Kocam beni aldatmis sayilir mi lutfen yardim

Esimin butun hayati benim biliyorum isini onemsememistir izin almistir cok uzulmus sesi bile cikmiyor agliyor
Sonunda böyle uzuleceksenz ortalığı karıştırmanın anlamı yoktu

Esimin butun hayati benim biliyorum isini onemsememistir izin almistir cok uzulmus sesi bile cikmiyor agliyor
Eşinize ve aşkınıza bu kadar güveniyorsanız kızı arayıp meseleyi ayyuka çıkaracak, iş yerine ilan edecek kadar şuursuzluk niye?

Onunda pes edesi varmış sanki hemen başka şehirde yaşayan anneye gitmeleri falan bilemedim

yapmayın Allah aşkına alt tarafı güzel çekici bir kadın için arkadaşıyla çiğ ama erkekçe bir muhabbet etmiş. iyi bari at gözlüğü takın adamın gözüne sizden başkasını görmesin. eşinizin etrafında güzel kadınlar var ve onları güzel bulması sağlıklı bir erkek olduğuna delil, abartmayın mevzuyu
edit: ay başka bişiler daha varmış galiba ben geri kaldım mevzuya...

Madem eşinizin bütün hayatını biliyorsunuz, ne diye elin kızı arayıp kendinizi küçük düşürüyorsunuz? Eşinizin tüm hayatını kontrol altına almadan önce kendinize özgüven oluşturun. Adam artık nasıl bir bunalıma ruh haline girmişse ili terk etmiş.

neden eşinizi bu şekilde lanse ediyorsunuz. sesi bile çıkmıyor , ağlıyor cümlesini okuyunca direk ezik dedim.
gerçek misiniz , değil misiniz bilmiyorum. olayın o kısmıyla ilgilenmiyorum da zaten. ama ilginç birisiniz.
kaç tane kadın-- kocamın size dibi düşmüş, alın sizin olsun tavsiye ediyorum derki

Ayy ben sorayım bari zipzip yok ortada
Yaşlar kaç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…