Kocam beni aldatiyor mu?

Aldatılıyor muyum?

• Aldatıyor

• Aldatmıyor

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya bir anne kendinden önce çocuğunu düşünücek zaten önceliği çocuğu olmalı ..bir çocuğun en Mutlu olduğu yer anne ve babasının yanıdır ..

Beynen sadik olmak ne demek? Fiziksel aldatmis birinin beyni sizde degildir ki zaten. Beyin bedenden once coktaaan goc etmistir digerine zaten.
Aldatma bir kisilik bozuklugudur. Bunun da kadini erkegi yok.
N nihan8080 in de esi kaldi ki 1 defa aldatmis yakalanmis 2 yapmis tekrar yakalanmis 3uncu kez aldatmis yetmemis 4 kez aldatmis. Nihanin bildigi 4 bu arada. ve son bir senedir yakalamadigi ve nihana iyi rolu oynadigi icin o aldatmadigini saniyor. Hadi simdilik iyi. Bu gun ya da bu sene aldatmadi. Seneye? kim garantisini verir? adamin kisiligi bozuk. Adamin kisiliginin bozuklugu esinin de psikolojisini bozuyor. Deger mi??? diyoruz biz de. ama o da diyor ki bu benim tercihim. peki denekten baska da cevap yok. herkesin kendi yasami. ama bunun fedakar annelikle alakasi yok sadece onu belirtiyim. fedakarliksa bosanan anneler alasini yapiyor babanin boslugunu doldurmak icin. oyle de baba olmasin zaten. beni de adamin haftada bir gormesi ilgilendirmiyor. Ben evladimin mutluluguna bakarim. Evladim da cok mutlu. Hatta eskisinden daha mutlu. ve huzurlu. evet huzur en onemli sey.

Ben sanki affettiğim için çok mutlu onurlu bi şekilde boburlene boburlene hayatımı yaşıyorum sanki hayır çok kırgınım kadınlık onurumu gururum yerlerde ama çocuğum çok küçük o yüzden de bekliyorum biliyorum ki ilerde yine yapıcak yapmasa bile öyle bir psikolojideyim ki heran yapacakmis gibi diken üzerindeyim ben kızım için bu duyguları goguslemeye raxim diyorum biton şey söylüyorlar sen beni anlıyorsun tatlım çok teşekkür ediyorum bu yüzden keşke herkes senin gibi yargılamadan bi kere de empati yapıp olaylara o yönden bakabilirler. ...

Mutluysa sorun yok .,herkes Mutlu olsun .,onunda yaptığı kendince fedakarlık seninde ..kimsenin kimseden üstün olduğu bir durum yok ..dediğim gibi ben açık görüşlü biriyim ..kimseyi acımasızca eleştirmem yaptığı tercihler yüzünden ..evet Beynen benimle olması dahaönemli birsey ,,ben bana verdiği değere bakıyorum ...şu dönemde sadakat aramak bana ütopik geliyor ..bilmiyorum umarım böyle bir sey yaşamam ama yaşarsam da bu bir sürpriz olmaz benim için ..çünkü güvenmiyorum erkeklere ..

Boşanır boşanmaz evlenmeyen kadınlar var. Kendi ayaklari üstünde durabiliyorlar illa başlarında koca bulunmasi gerekmiyor çocuk yetiştirmek için. Normal olan bir çocugun anne ve baba ile aynı evde büyümesi değildir. Olması gereken çocuğa mutlu, huzurlu, neşe içinde kavgasız gürültüsüz büyüyeceği ortamı sunmaktır. Koca olsun da taştan olsun demeye gerek yok. Diyelim sen olsun da taştan olsun dedin boşanmadın, bu diğer anneleri daha az anne yapmıyor.

Niye mi eleştiriyorlar? Bak bu kadının diploması var ve bir işe girip çalışabilir, boşanıp cidden onurlu bir hayat sürdürebilir. Başka adamla evlenmez ve yine başkasına baba dedirtmez, kaldı ki eşi kendinden boşanacak, evladından değil. O ne yapıyor çocuğun arkasına gizleniyor, aslında çoğu kadın gibi derdi rahatının bozulmaması; çünkü çalışıp, bir hayat kurmak her yiğidin harcı değil. Birilerine sırtını dayamayı bırakıp, ayakları üstünde durup, çocuğuna hem analık hem babalık yapan, gerçekten fedakâr olan kadınlara annecik diyip kendinden aşağı görüyor. Kendisi ise evladı için değil kendisi için bazı şeyleri görmezden gelip, en iyi, en fedakar anne olduğunu iddia ediyor. O çocuk büyüyüp neyin ne olduğunu anladığında annesini fedakâr değil, aciz bulacak.

