.
Annecik demesi yanlış tabi ama çok üstüne gelinmiş ..onursuzluk yapıyorsun denmesi yanlış ..siz oturduğunuz yerden kimsenin hayatını böyle acımasızca eleştiremezsiniz buna Hakkınız yok..
Bir çocuğun hem annesi hem babasıyla büyümesi en sağlıklısı ..yoksa herkes bilir çat boşan başka adamla evlen yani bu mu doğru ??bana bu doğru gelmiyor işte ..benim kızım olsa atıyorum başka bir adamı evime sokmam baba olsun ona diye ..neler okuyoruz ya .siz dünyada kaç tane kız çocuğunun üvey baba tacizine uğradığını biliyor musunuz??amerikalı ünlü televizyoncu bir kadın var.,röportajında üvey babasının onu taciz ettiğini senelerce annesine bunu anlattığında annesinin ona inanmadığını yaşadıklarını anlattı ..bunlar size uç gelebilir ama çocuğum varsa bunu düşünürüm ben ..
Yani hayat öyle pembe dizi değil..
Neler oluyor ..ben eşimin hastasını kabul ettim onu affettim çocuğum için affettim diyor çocuğum olmasa giderdim diyor yani ne var bunda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…