Kocam beni aldatmis sayilir mi lutfen yardim

Kufur edenler bence siz kendinizeve partneriniZe bi daha bakin derim

Bence feyk

Kocasının iş yerini aramış, hem kendini hem kocasını rezil etmiş bir konu sahibesi ve bir gece arabada uyuyup, annesinin yaşadığı şehre giden bir adam. Hiç inandırıcı gelmedi bana. Sorry

kocanız nasıl işi gücü bırakıp başka şehire gitti annesinin yanına?

Keske sen de gorseydin de dibin dusseydi bu cumle esittir olum benim dibim dustu gel sende senin de dibin dussun

arkadaslar hepsi gercek isterseniz gelismeri yaZarim inanmayan ve beni Anlayamanlar!!!yazmasinnnn

Eşiniz başka şehirde yaşayan annesine gittiğine göre işten izin mi almış, yoksa çıkmış mı?

Kizi aradim gercekten ismini de verdim hatta begenirsen al dedim oneririm dedim esi oldugumu da soyledim

Rezilliğin üstüne bir de tüy diktim diyorsun yani.
Eşin çok fütursuz ve laçka davranmış nefrer ederim bu erkek goygoylarından Ama sen de kendini cümle aleme rezil etmişsin. Bravo

Kizimi aramis konusahibi Bide al öneririmmi demis Eh yuhhh... Bende kiskancimdirda bu ne... Hem kizin sucu ne? Dibi düsen esiniz...

Aldatmak değil tabiki de ama yaptığı da doğru değil hoş ne yalan diyim öyle hatunlar görüyorum ki ben bile bakıyorum onlar bakmadan nasıl dursunlar ki

Esimin butun hayati benim biliyorum isini onemsememistir izin almistir cok uzulmus sesi bile cikmiyor agliyor

Amacim esimi rezil etmekti kiz bisey soyleyemedi tabi ki esime de soyledim arayip soyledigimi eve almadim bi gece sogukta arabada yatmis sonraki gun annesi baska sehirde onun yanina gitmis

Söyleyemez tabiki, durduk yere kocalarını sunan kadınlara denk gelmiyordur. Bir de aklı dengeniz yerine mi diye telefonda sormanın bir anlamı yok. Kapattıktan sonra fikir belirtmiştir.

Minicik birsey corbadaki sinek gibi mide bulandiriyor işte. .. O kadar emekle pisirdiginiz hevesle hazırladığınız çorbayı çöpe dökmeye değer mi bilmiyorum. Buna siz karar vereceksiniz...

Siz bosanirmisiniz bilmem ama esinizin yerinde olsam sizi bosardim... Böyle hayat mi gecer yaaa... Adami hem rezil etmissiniz hem isinden ediyorsunuz... Kendi aranizda bi halletseydiniz... Haksiz olabilir ama sizde cok abartmissiniz...

Isten izin mi aldi istifa mi etti aslinda hic umrumda degil onun da degildir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…