Valla ben bekarım zaten .. Koca olsun da kim olursa olsun deseydim 100 kere evlenmiştim şimdiye kadar ..evlilik konusu benim için çok önemli .hayatıma alıcağım kişiyle ömür boyu olmasını isterim ..o kişiyi gerçekten seviyorumdur evlendiysem ..sevdiğim adamı en ufak bir hatasında terk etmem ..bunun erkek olsun da ne olursa olsun mantığıyla ne ilgisi var ..herhangi bir erkekten bahsetmiyorum ..diyelim ki evlendim çocuğum var ..çocuğu babasız büyütmek istemem ..elimden geleni yaparım..bu bir fedakarlıktır bana göre ..size göre enayilik olabilir bu beni bağlamaz ..

Benim arkadaşlarımın çoğu boşanmış aile çocukları ..sorduğumda hangisini tercih ederdin diye hemen hepsi aile ortamında büyümeyi diyor ..benim aileme özeniyorlar ..çoğu güven problemi yaşıyor kendine ..terk edilme korkusu var ..ilgi görmek istiyorlar çevrelerinde hep neden baba ilgisi yokmuş yeterli değil..baba figuru çok önemli bir çocuk yetişirken ..sana burda yüzlerce şey sayabilirim boşanmış aile çocuklarının psikolojileri hakkında..
Ayrıca diyelim ki öyle dediğin gibi kime ne herkes güçlü olmak zorunda mı ? Yoo değil ..neyse benden bu kadar size 'onurlu hayatlarınızda'mutluluklar ..

Hiç aldatıldınız mı? Hata yapmıştır olur öyle arada denilebilecek türden birşey değil. Bunun erkekler için basitleştirilmeye çalışılmasına karşı çıkıyoruz. O özenle seçtiğiniz çok sevdiğiniz eşinizin içinize düşürdüğü şüphe, haftalarca takip etmek, size vermediği ilgiyi sevgiyi başkasına veriyor oluşu, bunlar çok ağır ve yıpratıcı şeyler. Affettim diyenlerde bile geri dönüşü olmayan yaralar açılıyor, özgüven kayboluyor. Kaldı ki mutsuz bir kadının mutlu çocuklar yetiştireceğine de inanmıyorum. Bu bir insanın hakkına girmektir. Boşanılmasa bile bu durum savunulup erkekler cesaretlendirilmemeli.

Evet ve terk ettim ..ama evli değildim ..şimdi düşündüğümde hata yaptığımı gördüm ..bir şans verebilirdim onu dinleyebilirdim ..aşk kolay bulunan bir duygu değil ..haklı olmayı Mutlu olmaya tercih ettim ..

Allah kimseye böyle bişey yasatma sin ki sen bu kadar vicdanlı ve objektif olduğun sürece de eminim yaşamazsin canim

Benim ailemde ne boşanma ne aldatılma oldu; ama ben de insanlara karşı güvensizlik problemi yaşıyorum, bunlar olmadığı halde çok enteresan o zaman senin mantığına göre.
Sorun herkesin güçlü olması değil, sorun güçlü olmadığı halde ben güçlüyüm imajı verip, cidden güçlü olan kişileri aşağılaması.
Bu arada erkekler neden aldatır bilir misin? Senin gibi düşünenler sayesinde kendisinde bu hakkı bulduğu için. Sen öyle bir normalleştiriyorsun ki bu durumu, yok ya ne ilgisi var dersen denemek bedava, evlenince aynen anlat bu düşünceleri kocana, bak bakalim ondan sonra evliliğiniz nasıl ilerliyor.

Tatlım onlar psikolojiden vs den anlamiyor boşver defalarca da anlatmaya çalıştık halbu ki...çocuklarından önce kendi mutluluklarını düşünen gururlu onurlu insanlar çünkü onlar..neyse...

Anlatırım peki ..

Tamam olay özetlenmiş dağılabiliriz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…